Режим на водата в Плевенско

Търсят решения
24 окт 2023 20:05, Росен Стойчев
16

Остава в сила водният режим в Плевенска област. Заради намален дебит на шахтови кладенци жителите на областта нямат вода по 10 часа в денонощието.
Още по темата
Вече две седмици жителите на 10 плевенски села са принудени да измислят начин да си набавят вода в часовете между 13 и 17 часа и от полунощ до 5 сутринта на следващия ден, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Осъмът е пресъхнал. Просто си стоим без вода. Неприятно е. Търпим, нямаме друг избор", сподели Роза Василева.

За други обаче въведеният режим на водата е нещо нормално. Към тази мярка се прибягва в случаите, когато подаваните водни количества не са достатъчни да се осигури непрекъснато водоснабдяване. От ВиК посочиха, че режимът на водоподаване в Плевенско може да бъде отменен при промяна в ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: водаПлевен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Кхан Ювиги преди 6 месеца
Не е само в Плевенско и в кварталите Дружба и Сторгозия има режим на водата! Чувството е че живеем в държава от третия свят.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Георг Спартански се нарича собственикът на Плевен. Ще тества плевенчани до колко са мазохисти... да спре водата в избирателната седмица! Дали ще рекламира вода за жителите в тази кампания... "изберете ме за да ви пусна вода в следващия мандат!"
7
0
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
Важното е, че се готвим за еврозоната и Шенген, помагаме на Украйна, а пък че хората нямали вода - това не е проблем! Пак да гласувате за ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС, да не вземете да пуснете за някоя друга партия, сакън!
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Boga raзи, жageн xogи"... Hapogнa noroвopka
5
3
 
11
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Искахте промяна имате я Къде е Хемус плевенчани Градът е затънал икономиката там хич я няма хора заминаха ниски заплати че и водопровод от 80 год разнебитен
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво става, в цяла Бг язовирите празни ли са, при толкова проливни дъждове, как така стана. Бг е богата на води и реки.:))
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Търсят решения предизборно. И така в продължение на 33 години.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ето това са приблемите на страната.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Долнодъбнишкият финансов корифей Горанката,на дъртият да доносник племенника,е знаел че така ще стане с водата и затова е на квартира в София при Кира гелосаната. А и от земетръс го е страх.