Чужди адвокати бранят допингираните от ЦСКА

Тодор Янчев, Коста Стоянов и Румен Трифонов ще съдат БФС за пропуснати ползи
Обновена: 29 мар 2012 11:55 | 29 мар 2012 11:54, Красимир Ангелов
4
Чужди адвокати бранят допингираните от ЦСКА
Тодор Янчев все още няма право да играе за ЦСКА. Снимка: Булфото

Тримата футболисти на ЦСКА - Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов, които бяха пипнати с допинг, са наели адвокати от чужбина.

Те ще ги защитават срещу БФС относно спрените им права.

Наказанието на Янчев, Трифонов и Стоянов изтече на 23 март, но тримата все още нямат право да играят с екипа на ЦСКА, тъй като БФС ги бави.

Триото смята да съди футболната централа за пропуснати ползи. Решението им дойде след поредния отказ на Дисциплинарната комисия да възстанови правата им на заседанието си във вторник.

Известно е, че те ще бъдат изслушани отново на 5 април, а окончателното решение на Арбитражния съд на БОК трябва да бъде произнесено до 5 май.

Футболистите обаче смятат, че се погазват правата им, тъй като според тях първоначалното им тримесечно наказание е било отменено на 14 март от шефа на Арбитражния съд Маргарита Златарева.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Долу БФС! преди 12 години
Феновете на лидера в "А" група ЦСКА се организират в протест срещу БФС заради последните решения на централата. Запалянковците щели да оставят по два карамфила пред сградата на "Иван Асен II", защото така се правело на погребение, пише вестник "24 часа". Ултрасите на "армейците" съвсем побесняха, след като според тях изпълнителният директор на БФС Борислав Попов е излъгал по случая "Анисе". Според Попов ФИФА е забранила картотеката на футболиста с нарочно писмо до централата. Съобщението обаче се оказа до ЦСКА и единствено обяснява на клуба, че само БФС има право да включи трансфера на Анисе в системата TMS, която регистрира всяка смяна на клуб. Въпреки исканията на "армейците" Попов категорично отказвал да направи запитване по електронен път до световната централа.Тримата хванати с допинг - Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов, пък си наемат адвокати, за да съдят БФС, който отказа да им върне правата въпреки изтеклото наказание. Заседанието на спортния арбитраж е чак на 5-ти април, а решение най-вероятно ще има чак след края на първенството. Дотогава едва ли от ЦСКА ще рискуват с включването в игра на тримата футболисти. Феновете на ЦСКА са притеснени и заради открития конфликт на интереси на председателя на съда Златарева, която била доста близка със собственика на Левски Тодор Батков. Така всичко изглеждало предрешено, допълва изданието.
3
0
 
0
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Чужди адвокати ще бранят интересите на триото. Ми то тези ако работеха за мен и започвах работа в 08:30ч. то в 08:31ч. на същия ден щях да съм ги уволнил дисциплинарно. То гаф с тези футболисти, след това гаф с Анисе- много приказки ама ялови. Борисов дръж тези адвокати при теб, за да не страдат хората ако отидат при тях, а тези им вземат парите на вятъра, както на теб.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стига с това ДОПИНГИРАНИ,а ?такава дума до колкото знам няма в българския речник.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДРОГИРАНИ ЧОРБАРИИИИ