"Левски" учреди дружество "Стадион Георги Аспарухов"

То ще работи за реконструкцията на "Герена"
1 фев 2024 12:30, Петър Бойчев
9
"Левски" учреди дружество "Стадион Георги Аспарухов"
Снимка: ПФК Левски

"Левски" учреди дружество "Стадион Георги Аспарухов", съобщиха от клуба. Целта му е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструкрута, включително и за изграждане на цялостна реконструкция на "Герена".

Ето какво написаха от клуба:

"Скъпи левскари,

С решение на УС на ПФК „Левски" АД, на 31.01.2024г (сряда), бе учредено дружество „Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, 100% собственост на ПФК „Левски" АД.

Целта на новоучредената организация е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура на клуба, включително и за реализиране на най-важната стъпка, свързана с развитието на „Левски", а именно: изграждане или цялостна реконструкция на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и очаквания на "сините" привърженици.

Наш приоритет, в тази посока, е на първо място, да извършим всички възможни законови действия, чрез които любимият ни клуб да получи пълните права да инвестира, управлява и развива стадион „Георги Аспарухов" в дългосрочен план.

По настоящем, екипът ни работи активно по създаването на необходимите предпоставки за реализиране на посочените цели, за чието постигане разчитаме на вашата подкрепа и доверие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: стадионлевскиГерена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шиши последната година много се заяжда и се прави на отворен ...... ся и гуведата ги вкарва в схема, ама да не го острижат пак! ,през гърлото .
7
0
 
1
 
! Отговори
Грую преди 3 месеца
Ся едно апортче и хоп, стадиона няма да е 100% на Левски :)
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че стадионът нали им го подариха! Какво им пречеше 25г. да го ремонтират? Само от заплатите на чер нилките минали през лесна можеха да го ремонтират
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще се казва кабриолет оод
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия само дружества учредяват. Някакви акции на фенове продават. Някакви дарителски кампании и прочее. Абе левскари, ве ви ли е ясно, че шефовете на клуба не са добри мениджъри. До фалит ви докараха. После прюете против Лудогорец. Ами атборът се води от хора, които умеят да печелят.
3
0
 
2
 
! Отговори
Герен преди 3 месеца
С КВИ ПАРИ БЕ ГЬОТВЕРЕН. ТИ ТАНАСЕ НЕМАШ ЕДИН ЛЕВ КАМО ЛИ ЕВРО.ПАК ВКАРВАШ ТВОИ ХОРА В УПРАВАТА И СИ СЕ НАГОВОРИЛ СИГУРНО НА ЯК %%%.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак нещо тасова се получава при синьото недоразумение.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
на каква подкрепа пак разчитат? Финансова ли? Божков си тръгна, "пирамидите" останаха на Герена.