Цветан Соколов се маха от Тренто

Диагоналът с предложение от Каза Модена и още един чуждестранен отбор
Обновена: 2 май 2012 12:29 | 2 май 2012 12:29, Георги Пешев
0
Цветан Соколов се маха от Тренто
Цветан Соколов вероятно няма да играе за Тренто следващия сезон. Снимка: Булфото

Цветан Соколов най-вероятно няма да защитава цветовете на Итас Диатек Тренто през следващия сезон.

Диагоналът е получил предложение от Каза Модена и още един чуждестранен отбор. И двата тима искат Соколов под наем за един сезон, тъй като националът има подписан петгодишен договор с Тренто. Лично президентът на отбора Диего Мосна потвърди за интереса към Цeцо.

"Имаме две оферти за Соколов - от Италия и от чужбина. Това означава, че сме били много прави да подпишем дългосрочен договор с него", заяви шефът на Тренто, цитиран от "7 дни спорт".

Мосна разкри, че освен Соколов в Модена може да премине и Доре дела Лунга. В замяна екипа на Тренто ще облече американецът Матю Андерсън от Каза, който е гласен за заместник на Османи Хуанторена. Към Тренто ще се присъедини и центърът Симоне Бути от Монца.

За евентуална раздяла на Цветан Соколов с Тренто се заговори още преди края на сезона. Името на дупничанина беше свързвано с Бре Банка Ланути Кунео, който беше воден от помощник-треньора на Радостин Стойчев в националния отбор Камило Плачи.

Очакваше се Соколов да замени напускащия бразилец Леандро Висото. В момента Соколов се готви с националния отбор по волейбол.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари