Първанов: Нещата в енергетиката са драматични

Вижда стабилно мнозинство
Обновена: 21 окт 2023 21:11 | 21 окт 2023 20:50, Росен Стойчев
116

Сглобка - това не е управленска формула, би могло да бъде основа за управленска формула. Имам претенцията, че през годините съм правил различни коалиции и чисто партийни, и такива за управление. И знам, че това е в крайна сметка основата и предпоставката да се управлява добре, сигурно и перспективно.
Още по темата
Това каза президентът Георги Първанов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него ДПС са стабилен и предсказуем партньор: "Това го знаех още преди сегашната ситуация, изпитах го на гърба си. Знам, когато бяха тримата лидери - Симеон, Станишев и Доган, колко трудно беше да се договори един или друг въпрос, но в крайна сметка, когато има разумни и мислещи хора, нещата се получават. Тримата имаха такива качества, особено Ахмед Доган, пък и царя, разбира се. Стояха много стабилно. На тях можеше да се разчита."

"Вече поне 10 години нещата стоят драматично в ененргетиката, където се лутаме и търсим решения. Ние не следваме една последователна линия, която да отстояваме пред нашите европейски партньори. Ние искаме да сложим "Стоп" изобщо на руското енергийно присъствие в България. Няма да ги уплашим. Моето впечатление е, че руснаците успяват реализират добре своите енергийни продукти. Въпросът е, че ние можем да останем на сухо", подчерта президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
1
 
! Отговори
гошо преди 6 месеца
Не драматично, - ФАТАЛНО зле са нещата. Всички го разбират никой не го признава на глас. Изпълняват се чужди поръчки. На Асен и Кирчо: един министър по два пъти в месеца ходеше отвъд океана и се надяваше, сега е никой и се казва Цецо. Замислете се.
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И "Големият шлем на Путин" се обади. Къде без агент Гоце, болшевик, руски поцелуйко и майцепродавец!
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Червеният червей пак изпълзя от нужника?
92
5
 
7
 
! Отговори
хаххахааха преди 6 месеца
драматични са му на ченгето. и кокото повече си слагаме соларни панели плюс ел коли, още повече ще ви стават драматични. не се налапАхте бе.
91
5
 
6
 
! Отговори
Счерпаков преди 6 месеца
Тавариш Първанов, разрешете да доложа, в Хабаровск на участниците в есвео еаздават по чувал картофи. Хората са много доволни - довчерашния алкохолик и безделник в семейството, днес е дисциплиниран путински салдат и носи денги и други ползи в семйеството.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 103...За ,,главния хидроинженери на България ли говориш"...С на скъпата комисионна за хидротехнически проект в историята...2 милиона на старите цени.Афери,ашколсун,Машаала...
89
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българинът може само да закрива, той не може да открива.
88
3
 
2
 
! Отговори
Зелен мур преди 6 месеца
Закривай плебейската въглищарка
87
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 95 Който няма въглища - няма въглищна енергетика, това е толкова естествено.
86
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
шест от държавите членки никога не са използвали въглища в енергетиката си това са Естония, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург и Малта. Четири други страни Белгия, Австрия, Швеция и Португалия са имали въглищни мощности, но вече са ги закрили. За останалите 17 държави това тепърва предстои, като при някои ще се случи съвсем скоро. България е една от страните, които предвиждат най-дълъг живот за въглищната си енергетика.
85
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега малко истина.....България е една от последните държави които ще спрат по програма своята въглена енергетика от 40 държави.Пълни комунистически лъжи са , че ще сме били на сухо Ако отбягване Русия.Да не би другите да говорят по тоя начин.Но комуниста ако не излъже не е комунист.
84
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жорката Първанов голям шлем, малък шлем. А тя целта била да минем към Чеченската република
83
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Комунистическа пропаганда за заблуда на масите.Само Русия ще ни избави от енергийна криза.Като че ли останалия свободен свят умира.Пълни болшевишки измислици за заблудени и вярващи русофили.Дети все още се намират в България
82
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Напълно прав е, правителството на ПП и ДБ ни води до режим на тока и демографска катастрофа.
81
2
 
10
 
! Отговори
Румен Рашев от Русе преди 6 месеца
Хайде и пенсионираните ибрита ги хвърлиха на амбразурата да спасяват Лукойл. Това е така защото с неплатените данъци от рафинерията 20г руската развръзка корумпираше и развращаваше политическата ни класа. Сега вече няма да има с какво да плаща. Това значи край за тях и ново начало за нас.
80
2
 
5
 
! Отговори
е преди 6 месеца
Агент Гоце бил ли е скоро архари?
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цитат :*"Вече поне 10 години нещата стоят драматично в ененргетиката, където се лутаме и търсим решения. Ние не следваме една последователна линия, която да отстояваме пред нашите европейски партньори. Ние искаме да сложим "Стоп" изобщо на руското енергийно присъствие в България. Няма да ги уплашим. Моето впечатление е, че руснаците успяват реализират добре своите енергийни продукти. Въпросът е, че ние можем да останем на сухо", подчерта президентът.* - всичко в прав текст.
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Петър Стоянов докара Първанко , защото и двамата са възпитаници на БКП. Защо си мислите че в България има демократи които мислят за обикновения Българин? България е окрадена тотално. Избите баламите и тари ка ти те и деби ли те ще изчезнат. Да ама не както беше казал един истински Български политик- вече покойник.
77
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прав е, макар инда е продажник!!!!!!!!
76
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя с Големия шлем ни набута с милиарди и милиарди.