Весели Празници от Ав$тралия
Весели Празници от Ав$тралия
Трапезните експерти знаят, снимката крада от нета, рисувам с Пейнтбръж, затова монтажа е нескопосан, реално съм в Полски Тръмбеж, 12-ти микрорайон на Люлин, където в свободното време събирам капачки и фъргам пачки от балкона на комисар Петров. Биа са за олио и банани. Мия ченй, газтербайтерче съм все пак. И ако можих да пишъ щех да съм строгар в Кремикофси на центара на света и Гълактиката. Да си лепЯ Винетки и Евро 15 на челото паркирайки на к'фева зона, да набивам 20 годишни меса, дишам гуми Снимка: От Сидней Ав$тралия | 02 мар 2024 20:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
68
16484
23
6
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
шпелнг преди 3 дни
абе сигурно не е лесно маори да те помпят на ежедневна база
53
0
 
0
 
! Отговори
От Дубай $$$АЕ$$$ преди 4 дни
Истинският живот сега е в Дубай. В т.н. западен свят е някаква форма на диктатура и затвор. Сега парите, жените, забавленията и високите технологии са на друго място. Честит Курбан Байрам на всички!
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Това поздравления за Рамадана ли бяха?
51
0
 
0
 
! Отговори
Британски учЕн преди 1 седмица
Поне ще има коледно настроение до Коледа.
50
0
 
0
 
! Отговори
1914 преди 1 седмица
весели празници! Бъди жив и здрав!
49
0
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Очакваме нашия герой да си смени местообитанието и да почне да пуска снимки от Испания . Все пак Австралия се изтърка .
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За съжаление информацията е, че нашият кореспондент от Сидни, Австралия е бил много зле със здравето дори се говори, че е възможно да се е споминал.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 47. 6 цифри в долари не са милион и над милион. Говорим за заплати от 200 000 - 300 000 долара годишно, които дори не са толова високи за САЩ например. т.е 5 цифрената заплата на австралиското кенгуру е смешна за развития свят, като се има пред вид, че австралийският долар е по-нисък от американския и от еврото.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никакъв специалист не е тая латерна, специалистите на запад отдавна взимат 6 цифри в долари а той продължава да повтаря 5 цифри, дори да е месечна заплата, един продавач на коли си докарва спокойно 12-15000 на месец. Рифовете за защитени територии, вече не допускат водолази къде да е, особенно откакто започнаха да избеляват заради затоплянето на теченията, и с какво ходи до рифовете - с ел байка, ако имаше яхта, каквато има всеки трети в Сидни щеше да я включи в репертоара.
45
4
 
0
 
! Отговори
Гущерчето преди 2 месеца
Ае поздрафи от покрива на света.Чекам да се стопи снега и беж на юг да опрашвам мадами
44
1
 
5
 
! Отговори
Татул преди 2 месеца
Яж му главата на ав$ралийския, нещастен главозамаян нарцис.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как е положението в Сидни с наводнението? Направи няколко снимки да видим от първа ръка.
42
0
 
3
 
! Отговори
До Пепи преди 2 месеца
Ако кажеш границата от 40г в САЩ, отиваш на съд за дискриминация по възраст. Всеки случай е индивидуален. Например създателят на програмния език Джава Джеймс Гослинг наближава 70г, но продължава да работи в Амазон. Има хора, които изперкват на 30г, а има по-възрастни, най-важното е да се съхраниш и да не спираш да се развиваш.
41
0
 
2
 
! Отговори
пепи преди 2 месеца
Зависи какво разбираш под ит . Ако говориме за програмисти - до 40 години максимум . После е трудно да се взираше нон стоп в монитора и да мислиш и работиш под напрежение . И както казваш - после здравето заминава . Очи нерви кръвно . Ако си техник - може и до пенсия .
40
0
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 месеца
Откога някой взема програмистите насериозно? Работя в този бизнес и малко от колегите могат да се причислят към категорията на нормалните хора - над 90% или ги пере съчмата, или са дебелаци-хипертоници, или имат проблеми с алкохола/дрогата. Необходими са емоционална интелигентност и самодисциплина за редовно спортуване за да не се изхабиш там. ИТ-та имат крайно тесен мироглед - в САЩ гласуват масово за Демократите, а в Бг за ПП-ДБ. Накрая парите им се харчат от други, а здравето им заминава.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От всичките ти снимки все пак най - впечатляваща е тази на СИРЕНЕТО. Направо разтърси крехкия ми душевен свят.
38
7
 
3
 
! Отговори
преди 2 месеца
Кога да ви четем. С автоматика до хоризонта и където няма асфалт с байка обикалям в джунгли до уникални гледки или кристални pristine водопади. Гмуркам се в рифове. С ГугалЪрт виждам къде има риф в водата, оглеждам положението, как и откъде да достигна до него и планирам следващото приключение. Зимам 5 цифрена заплата долари, в град в който няма задръствания, безплатно паркиране навсякъде. Няма панелни к0птори, хората не са панелистанци. Четем ви да се посмея, инъче ми дремете на синия паспорт
37
6
 
3
 
! Отговори
преди 2 месеца
Най ме кефи като разбера че съм бил строителен работник. Живял съм в западна европа когато имаше капитали по всички вертикали и просперитет. След GFC нещата не са се върнали до ден днешен. Оставям ви Европата на вас, там дето ходите аз съм играл още преди вие да влезете в ЕС. А някво ИТ с 8к лева заплата пише че бил заможна класа?!? Че това е под прага на бедноста бе. Ако не беше казал че е заплата щях да мисля че е на социал. И като бонус си прекарва живота в задръствания и панелизация 360 дни
36
0
 
3
 
! Отговори
нормално е преди 2 месеца
До Анонимен 34 Като ти е толкова акъла!А случайно ако излезе,че сиднито е някой днес-овски тарикат,тогава кво праим!?:))
35
0
 
3
 
! Отговори
Испанеца преди 2 месеца
До Анонимен Ела да ти сипет от моята творба . Малко е кафява .