Майката на убитата Пламена от Русе иска права над втората си дъщеря

Деница Атанасова имала работа и можела да гледа детето
4
Майката на убитата Пламена от Русе иска права над втората си дъщеря
Снимка: архив, БулФото

Майката на убитата Пламена от Русе иска права над втората си дъщеря.

8-годишната Пламена беше убита с удари от баща си на Великден. На съдебно заседание днес в Русе стана ясно, че майката Деница Атанасова се опитва да получи правата да отглежда по-малката си дъщеря Десислава.

Още по темата
След убийството, което потресе цялата страна, социалните служби повериха малката дъщеря на приемно семейство.

Социалните служители са на мнение, че 5-годишното момиченце се чувства добре в приемното си семейство и мястото му е там, предаде БТА.

На заседанието в Райония съд бе съобщено, че майката живее в град Септември, където по думите й вече има постоянен адрес и работа, и може да си позволи да отглежда малката си
дъщеря.

Ищец по делото е Дирекцията за социално подпомагане, а ответна страна - майката, която се бори за родителски права над малката Десислава.

Прокуратурата подкрепи социалните служители, като каза, че е в интерес на детето нещата да останат така. Решението на съда се очаква в законния 30-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
ДА преди 9 години
КОЙ СЪД ...ПОДКУПНИ *** НИЩО ПОВЕЧЕ НАИ ВЕЧЕ НАЩАСТНИЦИ .ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ДАНЕСЕ ОБИЖДА БГ ПРАВОСЪДИЕТО.КОГАТО ВИДИШ ЧЕ НЕЩО ПАДА КАЗВАШ КОЕТО Е ПО ЗАКОН .НЯМА ТАКАВА НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА КАТО БГ МНОГОО СМЕ ОЩЕ ПОТЪНАЛИ В БЛАТОТО.АКО УБИЕШ КРАДЕЦ СИ ПРЕСТЪПНИК АКО ТЕ ОБЕРАТ НЯМАШ ПРАВО ДАМУ ПРЕЧИШ ПОЛИЦИЯТА САМО ЧАКА ДАИ ДАДЕШ КЕШ ДАТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ .. ИНАЧЕ ПО ПРИНЦИП ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА ТАКОВА БЕЗУМИЕ НЯМА НИКЪДЕ САМО У *** . ПРОСТОТИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
3
3
 
6
 
! Отговори
Златка преди 9 години
Майката е просто нещастна жертва на съпруга си и на съдията.Защо да я наказват още?Айде, тя е пълновръстна, да е мислила кога се е омъжвала, ами детето ѝ защо го наказват да расте без майка?То какво е виновно?
2
3
 
9
 
! Отговори
Мей-мей преди 9 години
Какво е това безумие при жива родна майка,която си иска детето,то да бъде поверено на чужди хора.Подкрепям мнението,че съдиято ,който е присъдил тези деца на този "баща"-убиец трябва да понесе сериозно наказание.
1
4
 
7
 
! Отговори
Българка преди 9 години
Справедливостта изисква да се потърси персонална отговорност от съдията, поверил правата върху децата на т.н. "баща", който уби едното от тях! А сега, ОТНОВО наказват и рождената майка, и по-малкото дете, като го дават в приемно семейство! Но какво ли да се чудим, като се знае, че това вече е бизнес-на безработни приемни семейства се плаща, за да отглеждат деца, вместо да се помогне на истинското семейство да подобри условията си на живот!