"Възраждане" имат пет условия за преговори за кабинет

Съставят правителство само с техен мандат
6 юни 2024 22:45, Нели Христова
237

5 условия имат от "Възраждане" за преговори за кабинет.

"Провеждането на референдум за запазване на българския лев, референдум за членството на България в НАТО, което застрашава националната ни сигурност. На трето място премахването на санкциите срещу Русия и създаване на компенсаторен фонд за българските граждани, прекратяване на военната помощ за Украйна, създаване на преговорен екип за преговаряне на членството на България в ЕС", заяви лидерът на "Възраждане Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му всеки би могъл да застане зад  тези искания, ако мисли за доброто на България. А единственият кабинет, който биха подкрепили депутатите на "Възраждане" е с техен мандат.

"Виждаме се в ролята на управляващи. Нека не забравяме, че световната геополитическа обстановка се променя, някои хора много лесно ще се преобърнат от миролюбци във войнолюбци", заяви Костадинов.

В ефира на Bulgaria ON AIR той даде пример за намесата на американското посолство в българската политика: "Кажете ми нещо, което американският посланик е поискал последните 20 г., и не е получил. Всяка сряда, когато е заседанието на МС, колата на американския посланик е паркирана пред МС, в НС лесно ги виждаме, те паркират на плочките пред входа".

Според него Съединените щати имат за цел да поставят техен човек начело на църквата ни, която да стане евроатлантическа, проамериканска, "след това българската църква да признае украинската, която е разколническа и да влезе в разкол с руската църква".

Костадинов вижда като решение на конфликта между Русия и Украйна през мирни преговори или с капитулация.

"Украйна се съпротивлява, Русия води ограничен вид бойни действия, в тази ситуация е по-очаквано да има мирни преговори, двете страни трябва да седнат на една маса и да направят компромиси. Никой не ги поощрява да седнат на една маса", коментира лидерът на "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мисля, че Русия слабо се интересува от изборите в България, включително от мястото на ГЕРБ и Възраждане. Лидерите на парламентарните партии се обвиняват едни други в привързаност към Русия. На практика едните са привърженици на САЩ - това е модерно, други - на ЕС, лидерите на трети партии гледат да се ненамагнитят.
181
2
 
3
 
! Отговори
д-р Фройдовски преди 3 месеца
И кой изобщо ще преговаря с тези руски ***? На кого ще поставят ,,условия", след като всички бягат от тях като от прокажени? Този самозванец, нарекъл се конщунствено ,,възрожденец", явно си говори сам...
180
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гааах ти наглеца! Като идеш в Европарламента, щял да им поставя условия да ни правели те на нас референдум. Как си будалка електората само. ЕС няма пълномощия да се бърка в референдумите на други държави. Чакам да видя как ЕС ще покаже среден пръст на Волгин.
179
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възраждане 9та дупка на кавала. Най-големия лъжец и клоун в парламента.
178
9
 
3
 
! Отговори
СС, преди 3 месеца
Възраждане, 2ра. Политическа,сила, на,изборите,
177
4
 
14
 
! Отговори
Z ръбове преди 3 месеца
Възраждане и Копейкин - поредното сборище, заело мястото на Атака, което прилъгва ниско интелигентни , вечно недоволни и необразовани хора, на които все някой друг им е виновен. Перфектните индивиди за прокарване на имперските руски интереси.
176
3
 
13
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 месеца
Аз имам само едно условие. Де се махнат за винаги от очите ни.
175
6
 
7
 
! Отговори
Песков джуниър преди 3 месеца
Моите условия към руската партия (копейки), за да гласувам за тях са: 1. Легализиране на леките наркотици. 2. Легализация на проституцията, както е в нормалните държави. 3. Отпадане визите за САЩ. Тогава бих дал гласа си за Костя Копейкин и ЦоМчо Камилата.
174
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
а да станем територия на Русия искат ли?
173
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
болен залезе, но се появи този психар.
172
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОПУЛИСТИ СА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ ЗАЩОТО ЧЛЕНУВАТА В ЕВРОПЕЙСКАТА ПОПУЛИСТИЧНА ПАРТИЯ - ЕНП, РЪКОВОДЕНА ОТ ЕВРООЛИГАРХИЯТА А ИМЕТО ПОПУЛОСТКО ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ. ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ СА ЧАК ТАКИВА ПОПУЛИСТИ КАТО ЕНП.
171
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
бедния пролетариат е за бизнес олигархията за герб и на-вече ппдб хохохо
170
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ППДБ вие сте утайката на политическия живот. Просто не критикувайте другите партии вижте се сами. Вижте си огромните претенции, как уронихте престижа на президента и посолството.
169
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Военната помощ приключи, всичко вече е дадено от слугуващите. Производство няма и те така.ППДБ много мразят българския народ, презират го и няма да допуснат референдум по нито един въпрос.
168
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
исраждане са анти българска партия
167
12
 
30
 
! Отговори
Въздишане преди 3 месеца
Я па тоа, никой не го бръсне за cлива, той условия поставя. Една от партиите които са показателни за количеството лековерни българи.
166
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възраждане и след тези избори ли ще управляват? Костадинов преди последните обясняваше че са първи и ще управляват. И референдум ни обеща... Абе на думи възраждане са много силни, на резултати... не чак толко. Аз мисля че е време за Величие!
165
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Струва ми се, че К.Костадинов гледа в небето и предявява пет условия за съставяне на кабинет, на които бъдещата коалиция ГЕРБ (разбирай ББ, той самият смята, че представлява 100% ГЕРБ) +ДПС+ДБ или ИТН няма да обърне никакво внимание. Докато Костя Копейкин, самодоволнта стрина Ниновица и Левицата! не се обединят в предизборна коалиция, десните партии ще ги подритват, което и досега правят.Отдавна премина зенитът на БСП, а стрината за две години намали електората си от 900 на 230 хил.
164
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво,единствената българска партия.Показателно е че даже троловете не могат да измислят нещо лошо за програмата.До тук най-смисленото възражение е че макетата щели да ни нападнат-без коментар.
163
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не мога да му гледам подпухналото лице на тоз гобник