Жители на Вълкосел се оплакват от полицейски тормоз, тече проверка

МВР: Няма да толерираме подобно поведение и действия
16
Жители на Вълкосел се оплакват от полицейски тормоз, тече проверка
Снимка: МВР

Главният секретар на МВР Живко Коцев разпореди проверка за това дали полицай системно е тормозил жители на село Вълкосел, община Гоце Делчев, област Благоевград, съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Оттам посочват, че проверката е разпоредена незабавно във връзка с разпространен в социалните мрежи видеоклип с участието на полицай. Целта ѝ е да се установи истинността на изнесените твърдения. Предстои да бъдат проведени разговори с кмета на Вълкосел и с местното население.  В областната дирекция на МВР вече е започнала отделна дисциплинарна проверка.

Ръководството на МВР няма да толерира подобно поведение и действия от страна на полицейски служители, се казва още в съобщението от ведомството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ПолицаиВълкосел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Полицейски тормоз, може да има там където има полиция. Тук става въпрос за това че див милиционерски kupтак , при това трудоустроен,се прави на велик. Записа го има в мрежата, изгледайте го да видите за какво става въпрос.
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен. Че кой се е отрекъл от родина и страна и служи на друга, че не мога да се сетя? Точно опитът на държавата да отнеме правото на вероизповедание на тези хора е най-отвратителен от всичко. Насилствена смяна на имена и т.н. Държавата да ти отнема правото на име, което е дадено от *** и баща ти, то тази държава ти казва, че е над родителите ти, да ти отнема правото на вяра, какво е? И в същото време покорно трябва да приемеш обидите на милиционера? тази държава ли ще ми е над всич?
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До до Peter....Виж сега хората с майчин език български са българи независимо от вероизповеданието. Срамно е да се отричаш от своя род и от своята родина и да поставяш вероизповеданието над всичко и да служиш на чужда страна. Всеки български гражданин трябва да работи за България.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Типично за жълтата ви медия, най-същественното липсва от новината, а именно какво има на този клип?
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Peter . Помаци са и родния им език си е чист български, с диалект естествено. Но са честни, работливи и като цяло читави хора. То си личи и от репортажа. В този край са репресирани много по време на възродителния процес. Останало е чувството у милиционера, че все още може да се подиграва с тези хора. Срам за МВР!
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЩЕ МЕ СКАПЕТЕ С ГЛУУУПОООСТИТЕ СИ - НЯКАКВО 25 СЕКУНДНО КЛИПЧЕ, ОТ КОЕТО СЕ ВИЖДА НОРМАЛНО БАЩИНСКО ПОВЕДЕНИЕ НА ПОЛИЦАЯ СПРЯМО НЕВИДИМО ХИПОТЕТИЧНО ХЛАПЕ - ОТ ЗАПИСЪТ НА РАЗГОВОРА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ПОЛИЦАЯ Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО.АМИ ЛЕКСИКАЛНИТЕ ВЕЛИЧИЯ ИЗПРАТЕТЕ ДО ВСЕКИ ПАТРУЛИРАЩ ПОЛИЦАЙ ЛЕКСИКАЛЕН НАРЪЧНИК ЗА РАЗЛИЧНИТЕ СИТУАЦИИ И ГО РАЗПРАТЕТЕ ПО РПУ-ТАТА!!! А ОТ КЛИПА СЕ ВИЖДА НУЛЕВА АСТЕНИКА НА ПОЛИЦАЯ И НОРМАЛЕН РАЗГОВОР...АКО СЪМ ГЛАВМВРСЕКР АЗ БИХ ГО НАГРАДИЛ!!!...
5
8
 
6
 
! Отговори
Peter преди 4 месеца
Жертвите са шведи или др. Трудно говорят български.
4
5
 
3
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 4 месеца
И КВО КАТО НАПРАВЯТ ПРОВЕРКА...ЩЕ ХАПНАТ И ПИЙНАТ НА СМЕТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ....ЩЕ НАПРАВЯТ ЕДИН ЛОВ ЩЕ ФЪРЛЯТ ЕДИН КЮ.ТЕК НА НЕПОКОРНИТЕ НЕДОНАБИТИ ГРАЖДАНИ ЗА НАЗИДАНИЕ....НЯКОЛКО ЩЕ НАБЕДЯТ ЗА СЪПРОТИВА...ДИЛЪРСТВО И ТН. И ЩЕ СЕ ПРИБЕРАТ ПРИ ТЛЪСТИТЕ СИ ЖЕНУРЯ У КЪЩИ И ДОВОЛНИ ЩЕ РАЗПРАВЯТ НА КАКВА СПЕЦ АКЦИЯ СА БИЛИ.....МВР-ОПГ....ДА МР.ЪТ ДО ЕДИН..ПОЖЕЛАВАМ ИМ ТОВА КОЕТО ПИПНА ТАГАРЕНКО...
3
0
 
7
 
! Отговори
Петър шумен преди 4 месеца
Да дойде на мен да ми се прави кюрда мръсен ще го заровя , полицейски ташаЗЦи
2
1
 
17
 
! Отговори
Айова преди 4 месеца
Част от диалога: див селски милиционер: Шта удара. Жител: има камери. Дсм: квот кат има. Шта кача в патрулката, шта откарам в Абланица, там шта удара. МВР е пълно с такива. Този така говореше, че съм сигурен, че е неграмотен.
1
2
 
17
 
! Отговори
ченгета-убийци преди 4 месеца
Пак добре че е не убил някой.