Бразилия потегля в Катар, Роналдо излиза срещу Гана

Последните четири мача от първия кръг са днес
24 ное 2022 09:24, Александър Попов
11
Бразилия потегля в Катар, Роналдо излиза срещу Гана
Снимка: БГНЕС/EPA

Днес ще се изиграят последните четири мача от първия кръг на Световното първенство по футбол в Катар. В група G Швейцария излиза срещу Камерун от 12:00 часа българско време. В 15:00 часа започва двубоят от потока Н: Уругвай - Южна Корея, а от 18:00 часа е срещата Португалия - Гана. Програмата за деня завършва с втория мач от група G: Бразилия - Сърбия, който стартира в 21.00 часа.

Анализ на формата на четирите отбора четете тук

Програмата на мачовете от Мондиал 2022 за четвъртък:

Група G

12:00 Швейцария – Камерун

21:00 Бразилия - Сърбия

Група Н

15:00 Уругвай - Южна Корея

18:00 Португалия - Гана

Всичко за световното първенство четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 1 година
И аз му ги четох коментарите и сума народ го имитира, прочее. Не се знае кое кой пише. И аз видях за 5:2, което си е разгром с много голове. Ясно показва, че наистина статистически смята в кой мач има шанс за много голове. Прочетох и друг коментар, в който казва че ще има много голове и разгром и за човек, заложил на 5+ гола за Испания. Не знам вече кой кой е. Но при всички случаи прочетох няколко верни прогнози тук.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Португалия вероятно ще бие, но това далеч няма да стане толкова лесно, колкото всички си мислят. Роналдо вече е на 37 пада му формата. В *** на Португалия има доста старички звезди. На много от тях в Гана вече им знаят номерата, гледали са ги неведнъж по телевзията. Африканците са яки, тичат много. мачът ще е труден.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачовете в групите изобщо не са толкова предсказуеми както си мислят някои хора. Първо силите вече са изравнени. Не говорим за Дания или Ирландия! Отбори като Швейцария или САЩ, които преди 30 години смятахме за аутсайдери са много напред вече във футболно отношение.Второ - голяма част от тези съзтезатели играят по 70 мача в годината и то на невероятно високо ниво, в цикъл сряда-събота-сряда...Много от тях не са във форма, някои - като Лукаку - са контузени. Добавете тежката аклиматизация...