Психично болен нападна дете с нож

Случката е от столичен квартал
17 юни 2024 09:32, Инна Ангелова
39
Психично болен нападна дете с нож
Снимка: БГНЕС

Психично болен нападна с нож дете в столицата. Мъжът е добре познат на живущите в квартала. Нападнатото дете и майка му разказаха, че нападението се е случило на пейка пред блока, в който живеят.

„Седяхме с мои приятели и си играехме на телефоните. Една приятелка го разпозна и каза: ”Вальо!”. Той дойде, огледа пейките, на които седяхме, изви ми ръката, бутна ми телефона и ми посегна с нож. Разтичахме се. Моите приятелки казаха на две жени, които бяха наблизо, какво се е случило. Но те не реагираха”, разказа в ефира на Нова нападнатото дете.

След като майката на детето разбира за инцидента, се обажда в полицията. Десет минути по-късно идва патрул, който задържа за 24 часа нападателя. На следващия ден той отново е на свобода. Майката на нападнатото дето добавя, че са ѝ се обаждали от “Детска педагогическа стая”, за да разпитат детето.

По думите ѝ, когато отишла да вземе дъщеря си, за да отидат до 9-о РУ – мъжът си бил вкъщи и стоял в съседния вход гол до кръста. „Нападателят живее в съседния вход. Наблизо има училище. Има и детска градина. Нека всички отговорни институции обърнат внимание. Той притеснява децата, родителите. Напада възрастни жени зад блока. Той е агресивен и се нуждае от помощ”, подчерта жената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: мъжножнападение
Още от София
390 волта ток потече в квартали в Дружба, има изгорели уреди
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
Бръмбар преди 1 седмица
Това е типичен млад евроатлантик.
35
1
 
0
 
! Отговори
Наум Шопов преди 1 седмица
сигурни ли сте, че не е било с връзка ключове, а соцално активните от квартала не са пресолили манджата?
34
1
 
0
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 седмица
нещо така много добре формулирани изказванията на потърпевшите, малко постановка ми се види целата история. нещо като опит за саморазправа с човек в неравностойно положение със средство за изпиране на гащите децата. като "бях афектиран, за това му скачах на главата".
33
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
До Ако две деца дотичатединственото, което имаш право да направиш е веднага да се обадиш на полицията. нито да самоуправстваш, още по малко да оказваш първа помощ ако не си медицинско лице.
32
0
 
3
 
! Отговори
Ако две деца дотичат преди 1 седмица
да ми кажат, че трето дете е било току що нападнато с нож, най-малкото, което ще направя ще е да попитам къде е детето, ще отида да видя какво е състоянието му и ще преценя дали да викам линейка или да звъня в полицията, или да заведа и трите деца в моя вход и заедно да позвъним на родителите им, за да уточним къде те да търсят децата си, когато дойдат. Ще им кажа номера на моя апартамент и фамилното си име. След като имат и номера на мобилния ми телефон, ще бъдат спокойни.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След като посяга с нож, значи мястото му е зад решетките, в здравно заведение, предназначено за агресивни психично болни, които са опасни и за околните и за себе си. Защо са го пуснали?
30
0
 
5
 
! Отговори
читалище заря преди 1 седмица
къде па е намерил дете с нож таа откачалка
29
0
 
7
 
! Отговори
Ми преди 1 седмица
пребийте го бе, родители! Той като е чикименто даже и показания няма да може да даде!
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Полицията и съдът в България искат да им се плати на ръка, за да свършат някаква работа. А колкото до това съседите да се саморазправят, това беше преди. Сега ще съдят тях и ще ги осъдят, най-вече защото отнемат работата на полицията.
27
2
 
11
 
! Отговори
Атмаджа преди 1 седмица
В България трябва да се закрият всички психиатрични клиники.Щом пускат свободно душевноболни и не правят нищо за тяхното лечение,няма смисъл подобни лечебни заведения да съществуват и да получават пари.
26
3
 
1
 
! Отговори
Байганьопитек преди 1 седмица
е че го нападне ми! закакво му е на дете да оди с нож
25
5
 
0
 
! Отговори
не е имало преди 1 седмица
нещо престъпно . Ножът войнишки ли е бил . мачете . кама , скалпел . явно е бил видим едър нож . за сплашване . не е намушил никой . после го нямало . къде е отишъл ножа . въображаем ли е бил . няколко жени и деца седят пред входовете на пейките всеки ден . да не са обидили съседа си . щом показал лъскавото . в агитките на цска има едни - ножарите . по-малко затвор дават , а и йотова кат помилва си вънка .
24
2
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 1 седмица
Такива психично болни са и всичките ви политици, този е посегнал на дете, а политиците ви постоянно ви посягат на живота и стандарта ? Мишкувате ! Задава се "психично болно" правителство с героите от мутренско време ГЕРБ+ДПС+ИТН !
23
0
 
10
 
! Отговори
Решение преди 1 седмица
Направете му следния тест: започнете да го биете и гоните и ако той започне да бяга , то значи осъзнава реалността и не е психично болен. Тестът е положителен и можете спокойно да го пребиете под формата на самозащита. Ако не бяга, тестът е отрицателен, но групово можете случайно да му помогнете да си навехне лявото коляно и да си счупи десния лакът. И в двата случая ще си осигурите спокойствие за минимум 2 години напред.
22
4
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
Не е луд, а фен на Възраждане който в пристъп на алкохолен делириум и предозиране с наркотици се е развихрил след победата на вожда ни ромската баронеса Костя Копейкин. Всички от Възраждане сме такива, наркомани и алкохолици, на крачка от шизофренията. Но, то и за да си фен на Възраждане трябва да си ако луд.
21
0
 
8
 
! Отговори
мишкии преди 1 седмица
Всички в тази Болгария са мишки. Защо някой не го счупи от бой
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да ни би да е от Величие.
18
3
 
1
 
! Отговори
това казва всичко.. преди 1 седмица
Моите приятелки казаха на две жени, които бяха наблизо, какво се е случило. Но те не реагираха
17
2
 
14
 
! Отговори
Камината преди 1 седмица
Това не е никаква полиция, това е ескорт! Те също така носят помощни средства, като стълби например! Ескорта струва 200лв. Това е цената на човешкия живот. А иначе това не е никакъв народ! Абдикирал отвсякъде, прогнил от ЗЛОБА и ЗАВИСТ, не го интересува нищо, мрази всеки, но на чужденецът *** ще върти. А Лойко от банкя беше до камината, никой друг не може да ходи там. Оставил София кукла- марш бее утре.ка!