С 10 души ЦСКА 1948 победи с 1:0 Левски

Рикардиньо симулира дузпа и получи жълт картон
Обновена: 7 ное 2023 19:49 | 7 ное 2023 19:44, Анисия Иванова
12
С 10 души ЦСКА 1948 победи с 1:0 Левски
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 победи с 1:0 Левски в едно от дербитата на 16 кръг в родната efbet Лига, въпреки, че в продължение на четвърт-час "червените“ играха с човек по-малко на стадиона в Бистрица.

Педриньо се превърна в герой за своите със страхотно изпълнение от около 22-23 метра. Бразилецът овладя пред наказателното поле на „сините“, завъртя се около оста си и без забавяне стреля с десния си крак в горния ъгъл на вратата зад Пламен Андреев.

Антонио Вутов след това се появи в игра срещу клуба, в който израсна, но вместо да помогне с нещо съществено за успеха на 1948, той направи глупав въздушен шпагат към главата на Андреев за една безнадеждна топка и дори удари стража на гостите. Първоначално му бе показан жълт картон, но видео-асистентите се намесиха и той справедливо бе изгонен за нарушението си в 80'.

В остатъка от мача домакините се затвориха много добре и не допуснаха нито едно реално положение пред вратата си. В една ситуация дори Рикардиньо симулира за дузпа, но Драгомир Драганов улови намеренията му и го наказа с жълт картон.

Отборът на Николай Костов може да съжалява за развоя на срещата, защото играчите му удариха по една греда през двете полувремена.

Крайният резултат се оказа 1:0 за ЦСКА 1948 и отборът вече се утвърди в топ 6 и при два мача пасив зад Левски има реален шанс, за да измести днешния си съперник в таблицата, защото разликата е само 1 точка.

Още спорт - на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: футболЛевскицска 1948
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Футбол за фенове преди 5 месеца
Отбор с 50 човека публика на трибуните няма място в сред топ 6 в А група.
9
1
 
1
 
! Отговори
VladTepes преди 5 месеца
Левски беше по-активният отбор и създаде повече положения, но не вкара гол. ЦСКА 1948 успяха да вкарат едно от двете чисти положения в мача. Червеният картон на Вутов беше напълно заслужен - грубо, опасно и безмислено нарушение без реална възможност да играе с топката.
8
1
 
3
 
! Отговори
червен боклук преди 5 месеца
левски е отбор на изкуствено дишане,подържан от бфс
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво на ЦСКА 1948, направих много голяма печалба от този мач. Доверих се на прогнозите на този сайт, който е много успешен и до този момент са в идеална печеливша серия:prognozi.free.bg
6
2
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
не разбрах, след ислямистите трябва да ни е мъчно и за лафчивски че са паднали от номера или?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Истинското ЦСКА играе на стадион Българска Армия и има привърженици.
4
5
 
3
 
! Отговори
Кеф преди 5 месеца
Истинското ЦСКА! Което влезе от втора група, а не втория начин. И има повече българи. Другия ЦСКА е фалшив чуждестранен отбор. Затова и срами името ни в чужбина срамно падна от 8 мите р Румъния, а 48 загуби много трудно и то от Стяуа.
3
8
 
2
 
! Отговори
Честно? преди 5 месеца
Харесва ли ви да гледате ЦСКА 1948 в евротурнири домакин на националния стадион? Където гостуващата агитка са единствените фенове? Навместо би ли ви било по-приятно да гледате някой от пловдивските отбори - Локо, Ботев, или Черно Море, дори Берое, Хебър, Спартак Варна - някой български отбор със своя публика дошла на стадиона?
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хи, хи, хи и двата ЦСКА, задминаха Лафски. Това е голема излагация.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Подуяне да ритат срещу десет дирека, пак ще намерят начин да паднат.

Спонсорирани публикации