Само за жени! Хороскопът ви за май

Динамичен месец
25 апр 2024 10:45, Михаела Лазарова
0
Само за жени! Хороскопът ви за май
Снимка: Istock

През месец май ще се „възстановяваме“ от интензивността на април. Не всичко ще бъде перфектно. Новият месец ни носи също интересни астрологични събития, като преминаването на Меркурий в Телец, Слънцето и Венера транзитират в знака на Близнаци, а и планетата на късмета – Юпитер.
Какво ви очаква според вашата зодия вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Месец май определено ще е динамичен за вас, дами. Слънцето ще ви изпълва с жизненост и смелост да преследвате най-смелите си цели. Това е вашият момент да се възползвате от нови възможности и да утвърдите своята индивидуалност с непоклатима увереност.

Вашата управляваща планета – Марс, също ще ви подкрепя, за да се придвижите напред и да пробиете всички бариери, които стоят на пътя ви. Прегърнете спонтанността и се доверете на инстинктите си.

Таро карти за май за всяка зодия

Жената Телец

За жените родени под знака на зодия Телец, новият месец май е чудесен период да подготвят   плодородната почва на стабилността и сигурността, към която се стремите. Май ще е период в който ще се отдавате на повече удоволствия, особено до 21 май, докато все още сте в сезона на Телеца.

Възползвайте се и от енергията на Венера – вашата управляваща планета. Направете първи стъпки за постигане на вашите дългосрочни цели и инвестирайте в начинания, които ще ви донесат успехи.

Жената Близнаци 

Скъпи дами, новият период ви приканва да прегърнете силата на комуникацията и любопитството. С Меркурий, вашата управляваща планета, умът ви е остър, нетърпелив да изследва нови идеи и да се свързва с другите на дълбоко ниво.

Възползвайте се от възможността да изразите себе си с яснота и остроумие, създавайки значими връзки, които обогатяват вашата социална сфера. Бъдете адаптивни, докато преминавате през обратите на май, знаейки, че всяко преживяване предлага ценни уроци и възможности за растеж.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Русия
Евродепутати се опасяват от руска намеса в изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари