Безлов: Зестрата на Габриел бе искането за оставка на Гешев

Бившата съпруга на Петьо Петров протестираше в подкрепа на Гешев
Обновена: 1 юни 2023 19:01 | 1 юни 2023 19:00, Стела Стоянова
22
Безлов: Зестрата на Габриел бе искането за оставка на Гешев
Снимка БГНЕС

Бившата съпруга на Петьо Петров протестираше в защита на Гешев, не е непознато лице. Тя беше срещу Христо Иванов. Госпожата има доста познания в ъндърграунда на прокуратурата. Това каза по Нова нюз Тихомир Безлов oт Център за изследване на демокрацията.

"Сарафов няма да стане главен прокурор, това е нереалистично", коментира той.

"ПП твърдо седят зад Асен Василев, той е точката на компромис. С изключение на периода на Никола Филчев, винаги е имало политизиране на прокуратурата. Фигурата на главния прокурор отново беше номер 1 фактор за случващото се с преговорите за кабинет. Зестрата на Мария Габриел беше искането за отстраняване на Гешев", смята Безлов

По думите му "Осемте джуджета" е вътрешна група на прокуратурата.

Още по темата

"Никога политиците не са надделявали над прокуратурата. Спомняме си за казуса между Филчев и Костов. Сега, когато смятахме, че полиците вземат превес, излезе записът на Радостин Василев, който консолидира ГЕРБ и ПП. Този хаос не може да се управлява. Ако депутат иска да засегне интереси на прокуратурата, е в реален риск", коментира Безлов.

Припомняме, че бившият шеф на столичното следствие Петьо Петров беше обявен за издирване във вторник. Той бе търсен при акция на ведомството и прокуратурата в известен столичен ресторант и в дома си, но не бе открит. Повдегнато му е обвинение за принуда и следене. Вчера съпругата му говори пред Антикорупционния фонд за похватите на Петров и компроматите срещу магистрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
13
 
! Отговори
Цезар преди 10 месеца
Някой се правят на компетентни, но всъщност са невежи. Значи по добре олигарсите Васил Божков черепа и Цветан Василев да дадат показания като свидетели, вместо те да бъдат осъдени и да лежат в затвора. Вие не разбрахте ли, че олигархията е раковото образувание на българите, вие не разбрахте ли, че олигархията е дълбоко свързана с руските служби и техния бизнес. Олигархията сега е около президента и те заедно не искат редовно правителство,а да лапат без да работят. Вижте само колко милиарда лева
21
15
 
6
 
! Отговори
Европееца преди 10 месеца
Златния шанс на България е да има редовно правителство и работещ парламент съставено от първите две партии. В противен случай ще се продължи с добре организирания хаос. Задкулисието и тъмните сили начело с президента и ментето чебурашките от Възраждане ще продължават задкулисната си роля за разделение на обществото, сееики омраза и тласкайки ни към агресивна и корумпирана Русия.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП твърдо седят зад Асен Василев, той е G - точката на компромис
19
0
 
5
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Зестрогонци винаги се намират!
18
1
 
6
 
! Отговори
Генерал преди 10 месеца
Имаше много други поговорки, но тези избраните за народни се бият в свешената сграда. А пък над вратата им пише дасе саединяват. Те така го разбират съединяването. Като нямат кворум и работят по няколко минути, няма и заплати да получават. Просто защото, българите си знаят работите. За разлика от тях. Къде им е бюдоета за 2023 г. Къде им е редовното правителство. Като се научат да носят отговорност, може да ми се обадят. Ако ми знаят номерата. А те са полкова прости, че дори и това не знаят.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гарван гарвану око не вади имаше такава една поговорка
16
0
 
4
 
! Отговори
Финанист преди 10 месеца
Взеха й зестрата на Габриел. Денков е виновен. Той я е откраднал. Борисов му е бил съучастник. Както и депутатите, които са се били в парламента им. Тези неща с правителствата не стават само с избори. Трябва си и дупе. Особено за лидерите на партиите им.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А Асен Василев какъв е оборотен ли е единственият специалист който ще ни извади от блатото .Вярвате ли аз Не вече не длед като така ми продадоха вота йакво ли остава за другите продажби .Продажбите на страната в която живея и вярвам .Вярвам в българите не на политиците продадоха ни толкова пъти и все още сме тук такива като мен които вярват че България е на българите и ще пребъде
14
5
 
