Къде в София спират водата на 23 април, вторник?

Причината са строително-ремонтни дейности
Обновена: 22 апр 2024 09:18 | 22 апр 2024 09:18, Елка Василева
1
Къде в София спират водата на 23 април, вторник?
Снимка: "Софийска вода"

На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по бул. „Ситняково“, ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Николай Коперник“ от бул. „Шипченски проход“ до ул. „Гео Милев“
ул. „Хемус“ от ул. „Лидице“ до ул. „Николай Коперник“
ул. „Хубавка“, бул. „Шипченски проход“ от ул. „Коста Лулчев“ до ул. „Николай Коперник“
ул. „Лидице“ от ул. „Постоянство“ до бул. „Шипченски проход“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Николай Коперник“ на кръстовището с ул. „Ген. Хосе де Сан Мартин“.

На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по бул. „Шипченски проход“, кв. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

бул. „Шипченски проход“ от ул. „Иван Димитров – Куклата“ до бул. „Асен Йорданов“
бул. „Асен Йорданов“ от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до ЖП - прелез и Транспортно училище "Тодор Каблешков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кв. „Христо Смирненски“, на паркинга на бензиностанция „Еко“.

На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Петър Шапкарев“, кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Проф. Петър Шапкарев“, ул. „Нелсън Мандела“ от ул. „Флора Кънева“ до ул. „Д-р Борис Вълчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Проф. Петър Шапкарев“ на  кръстовището с ул. „Нелсън Мандела“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Две деца спасени при пожар в апартамент в "Люлин"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари