Путин страдал след атентата по свой си начин

Изпитвал болка, макар и без сълзи
Обновена: 30 мар 2024 18:43 | 30 мар 2024 18:10, Александър Попов
65
Путин страдал след атентата по свой си начин
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кремъл заяви в събота, че президентът Владимир Путин все още изпитва болка от клането миналата седмица в московската концертна зала "Крокус сити хол", дори и това да не е видимо външно. Повече от седмица след трагедията Путин не се е срещал публично с оцелели и не е посетил мястото, където тя се е разиграла. Това се случва въпреки съобщенията на руски медии, че западни дипломати, включително тези от ЕС и САЩ, са посетили импровизиран мемориал за жертвите.

Говорителят Дмитрий Песков каза пред репортер на държавната телевизия, че Путин се справя с трагедията по свой начин.

"Повярвайте ми, ако не виждате сълзи по лицето му, това не означава, че не изпитва болка. А това, което преживява, едва ли някой някога ще научи и разбере", каза той.

Тази седмица Кремъл не даде индикации, че руският лидер планира да посети роднините на загиналите при атаката, най-смъртоносната в страната от две десетилетия.

Вместо това агенциите за сигурност преместиха фокуса върху това кой е отговорен, като задържаха дузина заподозрени, включително четиримата предполагаеми нападатели от Таджикистан.

Джихадистите от групировката "Ислямска държава" казаха няколко пъти след атаката миналия петък, че са отговорни, а свързаните с ИД медийни канали публикуваха графични видеоклипове на въоръжените мъже в залата.

Макар Путин да призна, че „радикалните ислямисти“ са извършили касапницата, той продължи да твърди, че главният враг Украйна е замесена по някакъв начин, без да предоставя никакви доказателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
НАТО преди 4 седмици
ДВА ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА СА СОЦИОПАТИ.МЕДИЦИНСКИ ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ СОЦИОПАТЪТ НЯМА МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ И ЗАДРЪЖКИ,НЕСПОСОБЕН Е НА ЕМПАТИЯ,ЗАТОВА И НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА ГО ДОКОСНЕ.ЗАРАДИ ЦЯЛОСТНО ИЗКРИВЕНИЯ СИ МИСЛОВЕН ПРОЦЕС СОЦИОПАТИТЕ СА АВТОРИ НА НАЙ-ЗЛОВЕЩИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.ЗАТОВА В КОНСТИТУЦИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ИМА ПРОЦЕДУРА ИМПИЙЧМЪНТ,НО ПУТИН ДЕ ФАКТО СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА НА РФ.МНОГО ЗВЕСТВА ЩЕ ИМА ОЩЕ
58
0
 
16
 
! Отговори
Има някои разлики преди 4 седмици
Руснакът се чувства силен в само в униформа и със значка на ФСБ. Копейката се чувства силен само в тълпа и под руско знаме. Ако сложиш копейката във военна униформа, започва да отделя всички възможни секрети. Цомчо не е в униформен, затова отделя само плюнка.
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
един масов убиец с нежна душа
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След зануляването на 200 крепостни в Крокус сити путин се издигна като гигант пред очите ми . Продължавай в същият дух Джюджак.
55
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
разликата между Путин, Хитлер и Сталин е че Путин убива повече руснаци от другите двама
54
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За детството на Путин има оскъдни данни (заличил ги е да не му се смеят), но един сигурен факт е, че го било шубе да се бие с децата, затова трепел плъхове. И в училище се записал бойни изкуства, за да си вдигне самочувствието. Когато става лидер, му подаряват черен колан във фалшифицирани мачове, за да не му спада (самочувствието). Нещо повече, кагебейците му издействат почетно председателство на Световната федерация по джудо, но го шкартират оттам след началото на войната с Украйна.
53
1
 
16
 
! Отговори
Не страда за децата преди 4 седмици
Страда, че сбърка. Когато преби по измислено обвинение мюсюлманските гастарбайтери заради кагебейската провокация с атентатите, ще се намерят доста желаещи афгани, таджики, тюркмени, узбеки, чеченци, азери, башкирци да си го наравят лична харемна бъзикня ханъм. Отделно арменците и грузинците му имат зъб, а удмуртците са му бесни, че праща тях на фронта вместо московските лигльовци.
52
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Те и крокодилите плачат с крокодилски сълзи
51
9
 
6
 
! Отговори
До емо преди 4 седмици
Къде е границата с Украйна? Нали има фронт, а граница няма. Всичко е Русия сега и след границата с Украйна.
50
19
 
2
 
! Отговори
емо преди 4 седмици
русофоба попов нека да отговори на въпроса - защо четиримата терористи са се отправили към украйна и са заловени на 100 км. от границата - сигурно на екскурзия. путин отбеляза единствено това обстоятелство, а нека всеки си прави изводите. освен това се води следствие и истината накрая ще лъсне.
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В интервюто си, Габишев каза, че всичко в Кремъл е подтиснато от Демона. Отбележете, че това е две години преди Обесебения да започне най-голямата от война, която Европа е виждала от 1945г. И какво првят кремълските сатанисти? Понеже няма за какво да го осъдят, го натъкват по познат сталинистки метод с опиати в лудницата. Обаче Габишев казва и още нещо - че ако не успеЕМ, всички ще загинем. И няма предвид само себе си или руснаците.
48
14
 
5
 
! Отговори
га4е преди 4 седмици
Не се грижете дали Вл. В. Путин Президент на цяла Русия/тук влиза и Руската Земя Окраина/, плаче или не.Гледайте нашите престъпници от каторжническа ,фашистка Канада и от наркоманските сащ-про100Киро, гнома ,Магарев, ГАРГАмел, молеца Денков, предателя-комунист/на 19 години член на БКП/Борисов,Пуевски-т.е ДъПъСъ, Герб, СДС, ППДБ,а,а,а и Бойкикиев/син на баш комунисти,Терзиев-тоже от комунистическо семейство.Мислете преди да хвърляте кал пО Русия-Калта е при Българското Правителство в оставка
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Копейки, я кажете защо този страдалец вкара в лудницата насилствено якутския шаман Сергей Габишев. Който не е чувал, има вече и документален филм за него. Какво толкова искаше човека? Да проведе тенгриански шамански ритуал на Червения площад, за да изгони демоните от Кремъл
46
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако потърсите информация за експлозиите в апартаментите през 1999, ще видите, че Путин тогава е бил премиер и начинът, по който се е справил с последиците, му е вдигнал рейтингът. В днешно време той не е толкова популярен, затова е възможно самият той да е организирал този атентат, в опит да си вдигне рейтинга пак.
45
1
 
3
 
! Отговори
Фют преди 4 седмици
До 36. И кога ще стане това...не за друго, да зная кога да си подготвя пуканките :))))))))
44
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Чака го бавна и мъчителна гибел, но това няма да компенсира щетите които нанесе на целият свят!
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма как чекист да плаче.
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За да му облекчи страданията, Бойко свали правителството!
41
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нашите копейки тайничко се радват на съдбата си че са се родили българи а не руснаци , но за да върви словесната битка не се предават, нали падат рублички .
40
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Путин-красавчик!