Джигит лети с близо 200 км/ч при ограничение 60 км/ч

Водачът от Сливен е с глоба 1800 лева
4 юни 2024 11:33, Нели Христова
22
Джигит лети с близо 200 км/ч при ограничение 60 км/ч
Снимка: Pixabay/freestocks-photos

Шофьор е заснет да кара със скорост от 182 км/ч при ограничение 60 км/ч. Нарушението е заснето от мобилна камера на сектор "Пътна полиция"- Сливен. Водачът го грози глоба 1800 лева, ако му е първо нарушение, при повторност - глобата се удвоява.

Това е поредното драстично нарушение, след като през почивните дни бяха заснети скорости от 221, 178, 210 и 206 км/ч при контрола на магистрала "Тракия", съобщават още от ОДМВР.

От ОДМВР добавят, че се извършва ежедневен контрол по спазване на скоростните режими по магистрала "Тракия", главните и второстепенни пътища в областта. През изминалото денонощие са съставени 122 акта за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения.

Полицаите от Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор "Пътна полиция" са се отзовали на 38 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 14 протокола за предупреждение. Направени са 95 проби за употреба на алкохол и 1 за употреба на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
1800 лв? За опит за убийство на някой от другите участници в движението ?Бълха го ухапала.. Следващия път пак така..
17
0
 
1
 
! Отговори
исках да кажа преди 3 месеца
от една страна може и да е ТАКА*, но от ДРУГА*
16
1
 
2
 
! Отговори
Euro преди 3 месеца
Пишете пак като я плати ;-)
15
1
 
1
 
! Отговори
от трябва да има преди 3 месеца
и обаче до Реалист: от една страна може и да е ката, но от друго в затвора ще трябва да ги издържаме от данъците такива. В затвор трябва да пращаме само убийци, насилници и изнасилвачи. Видяхме например онзи Андре Токев колко добре си изкара в затвора. Другите трябва да ги пращаме при красимир на общежитията му.
14
2
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Докато не влезе в затвора за такова деяние, ще си кара по същия начин!
13
1
 
2
 
! Отговори
обаче преди 3 месеца
отнемането на книжката да важи международно, тоест за цялата планета, та ако отиде в чужбина да продължава да бъде лишен от право на шофиране!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този всъщност не е шофьор а каруцар,който мсли,че пришпорва коне,за които си мисли,че тса под капака на автомобила му.На такива каруцари,книжката им трябва,не да се отнема а напараво да се нарязва на парчета на място.А автомобила,не да се конфискува а направо с чукове да се превръща на скраб веднага,защото тия каруцари не са опасни,само за себе си а и за всички учатници в движението на пътя. Даже и за пешеходците.
11
1
 
2
 
! Отговори
трябва да има преди 3 месеца
за такива и високи глоби, и конфискация на автомобила, а при следващо провинение и отнемане на книжката например за 10 години. А защо не и завинаги ? Някои ще се разписат - ами как ще ходя на работа? Ами ще ходи с автобус! Или може да отиде да работи при онзи красимир тачев и да го настанят в общежитието, което е предвидил за индийците.
10
1
 
2
 
! Отговори
джигит преди 3 месеца
често се използва за обозначаване на особено агресивни и самонадеяни мъже от кавказки произход и има по-скоро ироничен и насмешлив характер.този сливенски младеж от кавказ ли е ? или от печенегите или *** сливенски ***
9
1
 
5
 
! Отговори
Киро Пералнята преди 3 месеца
хахаха 1800 лв глоба, които той дори най-вероятно няма да плати хахаВ нормалния свят този ще лежи поне година в затвора, а ние тук обсъждаме дали 1800 лв били достатъчно :Д:Д:ДВсичко в тази държава е гнило !
8
0
 
1
 
! Отговори
Бяла линийка. преди 3 месеца
Пф...слаба работа. Аз летя още из облаците. Снощи малко шмъркнах и днес гледам още съм над всички земни ограничения.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трудно ли се кара кола, сериозно питам, нямам шофьорска книжка
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Понеже"джигити"карат все автомобили"пълни"с електроника командвана от компютър,предлагам програмистите да създадат програма за мото-комп която да го блокира и той да"забива"при скорост надвишаваща позволената за участъка от пътяИ на екрана да излиза череп и да се чува траурен маршИ когато скороста на колата,падне до разрешената да се включва отновоТака волно-неволно,джигитаще спазва ограничениетоА ако,повтори,компа да блокира за не по-мало от5часа за деня и то веднага в комбина с навигацията
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма да му вземат книжката. Сега ще плати 1800. Другия месец пак ще мине с толкова и ще плати 3600. А ако му вземат книжката - кинти йок. Народната Милиция отдавна се е превърнала е ЕООД което цели максимална печалба с нулеви разходи. Мъртвите хора не са интересни защото не носят приходи. Опазените живи също. А правилата имат само една цел - да пълнят фонд Безопасност на Движението по Пътищата който на края на годината да бъде откраднат от финансовия министър, доган и пеефски. 500 милиона за 23г
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Понеже"джигити"карат все автомобили"пълни" с електроника командвана от компютър,предлагам програмистите да създадат програма замото-комп,която да го блокира и той да"забива"при скорост надвишаваща позволената за участъка от пътяИ на екрана да излизане череп и да се чува траурен маршИ когато скороста на колата,падне до разрешената да се включва отновоТакаволно-неволно,джигита ще спазва ограничениетоА ако,повтори,компа да блокира за не по-мало от5часа за деня и то веднага в комбина с навигацията
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Такива иддиоти с глоби няма да се оправят.При такива драстични и нагли нарушения трябва да има затвор и конфискация на автомобила.И без книжка минимум за 5 години
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Освен книжката за няколко години, вземете му и колата с която е вдигнал 182км/ч при ограничение от 60км/ч. Ще пореве, хлипа, и като извади пари за следваща кола, може да я кара дори в рамките на позволеното. А сега 1800лв ще ги брои като разход за лична реклама.
1
0
 
4
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Супер,очакваме да му вземат също книжката и колата,та да не може да се прави на камикадзе като другите *** по пътя.