Меглена Плугчиева: Утре ще има решение за външен министър

България стояла изключително зле навън
21 апр 2024 13:51, Петър Бойчев
24
Меглена Плугчиева: Утре ще има решение за външен министър
Снимка БГНЕС

Ситуацията относно поста на външния министър е неприятна и недобра. Надявам се бързо да се намери добро решение. Управлението на държавата не е холивудски филм. Утре ще има съответното решение чрез указите на президента. Това заяви по БНТ съветникът на премиера Димитър Главчев - Меглена Плугчиева.

По думите ѝ в момента страната ни не стои добре в Европа и това трябва да се прекрати час по-скоро.

"Предложени ми бяха министерски постове, които съм отказала. Димитър Главчев е поставен в изключително трудна ситуация и има нужда от хора, които имат управленски, политически и дипломатически опит", допълни Меглена Плугчиева.

"България стои изключително зле навън. Виждах се с познати посланици колеги, казват ми - ние ви знаем, вие само избори правите. Стоим несериозно, неотговорно, губим влияние и позиция", коментира още Плугчиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от Политика
Кабинетът "Главчев" приветства помощта на САЩ за Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Enzo преди 3 седмици
До Краси; От БСП...
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ И ДЪРТАЦИ СИ ОТИВАТ.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дано да е някой друг, че тоя Главчо ни подлуди само за няколко дена.
17
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
Щом и Меглена Плугчиева - "отново изплува" ,като важен експерт ,значи "дълбоките анализатори" на задкулисните процеси ,много са го "закъсали" .Всъщност те не си правят ,дори и труда да измислят нещо различно от "добре познатото старо",защоот в България няма гражданско общество. Дали ,този път обаче сметките им няма да излязат криви ,въпреки деградиралото в по- голямата си част население от техни себеподобни?!КОЙ ЛИ ЗНАЕ- времето ще го покаже?!Техният край идва!!!
16
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
радев да не подписва никакви укази за два месеца да си останат двата министрикакъв е този вои за няма нищо ниска изб активност сега няма кои да спрекупуването на гласовете
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много интересно е къде точно тази видя позициите и влиянието,които сме изгубили?! Заради безродните и продажни политици България винаги е била деветата дупка на кавала! И е крайно време политиците да престанат да сервилничът и да се пулят какво мислили навънка,а да обърнат поглед навътре към държавата ни която безмилостно и безсрамно съсипват!!!
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не вдъхва доверие. С риск да не "стоим сериозно" в чужбина!
13
2
 
15
 
! Отговори
Краси преди 3 седмици
Ако не знаете-тая по образование е лесовъд-ГОРС-КИ!
12
1
 
14
 
! Отговори
Бате Сашо преди 3 седмици
На ГЕРБ е много важен външния министър за да не им излезнат наяве далаверите в Европа за да може външния министър да ги укрива от закона магнитски
11
0
 
17
 
! Отговори
Офф преди 3 седмици
Не пускайте такива да ви защитават. Ефектът е обратен.
10
1
 
16
 
! Отговори
Фифо преди 3 седмици
Светът уверено върви напред, а бг си остава балкански рак... Особено с лица като тва соц бабе, всичко е от зле по-зле. През 2007-а заради нея и тройната омерта даже ни спряха евросредствата!!!
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая появи ли се, лоши новини чакат България.
8
2
 
23
 
! Отговори
По Тодор-Живковски преди 3 седмици
Тази беше вицепремиер на Сергей Станишев. Беше посланик в Германия и Швейцария, но който е следвал заедно с нея в Лесотехническия институт знае колко нагла и посредствена провинциалка е. Интересно, кое бивше червено величие стои зад гърба й? И защо позитанковците подбират все такива тетки, които през соца бяха подготвяни за агрономи, лесовъди и ветеринари в ДЗС, ТКЗС и АПК, за да ги катапултират във висшата политика и по най-високите етажи на управлението на държавата?
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз помня, че след онова изказване в Парламента, с което направи предложение за убийствена девалвация на лева, вместо да я пратят в затвора след като опозицията дойде на власт, тази замина да е посланичка и то в богата европейска държава. Защо бе допуснато това?
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стига с тез вехти продажни муцуни
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Загрижената Плугчиева що не поеме поста външен министър? Или е много кратък срокът и са малко парите, а гарнция за след изборите няма? Истината е, че никой нормален човек не иска да си цапа ръцете в тоя бр--ч
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами как да стоим добре, след като такива като теб ги пращат да бъдат посланици?
3
1
 
25
 
! Отговори
Спомняте ли си я? преди 3 седмици
Когато народът се вдигна на въстание, защото по магазините нямаше хляб, тази се провикна от трибуната на Народното събрание "Хайде да им оставим курса 500 лева за долар!". Предложи това да бъде отговор на искането на народа за предсрочни избори. Изсилиха се и направиха курса още по-свиреп. Имаше една седмица, в рамките на която заплатите се равняваха на 3 долара, а през целия месец - на около 10 долара. Защо тази продължава да бъде все във властта? БСП НЯМАТ СРАМ !!!
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
много важно как стоим навън, в Швейцария непрекъснато референдуми за всичко, които са като нашите избори
1
3
 
31
 
! Отговори
Плугчиева преди 3 седмици
Е един от 24 те политически съветника на Главчев.По 5хил.лв.заплата прави 120000 на месец за тези празнодумци.Народът плаща и си трае .