Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
285 ПП,ДБ са пази Боже, сляпо да прегледа. Поживяха си в лукс и разврат за наша сметка, сритаха демокрацията, съсипаха държавата, внесоха омраза и разделение в политиката, нарушиха много пъти конституцията. Няма да липсват във властта.
287
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПП,ДБ не са алтернатива на никого, още по-малко на евпоатлантическата партия, уважавана членка на ЕНП ГЕРБ-СДС.
286
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кирил Петков е политически труп. Няма да има реванш, защото мачът не се състоя. Ще има ли, "справедливо разпределение" на кеша? Горката демокрация в България! След толкова много удари които й нанесе ПП,ДБ, тя едва оцеля. Да арестуваш лидера на най-голямата опозиция, да излъже в декларация да гражданство, да фалшифицира документи, да имаш двойно външно министерство, да покровителстваш трафика, да смениш едни хора със свои в МВР и правосъдието, това ли е демокрация, реформа?
285
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кириле най голямата ви грешка беше,че не гласувахте закона за задължително гласуване.Малко си го карахте на ишлеме.
284
8
 
21
 
! Отговори
ПРИНОСА на МОЛЕЦА преди 4 месеца
ИСКАШЕ ДА СВАЛИ 3 МАРТ, НАРЯЗА ПСА, БЕСНЕЕШЕ СРЕЩУ РУСИЯ, ДАДЕ ОРЪЖИЕТО НИ НА УКРИТЕ, ПОДПИСА ДА ЗАСЕЛВАТ В БГ НЕЛЕГАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И Т.Н. > заради тоя плъх никога няма да гласувам за ПП-ДБ
283
2
 
34
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ преди 4 месеца
още не съзнават , че ги върнаха в канализацията !!!
282
26
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 4 месеца
Кирчо, не забравяй, че вие от ПП и ДБ сте единствените евро-атлантици, а зад останалите политически партии в парламента стоят Радев и Путин. Така че ще можете да се справите с Буда и ***.*** едва след разгрома на крепостните в Украйна, а това непременно ще стане. Не се предавайте и имайте търпение!
281
6
 
13
 
! Отговори
Вьзмутен преди 4 месеца
Перача на шиши и боце - ако не бе се продал с христо лодкаряГерб можеше да е вече историяКолко хора измамихте от протестите
280
4
 
36
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Кире, ти да ни си мислиш, че ГЕРБ ви подкрепи поради "огромния" ви капацитет и възможности? Не Кире, те просто мислеха държавнически и не искаха да ни тласкат към нови избори, в които нямаше да се получи нещо по различно като състав. Те ви пуснаха под кревата,ама вие алчни качихте на кревата и поискахте всичко. Неблагодарници! Съжалявам и не си прощавам, че два пъти гласувах за вас!
279
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ясно, работата им на тези е да пръскат наляво надясно гласовете и да вдигат шум
278
2
 
22
 
! Отговори
случаен минувач преди 4 месеца
На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че трябва спешно да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.
277
3
 
14
 
! Отговори
случаен минувач преди 4 месеца
Ето фактите. След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ППна гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява бременната Лена Бориславова, разговор обаче не започва.
276
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
на следващите избори под 4%
275
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПОЛИТИКАТА еЦИРК, а наивните са ПУБЛИКА. ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ВИНАГИ Е САМО ШОУ ! ИСТИНАТА ОСТАВА ЗАД КУЛИСИТЕ !
274
8
 
5
 
! Отговори
сами сте си виновни преди 4 месеца
ЧЕ ГЛАСУВАТЕ !!! ЗНАЧИ СТЕ СЪГЛАСНИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ !
273
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПОЛИТИКАТА еЦИРК, а наивните са ПУБЛИКА. ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ВИНАГИ Е САМО ШОУ ! ИСТИНАТА ОСТАВА ЗАД КУЛИСИТЕ !
272
1
 
8
 
! Отговори
Този е СЦИЕНТОЛОГ преди 4 месеца
НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ?... ДЖОН ТРАВОЛТА И ТОЙ Е СЦИЕНТОЛОГ....
271
3
 
2
 
! Отговори
който еПРОСТ преди 4 месеца
СЛУЖИ ЗА МОСТ ! ВЯРВАЙТЕ НА ПОЛИТИЦИ, НЕЩАСТНИ НАИВНИЦИ !
270
1
 
7
 
! Отговори
политиците лъжат преди 4 месеца
БЛАГОДАРЕНИЕ НА БУДАЛИТЕ, КОИТО ИМ ВЯРВАТ
269
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ППДБ са единствената свястна партия в България, но на следващите избори ще гласувам за ДПС, дано да спечелят мнозинство та да съставят правителство, така или иначе управляват, но винаги в сянка. Може пък на българина да му светне нещо и да вземе да се задейства.