Инвалид?
Инвалид?
Дата: 04.01.2014 г.
Час: 16:00 ч.
Място: паркингът на Билла на бул. България, София

Джип Toyota Land Cruiser (рег. № СА 3528 ХА)е паркиран на инвалидно място. Автомобилът няма инвалиден стикер или карта на таблото. Но има поставен депутатски пропуск с името на депутата от ПП ГЕБР Митко Захов и друг регистрационен номер (Е 9669 ВТ).
В гатанката се пита:
1. Защо автомобил без карта или стикер е паркиран на инвалидно място;
2. Депутатският пропуск счита ли се за инвалиден? Тоест инвалиди ли са деп Снимка: Соната | 05 яну 2014 10:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
31
13637
92
0
Напиши коментар Коментари
25
2
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
Те тия от ГЕРБ всички с Ленд Крузери... На фона на гладуващия народ е добре!
24
4
 
7
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Днес гледах по БТВ, момичето което е направило снимката. Обяснението било, че колата я е карал сина на депутата и бащата го е порицал, друг път да не прави така. Поне някакъв опит за извинение, а можешеше като Болен да тръгне да псува, че депутатския имунитет не дава право на никой да му снима колата ;).
23
0
 
11
 
! Отговори
Куку преди 10 години
Мозъчен инвалид! Да си заслужи инвалидното право дано, щом толкова го иска!
22
0
 
14
 
! Отговори
Гражданска преди 10 години
Към дата 06/01/2014 МПС с ДКН CA3528XA няма активна застраховка "Гражданска отговорност" Да не те среща на пътя :(
21
0
 
0
 
! Отговори
Stefko 88 преди 10 години
До СтаматНаправил си е на втората снимка се вижда , техническия преглед е над нея. Но това не значи , че не е ***!
20
0
 
12
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 години
Тухла в предното стъкло и го снимай - ПРЕДИ и СЛЕД, ще има възпитателен ефект.
19
1
 
10
 
! Отговори
Емо преди 10 години
въбще няма кво да пишеш по форумите, като го видиш, причакваш го, начукваш му канчето ако е сам и няма свидетели наоколо, чупиш му 2-3 ребра и крака в колянната става, тамън ако не е инвалид да стане. Другия вариант е да подпреш гумите с по два пирона от всяка страна, тамън на около километър ще са спаднали напълно.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Трибал , на кого в същнос му пука за народеца бре вожде племенен.Драмата е не кои да изберем, те не стават всичките. Драмата е какво да променим така че да избегнем както демокрацията така и комунизма :)
17
2
 
13
 
! Отговори
от 17 преди 10 години
ОТ ГЕРБ съм...ненавиждам комунистическата чума......ама не значи ,че подкрепям тоя чикид*ия да паркира като арабин в пустиня......Като караш служебна кола.....АКО СИ ИНВАЛИД...си залепяш гадния стикер на стъклото като нормален човек.....ако не си инвалид не паркираш на място за инвалиди...това е ..
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре Боже Господи....Тоя човек е избран уж от народа..(оставам факта на страна,че ако не е от ГЕРБ само ще сънува парламента)НО как ти *** нещастен,би трябвало да се грижиш за матриала...да помагаш на избирателите ти...да правиш държавата по добро място за живеене.....Ае тоя дори не му стига акъла да паркира като нормален човек.......Той който не е отишъл в ТЕЛК на него не са му дали удостоверение че е инвалид...тоя няма да ме учуди ако и той изкара такова нещо....
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз му писах на тоя *** в фейсбук....моля пишете му и вие......Митко Захов - Кандидат за народен представител от ПП ГЕРБТова му е фейсбука......
14
1
 
19
 
! Отговори
Стамат преди 10 години
Този май и гражданска няма... сладури имаме за депутати, сладури!
13
2
 
22
 
! Отговори
Гоги преди 10 години
Хахаха на тоя *** дори инвалидното място не му е достатъчно голямо за да паркира като хората. Като се има предвид и партията на която е член, може да се обясни умственото му изоставане. До 12 много добра идея!!
12
1
 
27
 
! Отговори
Гласоподавател преди 10 години
Нека попитаме самия г-н Захов как би коментирал снимката, все пак е редно да потърсим и неговото мнение. Отделете 2 минути и пишете на mitko.zahov***parliament.bg с копие до gospodari***gospodari
11
2
 
14
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До Ауди а3, коментара не приляга дори да беше А8 ..."Адвокат" по-долу писа, че депутати можели където искат да паркират. Имах случай, в нашия двор кола на НСО (ей с такова стикерче) викам Вие на кой съсед сте на гости? Той тръгна да ми обяснява, че този стикер му позволявал да паркира където си иска. Помолих го най-учтиво да изкара колага и да затвори портите отвън и че пред портите на тротоара може да престои, след като държавата му давала такова право, но да не си позволява повече това с нас.
10
3
 
15
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ОТ ДНЕС.БГ ИСКАМ ДА МИ СЛОЖАТ БРОЯЧ, ЗА ТОВА КОЛКО ПЪТИ КАЗВАМ : "КАТО НЯМАТЕ ОСТРА НОЖКА ВИНАГИ В СЕБЕ СИ - МНОГО ЩЕ ИМА ДА ВИЖДАТЕ ТАКИВА "ИНВАЛИДИ" "НОСЕТЕ СИ БРЕ ***, НОСЕТЕ СИ ОСТРА ЗДРАВА НОЖКА В СЕБЕ СИ ВИНАГИ, ЕТО - ЗАТРЯБВА
9
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това чувство за безнаказаност у всеки беше една от причините да емигрирам. То да беше само на паркинга, лошото е че това се вижда на всякъде, просто много ръжно ...
8
2
 
38
 
! Отговори
Сивия преди 10 години
Депутатите правят такива зулуми защото народа им разрешава. А народа им разрешава, защото 90% от същия народ си мечтаят и те да могат да правят каквото си искат и да се крият зад разни пропуски, имунитети и дебели връзки.
7
5
 
12
 
! Отговори
адвокат преди 10 години
Вижте, по принцип е безобразно това което се случва, но истината е че по закон депутатския пропуск дава право да се паркира навсякъде - без изключения. Така че депутата можеше най-нагло да си остави колата пред входа на магазина по средата на платното.. така че все пак не е блокирал движението.. Друг е въпроса редно ли е депутатите да паркират навсякъде и дали е морално правилно депутат да използва инвалидно място...
6
2
 
27
 
! Отговори
Оп-са преди 10 години
Специално този модел в този си вид струва между 140 и 180 000 лева. Явно нискочелия тумбак се мисли за по-важен от другите и трябва да спре точно пред вратата на магазина! Слоцил си е депутатския пропуск, който видно от номера е за друга кола, но него това не го притеснява! Наглостта е съпоставима на простотията на този *** (селянина е човек от село, а *** е диагноза на простаците и комплексарите)! Утре ще си купи Мерцедес и ще си премести пропуска там и ще спира, където си реши!