Пригожин пое към Беларус, но никой не знае къде се намира в момента

В Москва обстановката е спокойна, почивният ден утре обаче остава в сила
25 юни 2023 17:55, Красимир Ангелов
202
Пригожин пое към Беларус, но никой не знае къде се намира в момента
Снимка: БГНЕС

Местонахождението на лидера на наемническата групировка "Вагнер" Евгений Пригожин е неизвестно от днес, след като той беше видян да напуска областния военен щаб в Ростов, стотици километри южно от Москва, късно в събота, предадоха световните агенции.

Тежко въоръжените руски наемници се изтеглиха от южния руски град Ростов през нощта, след като спряха настъплението си към Москва съгласно сделка, която сложи край на кризата, която постави безпрецедентно предизвикателство за авторитета на президента Владимир Путин.

Още по темата

Според споразумението, постигнато с посредничеството на президента на Беларус Александър Лукашенко, бойците от групировката "Вагнер" ще се върнат в базите си срещу гаранции за сигурност, а техният лидер Евгений Пригожин ще се премести в Беларус.

Той беше видян да напуска областния военен щаб в Ростов, на стотици километри южно от Москва, късно в събота в спортен автомобил, но местоположението му не е известно оттогава.

Както е известно, бойците на "Вагнер" се изтеглиха от регионите Воронеж и Липецк, като местните власти казаха, че изтеглянето се извършва "без инциденти".

Столицата Москва е тиха след споразумението за деескалация, с малко доказателства за повишена сигурност на улиците. Обявяването на понеделник за почивен ден обаче остана в сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРЕВРАТА НЕ БЕШЕ ФАЛШИВ , ЗАЩОТО ПРИГАВНОЖИН ПУБЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ СВАЛИ ПРЕЗИДЕНТА ОТ ВЛАСТ ! АКО БЕШЕ ФАЛШИВ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ , ЧЕ ОТИВА ДА СВАЛИ ЩАЙГУ И ДРУГИ ПОДОБНИ! НО ПУТЪНА ЛИЧНО МУ СЕ ОБАДИ НА ПРИГАВНОЖИН И МУ ПРЕДЛОЖИ 10 МИЛИАРДА ЕВРО В ЗЛАТО И ПРИГАВНОЖИН ПРИЕ СЛЕД КАТО МУ ПРЕВЕДОХА ПО СМЕТКАТА И 1 МИЛИАРД ЕВРО ГАРАНЦИЯ! СМЕТКАТА НА ПРИГАВНОЖИН Е В ДУБАЙ КЪДЕТО ПРИГАВНОЖИН ОТИВА СКОРО!
31
7
 
8
 
! Отговори
това не е пропаганда преди 1 година
Той беше видян да напуска областния военен щаб в Ростов, на стотици километри южно от Москва, късно в събота в спортен автомобил каран лично от Путин...ха-ха-ха...По публикацията работи :"Козяк"....
30
8
 
11
 
! Отговори
Две преди 1 година
Преди 2 седмици в какви измислени американски институти , киевски смешници и медии разтръбиха и тук новината че Лукашенко е мъртъв и самолет на ФСБ вече кацнал в Минск да прибере тялото в Москва.Нямате ли очи лъжльовци жалки ?
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде е Путин?
28
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
джудженцето избега по терлички като чу че идват касапите, инак като се показваше от бункера за камерите голям мьж.
27
12
 
13
 
! Отговори
Mda преди 1 година
Ако Путин наистина го смяташе за сериозна заплаха щеше да нареди да се стреля , а той нищо подобно не направи.Точно на това се надяваха американските и киевските *** , затова сега място не могат да си намерят от злоба. В Мичиган тая нощ при стрелба на наркоман умряха двама и бяха ранени петнадесет души ...повече от "гражданската война" срещу Путин хаха.Щом дори Иво Минджев казва ,че двамата са спретнали нещо което тепърва ще гледаме какво ще се случи ,!
26
11
 
10
 
! Отговори
до Анонимен 25 преди 1 година
Дйа доказателства за свалени хеликоптери и самолети???Дано не са макети или мултфилмчета.Не гледай Украинска пропаганда ШАРАНЧЕ, че ще ослепееш!!!СЛАВА КОКАИНА!!!
25
7
 
12
 
! Отговори
Теле зрител преди 1 година
Абе нали нашите евроатлантици и натовски папагали вчера ни продъниха ушите че бил тръгнал да превзема Москва и да сваля Путин пък днеска бил тръгнал със спортна кола незнайно накъде!?Е що не е превзел Москва и не е арестувала Путин както предричаха телевизионните баби Ванги?Че и цял ден отвориха извънредни студиа да ни информират и да ни изясняват ситуацията!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излиза, че съюзната държава се управлява съюзната държава! Сивия кардинал....
23
16
 
13
 
! Отговори
анаЛизатор: преди 1 година
Путин им показа на Запада какво ще стане ако го свалят от власт.Ще дойде луд-ястреб ,който моментално ще използва всичкия ядрен потенциал на Русия и тогава майка ни жална...Очаквам много скоро военната помощ към Украйна да се съкрати и в последствие тази държава да изчезне от картата на Европа!!!ПАЖИВьом увъйдим!!!
22
6
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЛУКАВШЕНКО НЯМА ДА ГО АРЕСТУВА , ЗАЩОТО ХОРАТА МУ ОЩЕ НЕ СА ПОДПИСАЛИ ДОГОВОРИТЕ В МОРДОРСКОВИЯ НО ПРИГАВНОЖИН ВЕЧЕ ГО НЯМА ! ХОРАТА НА ПРИГАВНОЖИН ВЕЧЕ СА ХОРА НА ПУТЪН САМИЯ ПРИГАВНОЖИН ГО ОБЯВИ СЪС ТОВА, ЧЕ ДА СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРИ С ПУТЪНА А НЕ ПУТЪНА ДА СКЛЮЧВА ДОГОВОР С ГОВНАГНЕР! ПРИГАВНОЖИН ПРИКЛЮЧИ!
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пригошко, щего яде барабар целия с кестени те, само чакайте и гледайте сийрждии..
20
9
 
14
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
НАТО-МАТО-НАСРАТО пак остана със зяпнала уста...
19
5
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 1 година
Каква ти гавра, след като ваrините свалиха 4-5 фърчоплана.Дали им е весело на семйствата на пилотите?
18
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лукашено ще го арестува и в затвора за да няма проблема.
17
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пригожин си изигра перфектно картите и сега е на яхтата си в Бургаското пристанище. В сметката му има 500 милиона долара повече. В Кремъл има нов шеф.... Превратът успя...
16
11
 
8
 
! Отговори
шах и мат преди 1 година
до Анонимен 9....Цирка беше да се разсмърди на неолибералниЛайна и урките да отеглят резерви на север!!! Елементарно Уотсън!!!Видя ли западната пропаганда как се уля и усра от кеф че ще има метеж и братоубийствена война в Русия но Путин и компания им се изсмяха и им показаха пръста намиращ се между показалеца и безименния...
15
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Свърши ли неговото He'll kitchen или сега започва същественото?
14
4
 
6
 
! Отговори
Упрянков преди 1 година
Пригожин ще *** пуснат в социалните мрежи още един два пъти преди да го гътнат завинаги. Това е с цел публиката да го забрави постепенно и да си мисли че е жив. А може и да свърши на инжекции в клиника за психично болни.
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пригожин можеше да бъде цар, но се уплаши и от тук насетне ще трябва да се крие като мишка. Путин няма да го остави жив, а гаранциите на Лукашенко струват колкото ланшния сняг.