Сачева изригна: ПП-ДБ ще бъдат запомнени с манията си за абсолютна власт

Обвини ги в парвенющина и лиспа на уважение
Обновена: 25 апр 2024 16:33 | 25 апр 2024 13:01, Инна Ангелова
83
Сачева изригна: ПП-ДБ ще бъдат запомнени с манията си за абсолютна власт
Снимка: БГНЕС

След свалянето от поста на председателя на Народното събрание Росен Желязков, Деница Сачева от ГЕРБ-СДС заяви, че два дни преди да се излезе в предизборна кампания, ПП-ДБ не се занимава с проблемите на хората, излезли на протест, а с вътрешно партиен комфорт.

“Ако действието е насочено срещу ГЕРБ–СДС, то е безсмислено, защото правомощията на председателя ще се изпълняват отново от заместник–председателя на най-голямата парламентарна група. Т.е. от заместник–председателя на Народното събрание от ГЕРБ–СДС. Ако действието беше насочено срещу личността на Росен Желязков – гробното мълчание, което настана докато той говореше и липсата на аплодисменти, когато оставката беше приета, ясно показаха, че той притежава авторитет и признание, които никой от ПП/ДБ никога няма да има".

В социалната мрежа Сачев написа и още:

"ПП-ДБ поискаха и взеха оставката на Росен Желязков, защото бил допуснал гласуването на оставката на шефа на НЗОК без да отчитат факта, че месеци наред преди това той работеше в оставка. ПП-ДБ запазиха гробно мълчание, когато ДАНС излезе с разкрития, че по време на тяхното управление е променяна Специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти (СЕСПА) и че това е довело до облагодетелстване на търговци с лекарствени продукти, до печалби в особено големи размери за сметка на българските пациенти, които са плащали освен с осигуровките си, със здравето и живота си. За сметка на това поискаха оставката на шефа на ДАНС по-късно.

Участието на ПП-ДБ и особено на две от главните лица - Асен Василев и Лена Бориславова, в политиката, се занимава основно с покровителство на контрабандата и корупцията. Сачева допълни, че те ще бъдат запомнени с манията за абсолютна власт, брутална парвенющина, липса на уважение към хората и към България.

“В деня, в който 6000 миньори са пътували стотици километри, за да получат решения за бъдещето си, хиляди хора с увреждания чакат приемането на закон за достъпна среда до българското Черноморие и стотици работодатели чакат промените, с които да могат да спасят туристическия сезон със сезонни работници, ПП-ДБ избра да се занимава с пъпа си и показа, че в името на тесния партиен интерес ще мачка интересите на хората и ще се съюзи, ако трябва, и с дявола”.

“Политическата халтура ПП-ДБ предлага единствено и само целофан за опаковка. И късогледо забравя, че целофанът е прозрачен и вече всички граждани и целият свят виждат какво има под него", пише още Сачева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: НССачевагерб-сдсПП-ДБ
Още от Общество
Бивш министър: Пенсионната система е консервативна, но трябват промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой го казва това......хахахах
41
4
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 3 седмици
Въртиопашката Сачева преди години оплюваше ГЕРБ при всеки възможен случай. Но и тя се продаде и сега лиже Борисов отзад. Да ти е сладко!
40
3
 
15
 
! Отговори
Чобан преди 3 седмици
Какъв соленоводен глиган...само грухти...
39
1
 
23
 
! Отговори
БРАВО преди 3 седмици
Още едно човешко подобие,което си изпуска нервите днес!Първото беше "Държавното Предприятие"!Това означава,че жалкото им съществуване май не е вече безоблачно!А това много ме радва!!!
38
1
 
26
 
! Отговори
До 39 преди 3 седмици
Ако Сачева изригне, ще омаже Европа в бежаво- кафяво!Купете й на тая жена една шнола! Стига с тия ластици за кюлоти, да ме извините!
37
2
 
19
 
! Отговори
Чудно ми е преди 3 седмици
Защо Сачева не я предложиха за министър? Толкова се търка горката,Борисов, как си?
36
2
 
15
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 3 седмици
Какво има да изригва тази соросоидка ?!?? Тя само с това ще бъде запомнена ....
35
15
 
8
 
! Отговори
киро преди 3 седмици
пп ще изчезнат от политиката както се появиха, яко дим.....
34
2
 
20
 
! Отговори
мак преди 3 седмици
Къде беше идола й, когато хората протестираха? Жалка женица. банкянския и той искаше и имаше абсолютна власт, а тая какво е говорила против герб, не помни. Колко удобно.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сачва. Съчма -каквото дойде !Право сте !Да изригне ,да изригне -колко да изригне ?!?:))))И с какво да изригне ?:)Безделници и без Празници !!
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Разбирам да изригнат Етна, Везувий... Обаче Сачва да изригне ми изглежда като правописна грешка.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До до 34Ти една оправи , пък тогава искай 10
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен Вземете се разберете със 60-те процента дето въобще за никоя не искат да гласуват , та да се получи нещо нормално .
29
1
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 3 седмици
ами аз ако не искам да имам една жена? Искам 10 жени аз, как може да ме дискриминират така.....абе големи сте гении бе хахаххаха
28
2
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
А дон Буци ще бъде запомнен като чиляк, който никога, ама никога не е искал абсолютната власт!
27
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисля че в България трябва да се въведе опцията да може да се гласува за повече от една партия. Какво трябва да направи човек ако симпатизира на 2 или повече партии а те не са обединени в коалиция? Това е ограничаване на вота и не е честно. Аз лично ако имах възможност бих гласувал за поне 3 партии.
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая от де я намериха? Нито е умна, нито красива...
25
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще бъдат запомнени с парапета, бедния речник на Кирето, пиците с кристали и делюзиите им за величие.
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бих гласувал за управляваща коалиция между ПП и Възраждане при положение че ГЕРБ и ДПС са извън парламента.
23
13
 
6
 
! Отговори
ПП -БОГ ДА ГИ ПРОСТИ преди 3 седмици
ЗА ПП - ИЛИ ДОБРО, ИЛИ НИЩО.....