Няма чалга - няма работа!
Няма чалга - няма работа!
Хихи Снимка: Азис | 04 апр 2013 12:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
35
20214
99
3
Напиши коментар Коментари
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не забравяме,че МъДОНА и лейди КВА-КВА също са ЧАЛГА,отровнозелена и жабурнясала,докато Весна Змиянац никога не е била това...
28
6
 
3
 
! Отговори
petter.bojinov преди 11 години
Е ако чалгата се баша родила в Америка щеше да е най-популярната музика сред разбирачите в България. Ама на родила се в България и не минаваш за интелигентен, ако я харесваш.Какво да направя когато нещо ми харесва или не ми харесва стилът му не ме интерисува.
27
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това беше заведение щеше да фалира на 2рия месец... Това е България, колкото и да не се харесва на една голяма част от населението. А Азис е уникален човек, вие го плюете и си мислите той какъв бил - ами той е гениален бизнесмен - един от малкото хора у нас с годишен доход пред нап от над 1 млн лева. Което значи че с укритите доходи изкарва поне 5 милиона... а да видим има ли един от вас който да изкарва толкова? Не, естествено, даже ако ви вземем всички заедно пак няма да го докарате до 5..
26
4
 
22
 
! Отговори
ген. Къстър преди 11 години
Чалгата трябва да се забрани със специален закон. Отделна алинея ще се отнася само за мазния Азис. И за да не ревнат от Хелзинкския комитет, ще им организираме специални резервати, където ще могат на воля да демонстрират *** си; в САЩ имат заведения за хора със сексуални отклонения, както и резервати за индианци. Те нали са демократична страна!
25
2
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 11 години
Евала бате, и аз съм на твоето мнение :-) аз съм останал единствения човек от всичките ми познати и приятели който няма ФБ и не мисли и си прави . . тоз ФБ прави половината хора зомбита, а другата половина както каза ти си живеят в измислен свят там със снимки специално за "Фейса" и измислен виртуален живот .. .
24
1
 
4
 
! Отговори
a преди 11 години
До до 11ааааааааа, човек ти си най-големия ! евала! :)
23
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 11 години
АМИН!
22
6
 
8
 
! Отговори
do 13 преди 11 години
А забранил ли си на дъщеря си да се обезкосмява на интимните места ?!
21
1
 
8
 
! Отговори
:))))) преди 11 години
Евала!
20
9
 
3
 
! Отговори
LEO преди 11 години
До 14Ако всички които слушат чалга ги пращаш там. Значи в България няма да остане и един човек. Сигурен съм че и ти си слушал чалга... така че ти ще ни водиш :)
19
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
:)))))))))))дайте му адреса на заведението, човека заслужава оборот му да се вдигне
18
0
 
37
 
! Отговори
Nikolla преди 11 години
Похвално!Кажете къде е това,да отида да направя малко оборот на обекта?
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Върхът!
16
13
 
21
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Хора,разберете бе,не ви е виновна чалгата,че сте прости!!!Тя просто ви допълва!Аз проблем с чалгата нямам,защото дори не знам за какво става въпрос!
15
6
 
5
 
! Отговори
Оле-е-е-е-е-е преди 11 години
Да живей димукрацията.....по време оно пак беше забранена чалгата!
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVOS 4ALGARITE DIREKNO ZA ISLIAMABAD DA XVARLIAT GIUBEK PRED MINARETO !!!!!!!!!!!!!!
13
3
 
24
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
колко си прав само....сураттефтера е нещото което мразя най-много. Даже и забраних ползването мъ в къщи, че мойта постоянно слагаше снимко та всички да знаят куде сме били и кво сме правили, все едно ако не каже на всичко живо дет ни познава за някоя екскурзия или купон все едно не сме били!!!Ама и аз ч наредих-сложих една снимка как мие пода в нас, та да не си мислят останалите кокошки че живота ни е само песен))
12
2
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Може и да си прав. Ама как да е иначе, когато от 7 милиона 1 са ***, 2 са пенсионери без интернет, другите 4 са в трудоспособна възраст или са малолетни и малки деца. Нормално е да са 50% с фейсбук...
11
3
 
34
 
! Отговори
фейсOFF преди 11 години
Нямам ФБ, не мисля и да си правя някога! АСОЦИАЛЕН сайт, който УЖ се води СОЦИАЛЕН! Има обратен ефект върху хората, които не могат да комуникират очи в очи, а се крият и търсят зад монитора на компютрите си! Жалко е! А колко хора живеят в техен си свят не е истина...Скоро май ще диагностират и ФБ зависимост... наред с алкохолната, хазартната и прочие...Няма нищо по-хубаво от лаф на открито с чаша пиене и добра компания. Снимките от ФБ не са всичко, стига сте завиждали на други комплексари...
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 9Не знам дали е за комплексари или не, но наистина има хора, които нямат Фейс по свой избор личен избор. Примерно, защото имат друг начин да си контактуват с онези, които ги интересуват където и да се намират на земята, а не ги интересуват снимките и т.н. на разни други контакти. Това не значи, че някой е комплексар или не. Едни им харесва така, други работят чрез Фейсбук, трети не искат да имат профил. Просто въпрос на избор.