13
 
! Отговори
Надблюдател преди 10 месеца
На Гешев вече му вярвам, колкото вярвам на оборотната *** , която ни докара от Дубай да свидетелства! Тя се била отъркала около Илия Павлов, около Румен Вълка, и сега била с дясната ръка на Черепа? Но била знаела "достатъчно"? Гешев ,Гешев, дотам ли го докара? Комунистите от ДС като решат да правят компромат, го правят по-най-бруталният перверзен начин, да унижат някого! И всички им верваме! Поне ще огледаме глутницата, която лае в хор подир него!
13
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Началото на края на 12-годишното ЦАРУВАНЕ на Тиквата. Беше овладял цялата Държава, Съда, Прокуратурата, обградил се с неграмотници и крадци като него и купил националните медии, които да го хвалят по 20 пъти на ден.
12
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А бе, той Бацко и Влади Горанов не си спомня да го е виждал.
11
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тиквун преди го даваше спокойно, щото се назначи Гешев и не ти пукаше, знаеше, че ще разследват фиктивно. Сега като реши да пожертваш Гешев, той реши да изкара някои неща на бял свят. Сега те е страх.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Циркът е пълен и не разбирам как тези от ДБ не се усещат че ги разиграват.Или може би и те не са това за което се представят?През 2020-та, Борисов бе лошият, Гешев превърна Радев в жертва, Радев оглави протеста (чрез триото) и Борисов бе изпран. Последният няколко седмици се криеше из Балкана и не смееше да се мерне сред хората. В крайна сметка го изпраха и започна отново да мирише на нов.Сега участниците са същите но ролите са малко разменени.Целта на днешните ченгеджийски номера е Борисов отново да бъде изпран както през 2020 тъй като е изолиран и отслабен а и трябва да бъде решен пр
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съдията осъдил Бойко на 40 години затвор за кражби на милиарди и развитие на корупцията в БГ. Бойко протестирал чрез адвоката си Менко пред Съдията, че е на почти 70 години и няма да може да излежи цялата 40-годишна присъда. Съдията казал - е, тогава колкото можеш.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов стана депутат точно защото му трябва имунитет. Борисов е прибрал милиони от далаверите с парите за автомагстрала Хемус и от много други далавери. Борисов знае , че има много престъпления и няма да даде имунитета си сам.
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП-ДБ категорично не трябва да гласуват за падане на имунитета на Борисов! И не само и просто заради шанса за правителство, а защото така не се прави, независимо дали срещу Борисов или някой друг, защото може да е всеки. Прокуратурата на Гешев години се мота и превежда тия 200 страници от испански и точно сега реши да иска имунитета на Борисов. Щом са се бавили толкова години, ще почакат още малко, докато се реформира съдебната система и приключи работата си това НС. Публиката тука вече е свикнала да чака справедливост. Вече 34 години го прави, ще почака още малко, ако й се обясни с думи ***
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Евроатлантическите чакали се сдавиха.Колонията се разпада. Доброто иде, но трябва още около 1,5-2 годинки търпение.И дано повече българи започнат да излизат от тая летаргия.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дай Боже скоро да бъде разпитана и Борислава Йовчева ! Злите езици обаче говорят, че тя се крие в Дубай !А, като са почнали с разпитите , нека разпитат и Цветан Василев за фалита на КТБ, както и Васил Божков за рекета срещу него от страна на Борисов и Влади Горанов !
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И ако няма правителство лицето ББ става редови гражданин без имунитет опааааааааааБойко нали викаш всичк иса равни пред закона
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Адвокат Менков е наясно че Тиквун ще лежи в дрънголника до края на живота си.И Боцко оцапа крачолите...Трябва веднага да му се отнеме паспорта и да бъде арестуван , вместо да бръщолеви лъжи по медиите.