Денков: Пеевски пак отклонява вниманието

Той е скептичен за третия мандат
24 юли 2024 10:42, Александър Попов
53
Денков: Пеевски пак отклонява вниманието
Снимка: БГНЕС

Ние сме готови да обсъждаме какви са нашите приоритети, защото това е начинът да търсим някакъв тип разбирателство и общо решение, но сме изключително скептични, че третият мандат може да се реализира, коментира акад. Николай Денков, депутат от ПП-ДБ.

Относно обвиненията на Делян Пеевски към ПП-ДБ, акад. Денков коментира, че Пеевски се опитва да отклони вниманието.

По думите на Денков изпратения от депутата на ДПС до всички институции доклад от Временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" е "нескопосан метод", с който се опитва да прикрие проблемите, които има в ДПС, скандалът и разцеплението, които се развиват вътре. Друга причина, според Денков, е предложението във временната комисията за Мартин Божанов – Нотариуса и Петьо Петров – Еврото да бъде извикан на изслушване Делян Пеевски.

"Моят призив към него е да се яви в комисията и да разкаже, да представи неговата версия", каза Николай Денков.

Относно позицията от прессекретариата на държавния глава, че там е постъпило през октомври 2023 г. предложение за назначаване на извънреден и пълномощен посланик в Украйна, което е уважено от президента, Денков коментира, че Мария Габриел си е говорила с Румен Радев по тази тема.

"През Министерски съвет не е минавало решение, с което да се предлага посланик, защото не е внесено такова предложение от външно министерство", добави той и призова медиите да се обърнат по този въпрос към Мария Габриел и президентската институция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е ли работа на прокуратурата да прецени!
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борим се с корупцията. Това искаха Партия Пудел.
37
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Боже, Боже хубаво, че ни отърва това шампоанено недоразумение и аматьорското му правителство!
36
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
ПСИХАРОТЕРАПЕВТА ПЕЕВСКИ - ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА ДЕНКОВЦИТЕ !?!?!??
35
3
 
4
 
! Отговори
Г-н Магнитски вън! преди 1 месец
Истината е, че Пеевски е човекът на първия ред на това Народно събрание, който е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка "Магнитски"!!!
34
3
 
3
 
! Отговори
Това е ясно преди 1 месец
Такава му е просташката и нагла тактика на Дебелян. Опита да я приложи и в ДПС и резултата го видяхме. Те поне ще го оправят и одрусат яко.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денчо да не се занимава със Свинчо да му не осиротеят очилцата
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
то да вземе на тебев някой да ти отклони главата от врата
31
4
 
4
 
! Отговори
Академика преди 1 месец
Дали е имал работа с Москва и дали не е руска матрьошка
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но поне го отклонява в правилната посока. Денков, що не се разкараш от политиката веднъж за винаги и ни освободиш от присъствието си? Цялата страна те знае, че си некадърник в тази сфера и ти все още не го осъзнаваш. Пълен Провал
29
4
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 1 месец
Питай медиите! Мен ако питаш, медиите трябва да показват само двата дебели лидера и теб! А аз да страдам в информационен мрак, заедно с Асен Василев! Кажете, къде в България няма герберасти и техен елкторат, да се дислоцирам там и развея флага на Културната свобода и независимост! Сабо ,,Хоризонт" и Днес.бг ми е достатачно!
28
0
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Добре е по често да се появяват лидерите на сглобката преди избори за да подсеща хората за кой са гласувалиДокато гледат празните си джобове и заеми
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков верно е инженер химик академик. Като почне да отговаря с тази усмивка сякаш шампоанни благовония се разливат и никой после и не помни какво е казал, но е останал запленен и съгласен.
26
0
 
7
 
! Отговори
от село преди 1 месец
До Loyko - Не е шушумига ,а нагъл и повярвал си случайно попаднал политик .Завиждам му на безочието ,защото не може да осъзнае колко е жалък и смешен.,вярна е поговорката ,,Пази боже ,сляпо да ппрогледне,,
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само се чудя, Денков, баце, шиши, Кирчо как се показват без капка срам по медиитеСлед толкова корупционни скандали изнесени в публичното пространствоЯвно приемат дьржавата за лична собственностВероятно са прави
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Казах Ви! Вземайте си дебелите лидери и електората и се установете, където пожелаете в България! Само ми оставете един кът, където да ме управляват Академик Денков и Асен Василев да ми дава пенсията! Вие благоденствайте там, където изберете и се радвайте един на друг и безспорното си електорално могъщество и величие! Защо все се врете в културните хора - непонятно! Нали всеки иска да между себе подобни - съберете се греберасти, депесари и стари другари, без аз да ви преча с Академик Денков!
23
2
 
3
 
! Отговори
Хари Потър преди 1 месец
Доби, ти ли си?
22
2
 
3
 
! Отговори
сапуна и да го плюне преди 1 месец
па се пени
21
2
 
3
 
! Отговори
шиши преди 1 месец
шиши е свършен президента му каза когато прати данс в президенството
20
3
 
4
 
! Отговори
Сапунен преди 1 месец
академик ни разиграва сапунена опера...