Путин работил в Кремъл по време на атаките

Русия не разполага с информация откъде са били пуснати дроновете
30 май 2023 18:00, Нели Христова
60
Путин работил в Кремъл по време на атаките
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин днес е на работа в Кремъл и е бил уведомен за атаките с дронове срещу Москва, предаде Ройтерс, като се позова на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

"Президентът работи в Кремъл. Днес той ще общува с предприемачи, ще се занимава с икономически въпроси. Но с акцент върху икономиката и предприемачеството в областта на архитектурата, урбанизма, маркетинга, рекламата, издателската дейност, информационните технологии - всичко, което по един или друг начин попада в определението "творческа икономика", каза Песков, цитиран от ТАСС.

Говорителят на Кремъл заяви, че руската противовъздушна отбрана и министерството на отбраната са се справили добре с атаката, за която Москва обвини Украйна. За момента Путин няма планове да коментира темата, допълни той.

В неделя Русия нанесе ефективен удар по един от украинските центрове за вземане на решения, а днешната атака с дронове срещу Москва е опит на Киев да отвърне на удара, каза още говорителят на руския президент.

В отговор на запитване за сигурността на Москва Песков каза, че не може да коментира темата, предаде БТА. Той не отговори на уточняващ въпрос за какво трябва да се подготвят гражданите в случай на подобна атака.

Говорителят на Кремъл заяви още, че не разполага с информация откъде са били пуснати дроновете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом си е работил спокойно значи атаката си е тяхна работа. Ако беше украйнска щеше да се е заровил дълбоко под земята
34
7
 
3
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До Анонимен "През последната година и половина 34 млрд. долара инвестиции са си тръгнали от Русия..." Вярно, само че има едно НО което пропускаш. Преди всички ПРОФИЦИТ в основно Въглеводородния износ отиваше на две места Фонд за развитие и валутни резерви. Последните в момента са абсолютно ирелевантни(блокирани над 300 милирда $ по света Руски валутни резерви) Останалите, Заедно с наличните Приходи се добавят към фонда за развитие а той започна да отпуска целеви кредити с 0% лихва за РФ бизнес..
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Президентът работи в Кремъл. Днес той ще общува с предприемачи, ще се занимава с икономически въпроси..... всичко, което по един или друг начин попада в определението "творческа икономика", каза Песков.////През комунизъма имаше планова, сега пък творческа икономика. Само със щуротий и с неща които не разбират се занимават в Кремъл.
32
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крайно време е да пускат ядреното и ликвидират Украйна.
31
3
 
3
 
! Отговори
Гробарят Гошо преди 10 месеца
Те и наще путиновци и дедо Байденовци много работат.От сутрин до вечер крадат и се карат за пред простолюдието.Вечер заедно пият и се веселят.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 11 бобиИ как са прелетели тия дронове над 600 км.?" Просто са пуснати от диверсанти от някоя горичка близо или дори в рамките на Москва/////Преди 1 година украйнски дрон(от съветската ера) падна в Загреб.И той ли е сглобен в горичка до града?
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нещо нема ли да напишете за хвръкналите в Мариопул? Мазало е било...повторение на новогодишните фойерверки
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Путин "работи"... През последната година и половина 34 млрд. долара инвестиции са си тръгнали от Русия... Само "гений" като Путин е възможно така да работи, че всичко да отива на кино...
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
БЕСЕН СЪМ! ЗАЩО ТОВА XИEHOBO KУЧE HИКОГА НЕ ГЛЕДА В ОЧИТЕ? А?
26
2
 
2
 
! Отговори
социолог преди 10 месеца
Нинова е изпратила дроновете на Хохлите.Произведени са в Казанлък.Минали са през Полша и айде в Украйна.Толупа и Киро знаят но си траят.Кокора и той е в играта.И те са получили от Козяк пари за пълнене чекмеджетата.Черепа в Дубай знае всичко защото има агентура в БГ.Той си има пътища и докладва всичко на Путин.
25
6
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
До Работник "Путин работил !!!!???? И какво е работил , тежък физически труд ли ?" Хайде вземи да ме убедиш че трябва да инвестирам в мултифинкционален спортен комплекс включващ от Стадион за 20000, с вевъзможни зали на закрито и дори олимпийски басейн примерно някъде в СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ - хората с пари си правят много амам много тънки сметки и за това са и натрупали тези пари(говорим за легалните бизнесмени)
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имал е процедура по слагане на още ботокс в лкицето, за да му се опъне кожата... Това му е била "работата" за деня...
23
5
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 10 месеца
Омаали са ти главата с руската дезинформация. Те и ХАЙМАРСите беа омаали, ама се отказаха от това съобщение. ;)
22
11
 
5
 
! Отговори
бел прах преди 10 месеца
Путин дали работи или не ,не се знае.Знае се със сигурност че Зелето се боцка всеки ден.
21
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Терористични издихания на хохлите.Виждат че наближава краят им и се чудат какви глупости да измислят.Командирите им в Сащ одобряват тези действия.
20
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
5, една от пусковите установки на вторият патриот, които умахаха руснаците, била маскирана като строителна площадка.
19
4
 
2
 
! Отговори
Инженер преди 10 месеца
Единият дрон бил български.
18
4
 
12
 
! Отговори
Проблем мейкър преди 10 месеца
Да, много странно как великите съветски ПВОта са ги пропуснали. Впрочем цял самолет "Чесна" паркира на Краставий Плашчад шофиран от оригинален германец, без да го отчете "защитата", че дронове няма да прелитат и това е само началото.
17
4
 
11
 
! Отговори
Работник преди 10 месеца
Путин работил !!!!???? И какво е работил , тежък физически труд ли ? Ей, пазете джуджака , може да се преумори !
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
как са доставени (вероятно на части) до района на Москва и са сглобени в някой от многобройните складове в Подмосковието.