ДПС на Доган: Притискат ни, започнаха масирани проверки срещу нас

Кое налага данъчните служби да сложат тези около 25 души на скрининг, пита Чакъров
Обновена: 26 юли 2024 13:36 | 26 юли 2024 13:36, Нели Христова
135
ДПС на Доган: Притискат ни, започнаха масирани проверки срещу нас
Снимка: БГНЕС

От натиск се оплакаха депутатите от ДПС, застанали на страната на почетния председател на движението Ахмед Доган.

"Днес ставаме свидетели на поредната злоупотреба с власт, изразяваща се в безпрецедентен натиск върху народни представители (без Пеевски и група). Получихме информация за среща между представители на КПКОНПИ, НАП и министъра на финансите с притеснителното участие на трето лице. На тази среща е наредено да започнат масирани проверки на народни представители от ДПС без Пеевски и група", каза председателят на партията Джевдет Чакъров на брифинг в парламента, но не отговори кое е третото лице.

25-те депутати отправят запитване към служебната финансова министърка Людмила Петкова срещала ли се е с НАП и КПКОНПИ, кой е инициатор на тази среща и защо, кой я е инициирал, както и защо се налагат тези проверки и защо се правят сега.

"Кое налага данъчните служби да сложат тези около 25 души на скрининг? Инспирирани ли са тези проверки от конкретни политически лица?", попита Чакъров и обяви, че са подложени на "систематични компроматни атаки, които имат за цел да ги дискредитират и да подкопаят доверието в ДПС и почетния председател".

Чакъров не отговори със сигурност дали 25-те проверявани лица са всички отлъчени от движението депутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жестоко се лъжат тези, които мислят,че българските мюсюлмани(турци,помаци и роми) ще продължаваме да бъдем послушно стадо и да подкрепяме вечно онези, които за 30 -на години бяха се качили на гърбовете ни и направиха синчетата си милионери и живеят в разкош!Свърши се!Писна ни да ни говорят това, което искаме да чуваме, а зад гърба ни в акъла им са само парите!Баста!!!!!!!
122
0
 
0
 
! Отговори
Дядо поп преди 1 месец
Типично. Тоя сложи България в малкия си джоб. Толкова пък ли не се намери някой да го разстреля. Делян Самозван. Само той харесва себе си, никой друг.
121
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм z преди 1 месец
Пепелянка като ДПС трябва да знае , че децата и изяждат корема и излизат . Сега да не ривът какво са отгледали . А те си огледаха едно домусче . Дето също започна да ги унищожава . Малко им е на отрепките , преядоха с да власт и сега да в мъки , че ги замества производния им *** .
120
0
 
3
 
! Отговори
Българка преди 1 месец
Трябва да се забрани тази партия или по точно Движение.Движение не е партия и всички българи в нея на бесилката.Такива като тях предадоха Левски и Ботев и много други наши ХайдутиТе излезнаха по богати от чорбаджиите през турско
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде закривайте и тия депесета и на Шиши и на Доган.
118
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
Доган и неговите хора да регистрират още едно ДПС и Пеевски няма да влезе в Парламента 🤣😂😋😂
117
0
 
5
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
*** Пеевски трябва да бъде съден и да му се отнеме цялото имущество което има.
116
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гадно е, когато мафията ви подкара нали? Хак да ви е сега, че сами си хи отглеждахте, да ви затрият дано и турската партия гадна.
115
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е осъден в цял свят. Само адвокатите му щъкат като мишки, защото самият Пеевски ще е арестуван веднага на летище в Австрия, ФРГ, Великобритания или САЩ. Как може да подава въобще сигнали до прокуратурата? Този трябваше да е в затвора и да предава показания!
114
3
 
12
 
! Отговори
Смесените райони преди 1 месец
отдавна са на 90% не български. Не българите, които обаче се граждани Р България наричат техните си лидери " Ага". Така са възпитани да се прекланят на хората с власт.
113
1
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
един момент!..Какво се оказва?..-За ДРУГИТЕ МОЖЕ да се правят проверки,за свещените дпс-крави,НЕ може ?!..па и да ви кажа,от това "почетния председател" взе да ми се повдига !..Какво значи "почетен" и има ли "непочетен" председател ?!..Тия са със по-робска и слагаческа психика от нас..
112
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
ами да почнат от сокола магнитски всички които се мотаят по 30 години в нснаи мощната икон групировка
111
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отиде му пристанището в Пепеляново
110
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като Шишо "удави" Цецо Василев и Божков е време на Доган. От Козяк са казали "Удряй Шишо по проруското ДПС, ще ти махнем магнита"
109
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям кеф
108
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
дпс вепе се дели така дпс на доан, дпс на шишо , и.тн
107
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САМО РАЗЧИСТВАНЕТО НА ДЕРИБЕЙТЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СИ ПОЕМАТ ВЪЗДУХ ХОРАТА ОТ СМЕСЕНИТЕ РАЙОНИ!!ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ ОТ ЕДИН ОТ ВАШИТЕ ХОРА ЗА ДА НЕ ПОДПАЛИТЕ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ!
106
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И кво ревете? Ако всичко ви е наред ще ви мине проверката и това е. За да надавате вой значи не сте толкова чисти колкото се представяте
105
1
 
23
 
! Отговори
ДАВАЙ ШИШИ....ХАХАХА преди 1 месец
...." ПРОВЕРКАТА"--- Е ВИША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ И ЧЕСНОСТ!
104
0
 
28
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
ЗАЩО СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ, ТОЛКОВА, БЕ....НАЛИ СТЕ ИЗРЯДНИ И ЧЕСТНИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС.....ХАХАХАААА....НАЛИ, НЕ ПРАВИТЕ ДАЛАВЕРИ, ..ХАХАХА...