Тодор Янчев не ще да спира с футбола, чака за нов договор

Искам да продължа с ЦСКА, надява се халфът
5
Тодор Янчев не ще да спира с футбола, чака за нов договор
Снимка: Булфото

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев обяви, че няма да спира с футбола след края на сезона.

Договорът на 35-годишния ветеран с "армейския" клуб изтича в края на сезона, като все още няма преговори за евентуално подновяване на контракта.

"Нямам никакво намерение да спирам с футбола след края на този сезон. Ако съм здрав, имам огромното желание да продължа да играя", заяви Тошко Янчев.

"Истина е, че договорът ми с ЦСКА изтича в края на май, но дотогава има още десет месеца. Ако ръководството и треньорите преценят, разбира се, че искам да продължа в ЦСКА.

Този клуб ми е дал всичко, а и аз съм оставил сърцето си на "Българска армия". Ако се прецени, че не съм нужен на ЦСКА, няма да се сърдя на никого и ще се опитам да си намеря нов отбор", подчерта халфът на "армейците".

"Рано ми е да ставам началник или треньор, въпреки че вече имам лиценз "А". Затова и не влязох в щаба на Милен Радуканов след Нова година. Концентрирал съм се изцяло върху изявите си на терена", продължи Тодор Янчев и завърши:

"Знам, че един ден ще трябва да кажа "стоп", но този ден не е дошъл, а и аз не го виждам още в моето бъдеще. Ласкае ме, ако наистина има желание от ръководството да ми предложи нов пост в клуба, но засега съм футболист и докато имам сили, ще продължа да бъда такъв".

Още новини около лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКАТодор Янчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Цървул преди 12 години
Казанлъшки ***, бегай в Академик.Това че във всеко интервю се слагаш като *** на феновете не те прави ни цесекар, ни софиянец.Марш на село.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
още един гладен българин,аве брат смърдиш вече на пръст какъв футбол те гони какви 8 лева,аз имам само 5..
3
3
 
2
 
! Отговори
сашо преди 12 години
Тошко спри се бе човек, и ние сме хора, и ние носим сърце и душа,малко ли са ни политическите ***,спри се, не слагай и тоя товар на гърба ни,поне ти недей.
2
2
 
3
 
! Отговори
Казасов преди 12 години
Абе то хубаво,тичаму се,няма килограми,за разлика от годините.Ами след година ще тича със синовете си.Да остъпва на младите,а той да дава акъл вече.
1
5
 
4
 
! Отговори
PAVE преди 12 години
BRAVO TO6KO.NEKA MLADITE SE POU4AT OT TVOQTA VSEOTDAINOST I JELANIE ZA SEBERAZDAVANE I LUBOV KUM LUBIMIQ OTBOR.KAJI NA VSI4KI RAVNIS PO MENE.