Мълния порази електрически стълб и предизвика пожар в центъра на София

Над 200 са сигналите след бурята, има райони без електричество
22 май 2024 22:00, Анисия Иванова
59
Мълния порази електрически стълб и предизвика пожар в центъра на София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Над 212 сигнала са получени след бурята, която продължи над час в София. Това съобщи за Новините ON AIR директорът на "Аварийна помощ" към Столичната община Красимир Димитров.

"Мълния порази електрически стълб в центъра на София, пожарът се пренесе върху стара сграда. В района беше спряно движението на трамваите", каза Димитров.

Инцидентът е на кръстовището на новооткритите Централни хали.

След обилните дъждове има излизане на река от коритото ѝ в южните райони на столицата. Продължава отводняването подлеза на бул. "Цариградско шосе", който остава затворен за коли. Ще бъде почистен и измит, след което трафикът ще бъде пуснат.

"Има много райони без електричество, аварийни екипи работят за възстановяването на тока, който ще бъде пуснат до минути", добави още Красимир Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къде е онова небинарното кметче? Целия град е потънал в инфраструктурни проблеми, обаче на розовата примадома само велоалеи са й в кухата кратуна!
11
6
 
9
 
! Отговори
Бокоратино от Банкя преди 4 месеца
По мое време не моеше такова да стане щото всичко е под контрол. Гласувайте за ОПГ Герб, само ние ше оправим България....да и бъ маааму да и бъ. ( порасна му носа 1 метър, докато говореше )
10
2
 
8
 
! Отговори
Очаквайте преди 4 месеца
Снимка с ухиленото мутролице на Киро с думите, по наше време такова не моише да стане...
9
2
 
8
 
! Отговори
Василковски преди 4 месеца
8 Aми подозрителен е тоя дъжд пък и некаква мълния
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От един час няма ток в центъра на София - каква е тази авария? Една лека буря и се върнахме в средновековието. Да не говорим, че няма и топла вода, пак поради авария.
7
6
 
5
 
! Отговори
Минувач преди 4 месеца
Освен синагогата да оставят и жамията..католическата барака сами ше я запалим като пъхнем папата в нея, да изкупи греховете на греховните си предци изпоизгорили сумати народ
6
5
 
11
 
! Отговори
Препил преди 4 месеца
Ъъъ пак ли Путттин е виновен ?
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оставете да изгори синагогата и чак тогава загасете пожара. Какво сте се хванали на работа в този дъжд? Направете първо една почивка, пък после ще загасите пожара.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За последните 50 години не помня да е имало случай светкавица да удари електрически стълб в София. Ако някой знае да каже.Иначе <Новоремонтиран обект>
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бързо разчиствайте щетите, че Беевс,ки току виж изскочил пак да дава разпореждания, аааа! Защо се бави, просто се чудя!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 4 месеца
Яко!;))) Обичам, когато Кубар Бури вилнее;)))
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи 4литра на м2 и бедствие в София?!?!Каква трагедия само.При мен вали по 100литра на м2 за час и като спре след 5минути все едно не е валяло дъжд. Няма локви, няма клони от дървета по улиците и т.н. България е тотална щета! Закривай!!