«аместник-кметът на —офи€ »ван ћатов подаде оставка

Ќегови€т ресор е Дќбществено строителствоУ
17 апр 2024 17:01, ≈лка ¬асилева
18
«аместник-кметът на —офи€ »ван ћатов подаде оставка
—нимка: архив, Ѕ√Ќ≈—

«аместник-кметът на —офи€ с ресор „ќбществено строителство“ »ван ћатов подаде оставка.

— пост във фейсбук ћатов об€ви, че се оттегл€ от поста си.

„Ѕлагодар€ за доверието да поема този отговорен ресор, но поради лични причини н€ма да мога да продължа да изпълн€вам функциите си", пише той.

»ван ћатов беше назначен на поста на 25 €нуари. “ой отговар€ше за обектите от транспортната инфраструктура, ¬и  и високо строителство на общински сгради.

ћатов е строителен инженер от “ехнически€ университет в ћюнхен с обмен в „Ecole Nationale des Ponts et Chaussées” в ѕариж и магистър по бизнес администраци€ от INSEAD във ‘ранци€ и —ингапур. “ой е възпитаник на Ќемската гимнази€.

„»ван ћатов има опит в създаване на градове и инфраструктурни мегапроекти в цели€ цикъл на планиране, проектиране и изпълнение, както и със стратеги€та и трансформаци€ на правителства, градове и публични€ сектор. –аботил е за строителни€ гигант Vinci и консултантската компани€ „McKinsey & Company”. –аботил е по портфолио от проекти в ≈вропа, јзи€, јфрика и  арибски€ басейн”, посочиха тогава от пресцентъра на —толичната община.
(Ѕ“ј)

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


18
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
15
0
 
1
 
! ќтговори
ƒжоко преди 4 седмици
ƒойде ¬идив ден и крушите започнаха да кап€т. “а да питам гласоподаватлите: сега стана ли ви €сно какви Ћай на ни натресахте или още не ?
14
1
 
12
 
! ќтговори
Mitaka преди 1 месец
—троителната мафи€ €вно не търпи читави хора и сигурно са започнали да го заплашват - ¬ълка и другите с пр€кори.ўе се строи докато не остане нито едно дърво, нито един тротоар, нито една градинка. —лед това този град се остав€ и се отива да се строи н€къде другаде.
13
1
 
7
 
! ќтговори
Mitaka преди 1 месец
ѕоканете го сега да каже от вътре как са нещата. ѕоне н€ма какво да крие след като се е махнал.“е ако всички се махат по лични причини, ¬асил “ерзиев шефчето кво ше праи?
12
2
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
» в √риндър.
11
1
 
1
 
! ќтговори
јз преди 1 месец
“ози е в “индър
10
2
 
4
 
! ќтговори
Maг ћазно  афе! преди 1 месец
Kaзали са му, че други€ път той тр€бва да посреща ќлаф Ўолц и човекът е изб€гал! Ћогично!
9
1
 
8
 
! ќтговори
 ире преди 1 месец
—€ така ли е модерно да му викат "лични причини".
8
4
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕреживел е катарзис като е разбрал че нема какво па толкова да гепне и бега от потъващи€ кораб, също като най-великото архитекторче из вселената Ћюбо ѕетров минали€ месец.
7
1
 
9
 
! ќтговори
ѕхах преди 1 месец
Ќаработил се е :)
6
1
 
13
 
! ќтговори
јха,€сно! преди 1 месец
Ќе е понесъл уникалността и възхитителността на новата арт-инсталаци€ от 56 буквички за 100 000... :) ѕочувствал се е недостоен пред величието и красотата на поредното арт творение на велосипедалите от —ќ— :)
5
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»ма възбрана да подписва договори за строителство. —игорно обича да попипва ала бала цап царап пудел джиджи биджи.
4
0
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
едно е със моливчети и лини€та да чертаеш,друго е да твориш.ƒобре се е усетило момчето на време.ћоже ли да сложите н€колко негови изпълнени проекта във споменатите региони?—ъс снимки ако обичате.
3
2
 
18
 
! ќтговори
Ќад€ преди 1 месец
»ван ћитов ако си мисли,че ще му пов€рваме за оставката по лични причини много се лъже. ажи си ,че причината е шарлатаните на променкаджиите.—амо,че аз се питам колко години са ви необходими,че да разберете ,че си имате работа с големи мошеници .язък ,че си образован човек ,а толкова наивен ,заблуден
2
2
 
19
 
! ќтговори
баба мара преди 1 месец
не искаме мега проекти искаме дървета и кислород защото мрем като мухи отмръсни€ въздух храна и вода стига с това застро€ване ц€ла българи€ ще се изселив софи€ от какъв зор
1
3
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕълна ревизи€ колко е откраднал :)))