Български духовници поискаха от Митрофанова ключовете на руската църква

Няма инфрмация да са ги получили
25 сеп 2023 20:52, Стела Стоянова
125
Български духовници поискаха от Митрофанова ключовете на руската църква
Снимка БГНЕС

Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова и български духовници се срещнаха, предаде NOVA.

Според тях на срещата са присъствали Втори викарен епископ Велбъждски епископ Исаак, както и четиримата свещеници определени да служат в храм "Св. Николай". Българските духовници са поискали ключовете от храма. Няма информация те да са ги получили.

Още по темата

Припжмняме, че след затварянето на храма патриарх Неофит заяви, че в него ще служат български духовници. Митрофанова заяви, че ще предприемт действия за храма, но не уточни какви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма как да е Руска собственост тази църква. В България не се стопанисват културни обекти от чужди държави. Може да го проверите. Такива са законите.Това е Българска зграда!
67
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тук България ли е или Русия? Тази за каква се взима?.Да ходи и да заключва в Русия ,а не тук. Тук Руски крак не трябва да има.
66
8
 
13
 
! Отговори
До анонимен 77 преди 7 месеца
Мутрафонова затвори църквата под претекст, че няма кой да служи там. Ето, че сега има кой да служи, но русия не й пука за вярата и миряните, а иска да използва църквата за да оказва натиск и да нага влиянието си. На това трябва да се прохиводейства с всички сили!
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Румен Радев да ходи да вземе ключовете от Митрофанова.
64
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Все пак в тази страна има закони.Руската църква е собственост на РФ и БПЦ няма никакви правомощия и права да я стопанисва.Утре могат да поискат ключовете от Синегогата или от някоя джамия.
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега и Турция може да извади някой нотариален акт от Султана че парцела е собственост на Османската империя защото турския конак е бил там.
62
0
 
3
 
! Отговори
До анонимен 68 преди 7 месеца
Толи, ти ли си бе?! Не ги ли спря тия наркотици вече ?:))))
61
5
 
2
 
! Отговори
да я продадат преди 7 месеца
да я продадат руската църква в София на мюфтийството, да я вземе мюфтийството! че много искал да я купи,понеже бил от реституцията за да се разшири за сметка на нея и сглобката им съдейства в продажбата.
60
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Продължение.... И след като чухме, че двата Попа завършили Атомна Физика в Русия и завърнали се в България и станали ПОПОВЕ (Фори Светулката и неговият боен другар също ПОП).... ГОВОРЕЙКИ НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, са казали, че не са БЪЛГАРИ, а ГЪРЦИ.... на Младото Красиво Чисто Сърдечно Момиченце (дъщеря на един наш инженер работещ в Генмарк Аутоматион) работещо на касата в магазина Мейсис ... ги изхвърлихме от работа.... и се върнаха обратно със Златните си Тупузи на Гърдите в България!
59
7
 
14
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Давай ключовете Митрофанова - Църквата е за народа и на народа. Щом има вече установен ред по духовен път - давай ключовете иначе вземаме флекса и ОТВОРЕНО !!! За катинара си търси правата при Арменския поп :)))))))))
58
2
 
6
 
! Отговори
До анонимен 62 преди 7 месеца
Това какво общо има с темата?!! Иначе да, през годините Генко даде хляб на доста хора, макар и да си беше чист експлоататор до последно. Сега Дженмарк е собственост на японската Нидек, Мила я продаде преди няколко години.
57
0
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 7 месеца
Както е тръгнало да направят копие на ключовете от Парламента, че кой знае, може и за там да излезе някой копие на Акт за Собственост :))))))))))
56
7
 
6
 
! Отговори
Itso преди 7 месеца
Колкото и нотариални акта да изкара нашите могат да я национализират по болшевишки пример. Все пак е на българска територия.
55
5
 
6
 
! Отговори
Русия ще си преди 7 месеца
Разруши Чърквата Собственост и ще я пренесе камъче по камъче в Кремъл, а Хайкемян ще направи ТрансЖендр Клубче на нейно място!
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Фори Светулката е завършил в Дубна Атомна Физика и връщайки се в България по комунярско време става ПОП и след падането на комуната през 1989г се замислил да става Бизнесмен и с огромен, килограмов Златен Кръст го приехме на работа в Генмарк Аутоматион в Калифорния. Фори Светулката и бойният му другар ПОП отиват на касата в магазина Мейсис да си платят и си приказвали на български, а там на касата младо Българско момиче: - Вие Българи ли сте? Двата ПОПА отговарят в ХОР: Не! Ние сме Гърци!
53
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русия е тръгнала да се ислямизира и вместо с руска църква да не осъмнем някой ден с руска джамия.
52
0
 
4
 
! Отговори
Минувач преди 7 месеца
Утре отиват общинарите и на Московска 33 катинар !!!! На стената набучен на шиш копие от Нотариалния Акт и ръчна бележка от Митрофанова хахахахахахха
51
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Митрофанова държи ключа от църквата и ключа от президентсвото, службите ни не смеят да хванат руски шпиони, 3 партии в парламента са проруски , въпроса ми към копейките е кое точно посолство ни управлява?
50
10
 
6
 
! Отговори
Нотариалният Акт преди 7 месеца
си е Нотариален Акт - Църквата е на Русия и съответно Русия ако иска Утре ще я Бутне - и дано го направи и да го направи преди да са Бутнали ПСА, който Мисирките на Грантове, наричат ***!
49
2
 
3
 
! Отговори
мюфтийство преди 7 месеца
да я продадат руската църквата в София на мюфтийството, да я вземе мюфтийството! че много искал да я купи,понеже бил от реституцията за да се разшири за сметка на нея и сглобката им съдейства в продажбата.