Един от арестуваните от ДАНС е в "Пирогов"

Мярката на Марин Димитров няма да бъде гледана днес
12
Един от арестуваните от ДАНС е в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

Марин Димитров, обвиняем заедно със сина му и с директора на агенция "Митници", е транспортиран в болница "Пирогов", съобщи съдия Тони Гетов преди заседанието на съда. Мярката за неотклонение за него няма да се гледа днес.

На 4 април директорът на Агенция „Митници“ Петя Банкова беше задържана за 72 часа и обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души, които тя не познава, каза тогава пред медиите адвокатът ѝ Аделина Натина.

Още по темата
По-късно същия ден от Софийската градска прокуратура съобщиха, че ще поискат от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо четиримата обвиняеми за участие в престъпна група, задържани след акция на Комисията за противодействие на корупцията и Държавна агенция "Национална сигурност"./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ДАНСМарин Димитров
Още от Темида
Директорът на Агенция "Митници" Петя Банкова е задържана за 72 часа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 седмици
Много изнежени се оказаха тия трафиканъи
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Адвокатката на Банкова каза, че при задържането и, Банкова била с мозъчен инсулт. Явно за това се хилеше на мисирките като зелка, а когато се качваше в колата се тръшна с подскок като бръшнян чувал. Сега ще припадат, ще получават инсулти, инфаркти, малииииии! А кога ядоха не реваха.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво се е случило? Инфаркт ли е получил?
8
6
 
5
 
! Отговори
ПП +БСП =РОДНИНИ преди 3 седмици
ОТ 2020 СА ЗАЕДНО ПО УЛИЦИТЕ... И ЗА КАКВО?.... ЗА, ДА ВЪРНАТ ХАОСА И МУТРИТЕ НА ЖАН ВИДЕНОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ОТ 1996....
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да ни е честито завърщането на мафията!!!Няма светло бъдеще в това блато!!!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имаме си мафиотска държава!!!
5
1
 
11
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 седмици
Сега ще каже че са го били в полицията. Може и така да е.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Докога ще търпим тази мафиотска структура на държавата? Шефа на прокуратурата хапва в Ресторант Джуджетата и организира престъпления от невиждани размери. Народ ли сме или роби? Обиждаме Руснаците, но ние сме по-зле от тях. Ние сме си роби на мафитоска държава. Имаме организирана престъпна група и парарелна държава. Не виждам да се оправят нещата тук..Излезнем ли от ЕС и приключено е с всеки един от нас.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пак заопочнаха с маймунските номера.И пак започнаха да целуват ръката на Кръстника и някои други,нему,телесни части,че изборите чукат на вратата.Пък париците са малко,не стигат за всички.Тия не само срама а и достоинството нямат.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега,вероятно ще се окаже,че оличаващи ги документи са изчезналин от болницата и няма как да се докаже,че е имало престъпления и особено,пък ОПГ. И свидетелите,ще се кълнът,че нито са чули,нито са видели и нищо не могат да кажат.Майтап ве Уйли.
1
7
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Разболял се е милият :))) Веднага след като са му разбрали далаверите и е осъзнал, че кранчето вече е секнало, че може и в затвора да влезе (едва ли де). Навярно е вдигнал кръвно, като е разбрал, че вече само на една заплата ще кара и то не в Митниците, а някъде на свободна практика :)))))))))