Виждаме пренареждане на политическата карта в София

Анализ на Иво Инджев и Максим Бехар
30 окт 2023 10:44, Росен Стойчев
14
Виждаме пренареждане на политическата карта в София
Снимка: БГНЕС

Тези момчета бяха и продължават да бъдат основната боксова круша в българската политика. Всички парламентарно представени партии са ги превърнали в своя основна мишена. Това каза в студиото на Euronews Bulgaria журналистът Иво Инджев по повод победата на ПП-ДБ и „Спаси София“ в столицата и водещия резултат на Васил Терзиев.

Още по темата

Голям успех е, че са на балотаж в 5 или 6 града, при положение, че до момента не са се явявали на местни избори изобщо. Не преувеличавам успеха на Терзиев, това е успех на партиите, които го издигат. Това е пренареждане на политическата карта, защото София е много голяма част от България, каза още Инджев.

За мен няма голяма изненада, защото кандидатът на ГЕРБ не е кой знае колко силна фигура, че да може да пробие силната конфигурация, която има като опозиция в София, допълни PR експертът Максим Бехар. Не мисля, че кандидатката на БСП ще успее на втори тур срещу толкова силна кандидатура. Само един човек разбира много от общинско управление и това е Борис Бонев. Неговата фигура е решаваща, допълни Бехар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Иво Инджевгласуване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Иво Инджев е едно мръсно петно в българската журналистика. Себичен и свадлив комплексар, кокъвто е и брат му. Пази Боже...
12
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 месеца
До Ха ха 9 Гробарите получават максимума от възможното на избори. Ако се увеличи избирателната активност, те ще пострадат най-много. И ДПС също. Ако тези над 60 % си вдигнат з...ка от дивана и отидат да гласуват, не само могат да вкарат малка партия в парламента. Могат да й дадат пълната власт.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
9 е то тази ниска избирателна активност не е от днес. Така че резултата е красноречив. С по-висока активност резултатите ще се повторят, че дори Терзиев ще изпревари още повече останалите,тъй като по-трудно ще се манипулират резултатите.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вярно ,че всичко що е тъпоумно плюе и ругае срещу ПП.Харесва ми,че това ги прави по силни,като глухото жабче.,което не чувало заканите и предупрежденията на фанатизираната публика и единствено изкачило върха.
9
1
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 6 месеца
Хайде и Иво Инджев да каже нещо! Какво пренареждане, какви 5 лева при толкова ниска избирателна активност? Хайде пресметнете какво представляват всъщност процентите, взети от Терзиев, като ги изчислите на базата на участвалите в гласуването. При масово гласуване щеше да е някъде в края на челната десятка с такъв брой гласове. Интересно ще стане, ако бъде прието предложението на Ст. Софиянски, което се коментираше в средите на СДС още преди 20-ина години - гласуването да стане задължително.
8
3
 
4
 
! Отговори
xh преди 6 месеца
Идеално ще е за ГЕРБ и ББ, ако кмет на София стане Терзиев!!! Само за 2-3 години всичко в София ще зацикли с много бързи темпове (досущ както държавата), нека "софиянци" (пиша го в кавички, щото 80 % не са такива-а са приходящи) да са сигурни, че ще реват за друг кмет!! А ПП-ДБ така ще се наиграят, че на следващи избори ще са в 9-та глуха!! Отново 90 % от общините в България ще са под управление на ГЕРБ-така че не виждам защо е тази арогантна радост от псевдо-политиците на ПП-Б и БСП?!?!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До СофиАнци: пише се СофиЯнци. Виждаме колко си от София...
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 4: Ами изчагъртването реално става, но с по-бавни темпове, от колкото ни се иска. Тези избори са една стъпка в тази посока.
5
4
 
6
 
! Отговори
Софианци се излагат преди 6 месеца
Да гласуват за тая издунка на ДБ, Терзиев. Разбирам за какво го правят. Имат се за големите граждани и европейци. Но понякога имам чувството че дори светлините и индустрията в цяла България да угаснат, и да загубим Странджа и Източните Родопи от Турция, а провинцията да се обезлюди напълно тия още няма да осъзнават какво става и ще продължават да си ППДБ-ействат. Като щрауси, до последно главата в пясъка.
4
2
 
4
 
! Отговори
Към Инджев: преди 6 месеца
Тези момчета сами превърнаха себе си в боксова круша, като заявиха, че ще изжагъртват ли там каквото щяха да правят мафията от политиката, а то какво стана? Легнаха си с нея, че се и коалираха даже и общо правителство съчлениха. Е, партиите ли ги ползват за боксови круши или те самите се направиха на такива? Ами записа на Руди "Гела"? Там дето обясняват кой как щял да краде!? Минимум боксови круши трябва да са подобни кандидат-спасители.
3
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
нищо не виждаме, все тая, каква заблуда че има промяна, промяна няма и никога няма да имаизпуснахте конците
2
2
 
5
 
! Отговори
хубав въздух преди 6 месеца
като стана ясно ,че гербавата мафия се маха от София и въздухът стана по-свеж.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе,защо днес няма гербави коментатори?