Силни взривове разтърсиха Белгород

Все още не е ясно откъде идва атаката
16 ное 2022 16:00, Нели Христова
121
Силни взривове разтърсиха Белгород
Снимка: Twitter

Четири силни експлозии бяха чути в небето над центъра на Белгород, като се допуска възможността да е сработила системата за противовъздушна отбрана в града, съобщава кореспондент на РИА Новости от мястото на инцидента.

Експлозиите са били толкова силни, че прозорците на сградите са се разтърсили. Все още няма официални коментари за случилото се, отбелязва агенцията.

Ден преди това системата за противовъздушна отбрана работи в Грайворонския окръг и Валуйския район. Освен това двама души загинаха при обстрела на Шебекино.

Украинските войски постоянно нанасят удари по граничните райони на Русия. В Брянска, Курска, Белгородска област и в Крим остава в сила т.нар. жълта степен на опасност, предаде Агенция "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега има нагаждачество в много по голяма степен . Нарича се корупция. Ти си много неуравновесен и наивен даже зелен а може би и платен за инсинуации.
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разликата е не в това какъв е обществения строй а в това каква е производителността на труда и какво е нивото на технологиите. От глобализацията насам имаме нови високи технологии и изестно изравняване на страните по света. Но за сметка на това през 70 и 80 години живота беше по спокоен .
68
6
 
5
 
! Отговори
до 80 преди 1 година
Да де, ама в единя случай критерият е кадърност, а в другия нагаждачество и подмазвачество. Затова комунизмът фалира в деня, в който изхарчи последната стотинка открадната от национализацията, а капитализмът оцелява хилядолетия.
67
4
 
8
 
! Отговори
До78 преди 1 година
Нещо за трите милиона българи невъзвращенци след прословутото"освобождение"имаш ли обяснение?
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във всяка една страна има определен брой добре платени работни места независимо дали е планова или пазарна икономика.Само примерно една трета от хората живеят по добре една трета горе долу и една трета не са добре. И в социализма беше така.
65
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука някакъв бот ни хвана за канарчета. Но защо трябва да се вярва на хора на които се плаща да правят пропаганда. Ами НПО да платят заплата на всеки от нас може и да им повярваме тогаз.
64
11
 
14
 
! Отговори
до 74 преди 1 година
Ти сега мен ли се опитваш да убедиш, или себе си? Аз онова време, много добре го помня. Помня си и тогавашната покупателна способност, знам си и днешнтата. Господ да благослови Рейгън и американците, че ни оттърваха от гнусната, съветска комунистическа напаст и тукашните им слуги и ни освободиха от руско робство.
63
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом има нападения срещу Белгород и Курск то значи че войната вече изцяло е отечествена за Русия !!!
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лайковете пак не работят.
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом има нападения срещу Белгород и Курск то значи че войната вече изцяло е отечествена за сРусия !!!
60
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долното мнение е в сверата на фантазията и не отговаря на истината. То се видя колко знаят тези дето уж бяха учили в най престижните западни университети . За вицовете също не е верно. Това беше виц че за виц се ходи на лагер. За заплатите също не е верно. Важна е покупателната способност. Да, можем да пътуваме и останахме без 3 млн но те са де факто принудени да търсят правото си на труд.
59
6
 
8
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
И Русия, ако не затвори границите, може да стане 5 милиона....
58
3
 
7
 
! Отговори
до 62 преди 1 година
Ами да, представи си! В Бангладеш заради прекрасния живот ли е толкова голям прираста? Впрочем, и на там можеш да отпрашиш, щом толкова държиш на прираста и това пак е благодарение на освобождаването ни от комунистическото робство. Това, че ти си некадърник и си се провалил, не го приписвай на демокрацията. България никога не е била по-добре от днес, за цялата си история на съществуване.
57
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Някой тук може ли 56=== Ако беше хубав живота през СОЦА, комунистите нямаше да се откажат от него. Но те, за разлика от простоБлюдието се усетиха и обърнаха палачинката Сега нещата са реални- който работи, получава. И жовота е добър за тези, които работят. При СОЦА всички се водеха на работа, на кадърните и трудолюбивите влачеха на гърба си некадърните и мързеливите. После получавахме еднакви заплати.
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долното мнение е в светата на фантазията и не отговаря на истината. То се видя колко знаят тези дето уж бяха учили в най престижните университети ,За вицовете с ти що не е верно. Това беше виц че за виц се ходи на лагер. За заплатите също не е верно. Важна е покупателната способност. Да можем да пътуваме и останахме без 3 млн но те са се факто принудени да търсят права
55
1
 
3
 
! Отговори
До 58 до 54 преди 1 година
Видеа продукция на Мосфилм! По руската телевизия защо не показват нищо подобно. Всеки ден гледам!
54
6
 
8
 
! Отговори
до 60 преди 1 година
"Средната продължителност на живота се е увеличила с над 10г." - това някаква шега ли е? Виж публикациите на НСИ, по-скоро е намаляла с 10 години.
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бе просто виждаме как руските оръжия неставатт за нищо. Сами себе си немогат да оцелеят и спрат:)))
52
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хитлеро Путизма отива към своя логичен завършек.От настъпление ,преминават в отстъпление с множество изтърпяващи бомбандировки на цивилно население и обвкти.Но иде края на един комуно фашистки период на Русия.Дано разумът и здравите сили надделеят.Путин биде заловен и съден.Освен ако не се самозапали и изчезне завинаги..
51
3
 
8
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама в цялата работа няма нищо необичайно - просто туй С-300 e било полско, и ракетката най-после се е прибрала у дома...