Борисов за нова сглобка с ПП-ДБ: Зависи от резултата

ГЕРБ оставили напълно готов ПВУ преди три години
Обновена: 24 апр 2024 10:35 | 24 апр 2024 10:33, Камелия Цветанова
59
Борисов за нова сглобка с ПП-ДБ: Зависи от резултата
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира относно възможността за ново управление с ПП-ДБ след предсрочните избори, че зависи кой как ще се представи.

"Отново сглобка – много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет, за да участват в подобни разговори", посочи той.

"Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някой друг", отсече той на въпрос за разговори с ПП-ДБ за съвместно управление след вота.

Още по темата
Относно обвинението но ПП-ДБ, че ГЕРБ са саботирали второто плащане по ПВУ, защото не са приети четири нормативни акта, Борисов призна, че не може да повярва, че от „Промяната“ са казали това.

"Преди 3 години ГЕРБ вкара България в европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов, договорен с ЕК План за възстановяване. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно", скочи той.

"Три години те бяха министри, премиери, редовни, служебни, неслужебни, над 20 закона сме приели заедно по ПВУ", настоя лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от Русия
Евродепутати се опасяват от руска намеса в изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
12
 
! Отговори
мутре играч преди 3 седмици
Баце , ами защо ги не попиташ тези дето те " избират " , дали те избират да праиш сглобки с Киро , или те тогава вече нямат думата и значение , решенията си ги вземаш ти според интереса. Такива като теб заслужават единствено стени на затворническа килия да гледат , не парламенти и МС-та.
32
9
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
всички за ВЪЗРАЖДАНЕ - да ги изхвърлим тия продажници! пак се готвят заедно да разплачат майка България!
31
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Направиха те на две стотинки и отиде и се гушна с Киро ..... Шубето е голям страх от господарите .
30
1
 
8
 
! Отговори
Зависи от преди 3 седмици
Сатаната
29
3
 
8
 
! Отговори
Ави ако Копейкин преди 3 седмици
Спечели изборите тогава Закакво ви е да се сглобявате
28
4
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 седмици
До 22.Не знаеш тоя дали е жив, а му ползваш името лyпeндep
27
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Има един поп , който с радост ще опее края на ПП. Умен поп !!!
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя мафиот не трябва да вижда власт повече, ако ПП ДБ го доближат още един път да се сърдят на себе си. Тоя Банкянски тарикат не го интересува България и българите, не го интересува Шенген, не го интересува еврозонота,Тоя и авера му Пеевски ги интересуват само кражбите и собственото благополучие, те съсипват държавата! Ако иска да управлява да заповяда с ДПС и патерица, но без смокоинов лист и изтривалка в каквато се превърнаха ППиДБ на мафиота не се вярва!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Същите дето правеха "ротацията" сега правят новата" сглобка".Мислете за загубата си на 9 юни!Ще гледате нещо средно между бай Живков и Ваньо.
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя мафиот не трябва да вижда власт повече, ако ПП ДБ го доближат още един път да се сурдят на себе си. Тоя Банкянски тарикат не го интересува България и българите, не го интересува Шенген, не го интересува еврозонота,Тоя и авера му Пеевски ги интересуват само кражбите и собственото благополучие, те съсипват държавата! Ако иска да управлява да заповяда с ДПС и патерица, но без смокоинов лист и изтривалка в каквато се превърнаха ППиДБ на мафиота не се вярва!
23
2
 
10
 
! Отговори
:;& преди 3 седмици
Резултата на бунището цялата ви сглобка .Не трябва да се допуска никаква сглобка.Толкова години едни и същи муцуни не се ли наядохте.
22
3
 
8
 
! Отговори
Сретан Йосич преди 3 седмици
Идемо у Бугарско
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не смятам че ПП повече ще се коалират с тоя престъпник. Сърбаха му попарата вече.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ало Ваньооо, а Мишо бирата ти ли си, ела да се крием, че Сретен е на сръбската граница.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вашето не е сглобка, а лего, защото те ти лягат на тебе, а ти на турци и посланици!
18
1
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 14: къде ги тия магистрали и метро? В София няма метро а подземна река, а така наречените милиарди км магистрали са коларски пътеки прокарани от стадо Свинетки, я виж Гърция и Румъния какви пътища имат! После се изцепвай, че в България имало магистрали, магистрали има само начертани с бели пред масата от която шмъркаш материал внесен от Боко за такива наркоутайки като теб!
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Борисов се държи за дъпъсето като удавник за сламка. Но не се знае дали сламката ще издържи.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кривото дърво го оправя само огъня, народна мъдрост. Сегашна българска мъдрост прозряна през последните 12+ 3 години е "За Борисов, крадливия българин огън му е Магнитски.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Братя Българи, нима ще пзволим на този корумпиран Индивид и неговата Шайка отново да ни управлява! На изборите да ги изпратим там където отдавна им е мястото!
14
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
Вече и на умрелите стана ясно,че интимната сглобка реално е интимен брак! Какво се криете като партизани обрали мандра, явете се като коалиция на изборите да е ясно и на малкото заблудени, че след изборите пак ще се съешите! Какво има да го увъртате или ви е срам дори от вас самите и се опитвате да се представите за нещо което не сте? Това да те е гнус дори от теб самия и да плюеш по сурата на тоя който вечер мляскаш го могат само бг дупедатите! Боко-Шиши и Кирчо: вечна неразделна любов в кражба