ГЕРБ: За три години МС се превърна в кръжок за политика за начинаещи

Дончев: Време е да има титулярно правителство с ясна отговорност
121

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според Томислав Дончев от ГЕРБ изборите са предизвикателство и възможност.

"След три години политическо безвремие, след три години без цел и посока, за три години МС се беше превърнал в кръжок, курс по политика за начинаещи и е време България да има нормално, титулярно, грамотно, подготвено правителство с ясна политическа подкрепа и дори с ясни политически фигури, ясни и добре известни, а не същества от сенките, което да поеме управлението на страната“, коментира той.

"На въпроса с кого бихме имали възможности и желание да управляваме, ще отговорим след изборите, когато имаме ясна задача която българите са ни дали в зависимост от това от това кой и с каква сила е попаднал в НС", добави Дончев.

Още по темата
Според Георг Георгиев няма как няколко човека на фона на цялата институция Народно събрание да въртят на пръста си страната, институциите и всички които живеем тук.

"Това беше кампания, предизвикана от нестихващо желание на колегите да узурпират цялата власт в държавата", коментира той. Георгиев коментира, че изборите няма да се правят от служебния премиер и министри или чиновник, а от българите.

"ГЕРБ няма да разчита само на направеното добро през последните месеци, а и на 12-годишно добро име и репутация, политика в която ние сме инвестирали и заради това сега с достойнство да се явим на изборите", добави той.

Тома Биков коментира, че ГЕРБ може да предложи възможност българската политика, икономика и общество да се върнат към нормалността.

"Няма как да сме нормална европейска държава, докато прилагаме ненормални идеи с неадекватни средства", отговори той на въпроса дали може да има управление с ПП-ДБ след изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от Русия
Евродепутати се опасяват от руска намеса в изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Слугите на Мутрата, гражданите за ЕВРАЗИЙСКО развитие на България (ГЕРБ) как се се строили, готови са за нов грабеж над народонаселението.
50
0
 
4
 
! Отговори
Борисов и Шиши преди 3 седмици
Ние от 15 години вече сме се доказали като можещи и знаещи.
49
1
 
12
 
! Отговори
МУРЗИЛКА преди 3 седмици
Нали на предишните избори бяхте първи?Защо не направихте правителство?ББ хем плюеше ПП,хем говореше,че само с тях могат да управляват.Сега е същата ситуация.Хайде да видим с кого ще си партнирате-може би с ИТН,на които ДПС отново ще прелее гласове?Гьотето от Габрово с какво точно е допринесъл за развитието на страната с неговият "професионализъм",ами Биков?Мълчаха от доста време-сега въждът им нареди да тръгнат по медиите да дават интервюта.И това ми било хора демократи!ЖАЛКА КАРТИНКА.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Продължение на 37 (44)Не знам за Асен Василев но ако се заработи по кражбите на Боко-тиквата ще лъснат поне 100 милиарда от които 10 милиарда ЕВРО са при Тиквата лично.
47
0
 
6
 
! Отговори
Инж+ преди 3 седмици
Че нали "калинките" на ГРОБ са от "напредналите"????
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ааааа, Боко-маркуча говори за начинаещи политици?!?!Да се смее ли човек или да плаче.Циркаджиите от ГЕРп обиждат на начинаещи.
45
1
 
13
 
! Отговори
akud преди 3 седмици
трагедия когато кадрите на Герб смятат че са професионални политици!!!
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тома Неверни, ти какво може да предложиш??
43
12
 
1
 
! Отговори
Продължение на 37 преди 3 седмици
Колкото до заплащането заплатите като стойности бяха по-ниски, но покупателната им способност беше значително по-висока от тази на заплатите над средно равнище в момента! Този факт не може да се пренебрегне и скрие със словесни еквилибристики! А колкото до краденето, няма нищо доказано, но не стои така с пората на ПП-ДБ, а ако се работи сериозно по дейността на Асен Василев е сигурно, че ще лъснат присвоени пари поне 1 милиард!
42
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма изход :В момента ни управляват ЧЕТИРИ ПОСОЛСТВА !България се превръща в бежанска държава на ЕС !КАК СЕ СТРОИ ДЪРЖАВА , С ТАКЪВ мат'риал ?
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП
40
8
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ към ПП-ДБ преди 3 седмици
Кой сега е N-1...? Няма флашки...няма АЛА-БАЛА...няма НЕКСО и ДЖеймкор...секна и канала от митниците...т.е."ОЙДЕ КОНЮ У РЕКАТА"...! А защо не и да продължите да сърбате мазно турско кафе в скута на Пеевски...
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При ГЕРЬ бвп на България беше 65 млрд. $. След ПП ДБ вече е 106. Кои са "начинаещите"??
38
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
баце, и да тръкаш и да нетръкаш работите на настройки "по подразбиране". не са решили - не са станали половин *** администратори. художествена самодейност и ширпотреба.
37
5
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ към неможачите: преди 3 седмици
Няма АЛА-БАЛА...няма СГЛОБКИ...извод: Ще духате супата !!!!
36
4
 
1
 
! Отговори
Коментарите са смешн преди 3 седмици
Да, коментарите по-долу са смешни! Обработват ви яко последните години и коментирате като папагали без да вникнете в същината! В същия ден когато Радев вдигна юмрука и даде знак за започване на протести, България единодушно влезе в чакалнята на Евро зоната! Бяха постигнати стабилни резултати без това да е в ущърб на хората и въпреки пандемията! Вярно е, че по време на пандемията пострадаха хората, които се самоосигуряваха, тоест свободните професии, в смисъл, че най-малко получиха компенсации!
35
1
 
6
 
! Отговори
Бако преди 3 седмици
Тома Биков - човек с принципи ..които с годините се променят
34
5
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ към ШАРЛАТАНИТЕ преди 3 седмици
НЕМОЖАЧИиииии...Айде ЪРьь У ЛЕВОООоооо...!
33
0
 
9
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 3 седмици
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП ДБ. И спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната. ГЕРБ ДПС ИТН дъното си искат магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция за да пълнят човали пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция това са бандата на прехода. Респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски свинята
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен---27 Всички в НС са еднакви крадци !България е УСВОИЛА само 13% от евро парите , заради примитивните управляващи , ВЕЧЕ --34г. !Народа в Бг не вярва на никой и на нищо , ИМА ЛИ ПО-СТРАШНО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ТОВА ?