Ремонтирайте си чинията и отлитайте!!!
Ремонтирайте си чинията и отлитайте!!!
Червените кахърни, нямат пари за Бузлуджа Снимка: Сотир | 08 юли 2013 12:16
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
36
25129
81
16
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До jokeraОтдавна, Горбачов, демокрацичта, някакви, чужд, хаус,,,, ... Поработи по Граматиката си ;)
32
0
 
1
 
! Отговори
jokera преди 10 години
Хора осъзнайте се комунизма си отиде одавна,и то Гурбачов го изпрати.Даже русия сега върви по стъпките на демокрациата която преди години тук се налагаше,и ако продължават ще ни надминат.Само тука има някъкви си никаквици които се мислят за нещо,и я карат на чуш гръб(турци,руснаци) да събират точки на които никой невярва.Дори и Путин не се интересува от тях,а турския Доган го махат да няма следи.Работата е в халс за да се работи по лесно... :(
31
2
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 10 години
прав си нека да си остане паметника. гледам на снимката има коне .да яхват по един кон и да не се връщат!!!
30
2
 
8
 
! Отговори
realist преди 10 години
Народ, който отрича историята си, не стига далеч! Нека да не се чудим защо сме на това дередже. С отрицание, нихилизъм и разделение на обществото нищо няма да се постигне. Щом е построен паметникът трябва да остане.
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Запада в момента го строи комунизма, стига сте писали глупости. Споко и те ще си построят Бузлуджа. Но първо се минава през президента ;-).youtube/watch?v=nY2S7Fy3x5s
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мм първи дами в бардака ще сте вашето семейство с привилегия
27
4
 
20
 
! Отговори
мм преди 10 години
като вземат да ми приказват така: Ние квото постоихме през комунизма... Кво сте построили бе, шумкари въшкави? Всичките ви начинания са грандомански, ама са ялови.Западния свят без комунизъм , построи хиляда пъти повече от вас, И промишлеността им работи, и икономиките им растат,и от социална политика повече разбират от вас. И както сте тръгнали, от България ще направите *** бардак.
26
2
 
13
 
! Отговори
Б преди 10 години
До Анонимен"Паметника си беше супер, но диваците /които се представяха за новите месии, демократи/ го изпочупиха по най-вандалския начин"Милото ми то - а не знаеш ли че предметите на изкуство, паната, че дори облицовъчните камъни са били свалени точно от господа другарите, малко след 1989 г? Сигурно въпросните пана сега съществуват някъде на не-публично място.
25
6
 
14
 
! Отговори
Това е преди 10 години
Тази снимка и текста трябва да бъдат символа на протеста .
24
4
 
10
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
23 и какво по точно е направил бай ти Тошо , кое имаш предвид обществените спални наречени жилищни кмплекси или купищата от скраб наречени заводи , аз лично се сещам единствено и само за едно НДК поне в София , това е единствената сграда с монументална стойност изградена след войната , всички останали са от преди войната , за така наречения триъгълник на властта МС-Партиен дом-Президенство те са си един типичен пример за сталинска архитектура и са преди бай-ти Тошо.
23
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Да се качват и да отлитат за Червената планета комуноидите профанизирани! Останалата част анархо-комунисти ще пратим в Сибир при ***.
22
4
 
1
 
! Отговори
Ботуш Каишев преди 10 години
Бах маа му и ***! Големи умници, няма що!
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
na mars na mars
20
4
 
25
 
! Отговори
СМЯХХL преди 10 години
Без ремонт ще са на "всеки километър" из стара планина.
19
3
 
35
 
! Отговори
От 18 преди 10 години
Нужен е ремонт.. поне колкото да набере височина.. километър два.. за по сигурно.. та да е по сигурен финала.
18
3
 
39
 
! Отговори
Nicolas_1 преди 10 години
Според мен е най-добре да отлетят без ремонт. Барем се разбият някъде.
17
3
 
41
 
! Отговори
Не се харчете много преди 10 години
Не се харчете много.. закърпете я от тук от там, влизайте и палете.. и айде в небитието.Вие само влезте вътре.. после ще засеем тревица и сложим надгробни камъни отбелязващи *** ви /политическа/.Айде, и със здраве!
16
6
 
16
 
! Отговори
ФЕБ преди 10 години
Така според информация на немските служби 3/4 от протестиращите не са гласували за никого, малка част за смешниците които се наричат десни, дето така се изпокараха за меда, че никой не ги бръсне за политическа сила. Че сегашното правиелство трябва да си ходи ДА ,но не искам хора които не гласуват после да реват че не са съгласни. Гласувай и после протестирай Какво стана във Варна 18% избирателна активност и от утре отново на протест - СМЯХ - това е бг демокрация
15
7
 
29
 
! Отговори
antikomunist преди 10 години
Искам си моя дял със лихвите. Аз съм заплатил с един лев за строителството на тази крепост. Бяха разпечатали пощенски марки и ни ги продаваха насила.
14
2
 
9
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Какви са тия катъри и магарета отпред?