Прокуратурата във Варна се захваща с "черния списък" на "Възраждане"

Властите ще установяват дали има извършено престъпление
24 авг 2024 10:07, Нели Христова
143
Прокуратурата във Варна се захваща с "черния списък" на "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата във Варна ще проверява дали има престъпление в съставянето и публикуването на списък с учители, които не са съгласни с последните промени в Закона за предучилищното и училищното образование, предаде БНР.

С тези промени по предложение на партия "Възраждане", Народното събрание записа дефиниция за така наречената "нетрадиционна сексуална ориентация" и бе забранена нейната пропаганда в училищата.

Прокуратурата е образувала преписка по медийни публикации, според които варненската организация на партия "Възраждане" е публикувала в интернет списък с имена на учители, изразили своята лична позиция по законодателните промени. Публикацията е придружена с изречението: "Вижте лицата, които подкрепиха джендър идеологията в училищата на Варна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от Темида
Обвинената в убийството на зет си Пейо припадна в съда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
5
 
! Отговори
Масов содом настана преди 2 седмици
Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.
136
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прокуратурата най-напред да се захване да установи как в този списък са се оказали имената на лица, които изобщо не подозират, че са там?
135
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!
134
1
 
10
 
! Отговори
ОцелялОтСДС-Чумата преди 2 седмици
А с "Тумора",който "трябва да бъде изрязан" и метастазите му в институциите - кога най-сетне ще се захване, или метастазите отдавна са пуснали пипала и в Прокуратурата и поради това е невъзможно
133
2
 
13
 
! Отговори
Хомофоб с тояга преди 2 седмици
Почвам да намразвам сбьрканяците...
132
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И какви щи ги дръвче прокурватурата с тоя списък? Да не са го измислили Възраждане? Или подписалите се вече ги е срам, че имената им бяха оповестени и хората започнаха да ги отбягват? И решиха да си правят сега малко реклама?
131
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Благодарение на НПОтата накрая хомосексуалните ще се озоват в така ситуация, че хората ще ги бият за удоволствие. Сами трябва да ги разтурят докато е време
130
2
 
16
 
! Отговори
Мда преди 2 седмици
От ЛГБТ нека стане БиТи !Въпросните "учители" са се продали за няколко сребърника
129
1
 
21
 
! Отговори
/ преди 2 седмици
Имам интересна прогноза - Възраждане ще спечели много нови гласове на предстоящите избори.
128
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво като има списък на учителите. Те нали са се подписали в подписка против промените в закона. Подписката не е анонимна, защо сега реват, че са оповестили имената?
127
1
 
21
 
! Отговори
НЕУТРАЛЕН преди 2 седмици
ФАЛШИВИ НОВИНИ: Списъкът НЕ е на "Възраждане", те само го огласяват. Някой друг го е изготвил. Кой? НПО-та, финансиращи ховосексуална пропаганда! Да ги питат защо го правят и защо изготвят списъци с продажници. Ама няма да стане.
126
0
 
12
 
! Отговори
Ндааа преди 2 седмици
Разчекнат гей докато не се ветрей няма да се спрат, мнооого са гнагли!
125
0
 
5
 
! Отговори
Гунчо преди 2 седмици
Народа съвсем се е объркал,благодарение на управляващите,криза в политиката,в бизнеса,в енергетиката,и т.н. Драги граждани на Р.Б. като се обиждате и проклинате децата си. Решехте ли поблемите в страната?
124
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прокоратурата трябва да се заеме с НПО-тата, а не да изпълнява техни поръчки.
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 118 Не те интересуват парите, а се хвалиш колко доход имаш иначе? Казах ти че не трябва да те пускат от Карлуково, тролей....пардон маааалоумник ( за да ме разбереш)
122
15
 
2
 
! Отговори
Време разделно преди 2 седмици
Време е за решетки за наглите копейки, които са свикнали да се къпят в беззаконие, наглост, омраза и разделение!
121
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 119 Тука се омаза яко. Аз те обиждам само, но никога не съм ти пожелавал да си болен. А това да искаш и децата ми да страдат говори за тежки психични разстройства. Трябва да не те пускат от Карлуково!
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И отново понял торлей какво е? Не, че нещо, но пиши правилно бе, човке? Повял, посмял или като тебе - умрял?
119
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 118 - Освен пари, мъжът е казал и че има високо IQ. Работи и турпа. Не вярвам, да го прави с кражба на нафта, за разлика от онзи, койот не може да напише и обидите си правилно, без да слоци 12 а-та. Подобни хора, трябва да са за въхищение. Учени, артисти, бизнесмени! Останалото е ... нека не говорим за ниските класи днес. ... маухахуаухаху
118
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 117 Не, 17000 лева ми е средномесечния доход в България, след като се разплатя с НАП. 600 000 лева земеделските ми земи и един малък ресторант. Ти винаги искаше да ме обиждаш и ще го правиш. А аз искам, ти да страдаш физически и емоционално, заради това. Аз съм така - директен и непропорционален. Око за две, зъб за сърце. Желая болка и страх, да те следват в целия ти живот, а ако имаш деца, да страдат 3 пъти повече. Това е - разкарай се сега. Помни, че ти почна!