Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство

Kaufland е първият ритейлър за бързооборотни стоки у нас, който разширява портфолиото си с продукти от технологичния гигант
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 май 2023 17:16 | 12 май 2023 17:10, Красимир Ангелов
Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство

От понеделник (15 май), десетте най-търсени продукта Samsung ще могат да бъдат намерени и в цялата магазинна мрежа на Kaufland България. С това лидерът в модерната търговия се превръща в първата верига хипермаркети у нас, която ще предлага продуктите на корейския гигант в своя специална кампания. В продължение на 7 седмици всички притежатели на картата за лоялност Kaufland Card, ще могат да се възползват от ексклузивни цени с до 40% отстъпка на десет избрани продукта Samsung – между които два вида телевизори, монитор за компютър, смарт телефон и смарт часовник, таблет, саундбар, микровълнова печка и прахосмукачка.

"Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме еднакви ценности – държим на безкомпромисното качество, стремим се към иновации и оптимизации на продуктите и бизнеса ни. Позиционирането на продукти от портфолиото на Samsung ни дава възможност да разширим асортимента си и да предлагаме актуални предложения на нашите клиенти" - споделя Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България

"Щастливи сме, че от днес богат избор от продуктите на Samsung са още по-достъпни за нашите потребители в мрежата на Kaufland България. Сред специалната селекция могат да бъдат открити различни продукти, които улесняват ежедневието, благодарение на иновациите на компанията", каза Мария Синигерова, Маркетинг мениджър в Samsung България.

Двете компании се обединяват за ексклузивно и дългосрочно партньорство, което да подпомогне технологичната достъпност на най-широко ниво. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат още по-достъпни за над 1.2 млн. от клиентите на ритейлъра седмично.

 


Спонсорирани публикации