Нападнаха общински съветник от "Спаси София"

Той е бил на бул. “Патриарх Евтимий”, за да направи проверка
16 апр 2024 13:55, Инна Ангелова
55
Нападнаха общински съветник от "Спаси София"
Снимка: Фейсбук

Общинският съветник от „Спаси София” Стефан Спасов е бил нападнат посред бял ден на столичния булевард "Патриарх Евтимий". Това съобщиха от формацията, която е част от групата на „Продължаваме промяната-Демократична България-Спаси София” (ПП-ДБ-СС) в Столичния общински съвет.

Спасов е направил проверка на ремонтните дейности на  булевардите „Патриарх Евтимий” и „Фритьоф Нансен”, когато е бил нападнат от Иво Дошев, посочват от „Спаси София”.

"Не можем да повярваме, че това се случва, но ситуацията е недопустима. Настояваме за спешни мерки от страна на МВР и за най-строго наказание за това физическо посегателство", заявяват още от формацията на Фейсбук страницата си.

От МВР потвърдиха за случая. На този етап няма коментар от Иво Дошев, който в понеделник организира протест заради започването на ремонта. По-рано през деня той имаше телевизионно участие, в което коментира, че проблемът с паркоместата в района е огромен, а вечер е напълно невъзможно да се намери място.

"Винетките са надпродадени с 30%. Намаляват се лентите на „Фритьоф Нансен” от три на две, което ще доведе до задръствания и мръсен въздух. Това е в тотално противоречие със зелената концепция за София”, отсече Дошев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от София
Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
15
 
! Отговори
кърлежи преди 4 седмици
кърлежи - малко са ги били - трябвало да ги изстискат здраво, да им завъртят кръвопийните глави, както се вади кърлеж и да ги изфърлят
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
спаси София от съветниците на "Спаси София"
28
1
 
26
 
! Отговори
Петър преди 4 седмици
Малко им е на тия от Спаси София. Всички трябва да ги изметат от СОС и политиката като цяло. Но сами сме си виновни. Борис Бонев е ясен от много време и пак гласуваха за него и Терзиев. Нямам думи!
27
4
 
18
 
! Отговори
Майора преди 4 седмици
Тия от Смучи София както о коалицията освен да си вдигат с 300% заплатите и да вземат решения против жителите на София , друго могат ли! Явно о затова се стига до такива агресия на фона на глупостите които вършат!
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Много желаещи има за денков ,тагарев с малки букви разбира се . Дано да не минават по Попа
25
1
 
18
 
! Отговори
ех преди 4 седмици
е недейте така де , в спаси София са се нежни
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пиян ли е бил или дрогиран, едва ли е случайно бит!
23
12
 
8
 
! Отговори
Мен преди 4 седмици
До ?????????Защото бай кореняк столичанин е научен, че по-важно от него на света не съществува. НИкога няма да се раздели с трошката, никога няма да си почисти двора или около кооперацията, никога няма и да си ремонтира фасадата, а ще живее в наследствения коптор с мебели от 60-та година и ще плюе как пришълците са го прецакали.
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо са го нападнали, каква е тая хомофобска проява?
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
A защо не е бил бит?
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Центърът е направен от десните бесни само за такива като Емили Тротинетката. Колите замърсяват и са въглеродопозитивни. Десните бесни застроиха празното, оставено от лошите комунисти, за да бъде чист центъра на техните деди от фашизма, от празни места за събиране на пролетариата.
19
5
 
9
 
! Отговори
????????? преди 4 седмици
Някой да ми каже може как ВСИЧКИ ТАКСИТА В ТИРАНА И ПРИЩИНА ДА СА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОЛИ?? А тук да не може да се диша и дори най-елементарните мерки да не са взети .
18
2
 
15
 
! Отговори
бла,бла преди 4 седмици
Абе номер 15, стига глупости. Става дума, че хората там си живеят. Или като трябва да идат на село/почивка/по работа или където и да е, където няма градски транспорт, да ползват БДЖ? Или да ходят с градския до някой паркинг на 5-10 км от дома им и от там да си вземат колата. Много е удобно, ама стига да не си ти, нали? Ние в покрайнините пак нямаме къде да паркираме, но е по-човешко от центъра. Относно кола, никога не ходя там с кола, но хората, които живеят там няма как...
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Преди 9 септември 1944 година са се стреляли по политически причини. Лили Вилков страда по това хубаво време на фашизъм.
16
2
 
8
 
! Отговори
На центъра, на влака преди 4 седмици
До Пфф...и от където си дошъл!
15
15
 
9
 
! Отговори
Пфф преди 4 седмици
Който се оплаква, че не може да си паркира колата на центъра, винаги може да използва градски транспорт/метро или такси да стигне до центъра. Ако като се качите на градски транспорт се чувствате като неудачник, проблемът е изцяло във вас и най-вече във вашите родители. Просто някои хора не стават за родители и не трябва да имат деца, защото възпитават по свой образ и подобие биомаса със сериозни ментални проблеми и комплекси, а не личности.
14
13
 
8
 
! Отговори
Мен преди 4 седмици
Коментарите по долу затвърждават мнението ми че софиянци искат столицата да си остане същата kлoaka каквато е, че и да продължи в същия дух. Нормално потомствени селяци събудили се преди едно поколение столичани. Влече ги мръсотията, разбитите тротоари и калища.
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Десен консерватор нападна десен евролиберал.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Никой не харесва Спади София, браво на човека че го е напляскал.
11
2
 
14
 
! Отговори
ъ преди 4 седмици
Не трябва да се подкрепя физическата саморазправа, но с някои хора не може другояче. Например Просто Киро, Молецът или Тагаренко. Какво да им говориш на такива, направо блъскаш по кратуните празни, белким вдянат нещо. Не ги знам тези от "Спаси София" какви са, но щом са коалиция с ППДБ, може и да си заслужават боя.