Vivacom е идеалното работно място за поколението Z: Създава позитивна и ангажираща работна среда в един иновативен сектор

Спонсорирано съдържание | 23 авг 2024 18:50, Александър Попов
19
Vivacom е идеалното работно място за поколението Z: Създава позитивна и ангажираща работна среда в един иновативен сектор

Идеалното работно място за поколението Z /Gen Z/ е компания, която се стреми да създаде позитивна  и ангажираща работна среда (според проучване на McKinsey). В разгара на технологичната ера, това е първото поколение, което е израснало изцяло с високите технологии, затова и работата в съвременна и динамична работна атмосфера е важна за тях. В световен план телеком секторът покрива голяма част от изискванията на Z, а в България такава компания е Vivacom.

За втора поредна година главният изпълнителен директор Николай Андреев проведе вдъхновяваща среща с тазгодишните участници в Лятна стажантска програма на Vivacom. Срещата прерасна в дискусия за бъдещето, в която младите таланти задаваха въпроси за света на телекомуникациите, представиха своята гледна точка за развитието на високите технологии и очаквания им за кариерно развитие.

 „В момента  поколението Z /Gen Z/ съставлява 30% от световното население и се очаква да представлява 27% от работната сила до 2025 г., според проучване на McKinsey. За да вървим напред, трябва да се вслушваме в новото поколение. За втора поредна година се срещам лично с младежите от Лятната ни стажантска програма. Това са едни страхотни млади хора, силно мотивирани да се развиват и да трупат практически опит още от университета. Радвам, че те оценяват много положително тази среща, която въведохме като задължителен модул от нашата програма. Благодаря на всички тях за ползотворния и зареждащ разговор и им пожелавам успех във всичко, което е важно за тях и бъдещото им развитие“, сподели Николай Андреев, гл. изпълнителен директор на Vivacom.

Проучванията определят младежите, родени между 1997 и 2012 г., като граждани на света, за които е важно да допринасят за обществото, в което живеят, и да оставят следа в промяната на света. Именно във Vivacom, която се вслушва в тях, виждат компания, която предлага не само редица възможности за кариерно развитие, но и удовлетворяваща корпоративна култура с една приобщаваща, многообразна среда, с участие в редица еко и социални проекти, стимулиране на доброволчеството, приемственост между поколенията и не на последно място – работа с най-новите технологии и иновации.


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То виваком е собственост на Грухчо, а то, този нищо добро не е направил за българите, само кашира.....
16
0
 
0
 
! Отговори
Ооооо да Янка дълга преди 2 седмици
Технически неграмотна жена
15
0
 
1
 
! Отговори
Отношението! преди 2 седмици
Янка Петкова от Хасково (работи) в системата от много години тази жена направи така че всички работещи млади хора които някои от тях имаха възможност и доста години стаж да се махнат от работата заради нея тази наглост от нейна страна всички бонус си ги взема само за нея а не знае изобщо естеството на работата и не излиза от стаята
14
0
 
1
 
! Отговори
Директно преди 2 седмици
Много моля не ставайте смешни Vivaсom е токсично място не става за нищо Янка от Хасково още ли я държите на работа, ако е така тогава това е несериозно отношение към всички работещи хора!
13
1
 
3
 
! Отговори
Gen-Y преди 2 седмици
С картели и сдружения като БАУХ (БАУЧР), БАСКОМ, АИКБ, BGHR, AIBEST и др. плюс ниски заплати, Gen-Z няма да прокопса в България, както предното Gen-Y. Учете непрекъснато, за да сте конкурентни на нуждите от квалифицирани кадри. Търсете западни продуктови или платформени компании и 6-цифрени годишни заплати във валута. Работа в телеком и фирми за рамота не ишлеме, не препоръчвам на никого - едни от най-загубените ми години тук. Заплатите в DXC например са заспали от 20 г. при небивала инфлация...
12
0
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 2 седмици
Не 7000 - 8000 евро по 10 000 евро са заплатите ама на година. И бонус за нова година 120 лв.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каквито и заплатища да си раздават, от вас са ги обрали. На майккка ми договор за таблет й направили. Всеки месец 3 години го изплащаше, а на него не можеше да работи.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
7000 другия път. И в лева не са толкова.
9
0
 
6
 
! Отговори
Баба Гошка преди 2 седмици
Аз договор нямам. Никога не подписах никакъв договор от 1996 година до днес. Само предплатени 2 сим-а и за 10 еврака на месец имам 500 минути до мобилни в европа и цивилизован свят 5000 минути национално и май към 50 Гига мобилни данни. Никога не ми свършват. И живея в Европа. А твзи виваобирджии и останалите картелно съгласувани крадливоператори ви издрусват с унизителни за вас условия и дебели, крадливи цени за услугите им. Вземете си СИМ от бяла държава за предплатени услуги и ги отсвирете.
8
4
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 2 седмици
Само дето заплатите са па 7000 - 8000 евро.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Със заплати от 7-800 евро ще привлекат поколението Z със сигурност. Тълпи са се наредили.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Стажантската работа ала-бала, малко разнообразие в сивото ежедневие нормално да им хареса. Да отидат да поработят за Виваком, да издържат семейство, да се сблъскат с манталитета на хората там и след 5 -10 години пак да пишат как е. Да видят и заплатите как са спрямо останалите компании в IT сектора.....
5
0
 
9
 
! Отговори
Българка преди 2 седмици
Пълни неадекватници.
4
0
 
5
 
! Отговори
Накратко: преди 2 седмици
Едвам се отървах от тия м о ш е н и ц и преди години!!! Спонсорите на про100 КирчУ и Гуг-Лена сега купиха Булсатком и веднага се осссрррраааххаа с вдигане на цените и добавяне на безсмислени тв канали,които никой нормален човек не би гледал дори срещу заплащане... Ще спестя някои подробности,защото цен33урата в демократичния сайт донос.бг е брYтална и САЩко трие като не8идял0 всички неполиткоретни коментари :)
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
туй от49598 лгбт поколението ли е ?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
'според проучване на McKinsey' -- на Америка срещу България немам вера. католика вера нема !
1
0
 
15
 
! Отговори
не преди 2 седмици
Moшеници на макс

Спонсорирани публикации