Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски

Христо Иванов отправи ултиматум към ГЕРБ
19 апр 2024 15:12, Александър Попов
195
Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Има явно тайна координация между Пеевски, Борисов и Радев, която в момента почва да се разпада", коментира съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков сагата с поста служебен министър на външните работи.

"Явно избраният външен министър Стефан Димиров не е с евроатлантически поглед, в последствие решават да го дръпнат. Да, Митов (Даниел Митов - нел. ред.) има европейски възглед, но явно е имало уговорка. Явно Радев е казал "къде е моята част от сделката". Така си го обяснявам аз", коментира Петков.

Той заяви и своя прочит относно договора "Боташ", който влезе в дневния ред на депутатите.

"Сега в зала липсва докладът и ГЕРБ почва да брани Радев. Енергийният министър е замесен в случая. Прозира сделка за енергийния, правосъдния министър, Радев и сделка за "Боташ", който договор е подписан по време на служебния кабинет на президента”, смята Петков.

Той информира, че ще настояват докладът да бъде внесен, гласуван и пратен на Прокуратурата.

Христо Иванов, съпредседателят на ДБ, заяви, че очевидно между премиера и президента ще продължи диалога.

"Това е странно, защото президентът каза, че няма отношение към състава, а сега изглежда, че има след като “комуникацията продължава”, каза Иванов.

Той подаде топката към ГЕРБ и подчерта, че дали ще си говорят след изборите зависи от Борисов.

"Дали ще продължат скритите договорки с Пеевски и президента. ГЕРБ да решат дали ще продължат с тях или с нас за реформи", призова Христо Иванов.

Ген. Атанас Атанасов коментира, че се наблюдава пример за бездействието на службите.

"ДАНС трябва да информира НС, а не ние да пращаме доклади", добави Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 3 седмици
А на Христо Иванов ще му кажа, че по-добре никакви реформи повече той и дружките му от ПП да не правят. Такива колосални каши никой за 34 години не беше забърквал. Та и ГЕРБ хич повече да се хващат с тях.
150
0
 
14
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 седмици
На шарлатаните им беше добре, когато бяха в завера с президента Радев, нали? А когато е някой друг е много лошо.
149
0
 
6
 
! Отговори
Боко преди 3 седмици
До инженер-химика. Що ми се струва, че и ти си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си към Борисов?
148
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А пък целия народ видя не тайна ,а много явна сглобка между Борисов,Пеевски и ПП.Сега за изборите се извъдихте големи борци срещу мафията,а до миналата седмица ядохте и пихте на една маса.
147
4
 
2
 
! Отговори
инженер - химиците преди 3 седмици
Имам само два въпроса към мисирките и политиците ни. Кое поредно правителство на мутрата емитира облигации за 16 милиарда евра. Другият ми е, кога нещастникът Борисов ще се похвали, че ни бил вкарал в еврозоната ? Може и по телевизиите да го показнат, но тези обиковени българи и бъргарки, които са ми истинските му ебахме майката. ЧЕСТИТА КРИЗА НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ И НА ТЕЗИ ОТ БНБ-ТО ИМ. ТЯ СИ Е ПОРЕДНАТА ИМ, която не ни интересува. Ами, каро Валерката си е г-н РУСИНОВ.
146
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На калпавия водолаз,бутилките на гърбът му пречат.
145
0
 
10
 
! Отговори
Далай Лама преди 3 седмици
Интересно , как този гелосан пуяк - Про100 Киро, с мозък колкото просено зърно, е съзрял нещо , което дори Свети Петър не съзира! Докога ще се тиражират умствените мастурбации на този инфантил и некадърен петел ?? А стига гавра с нормалния български читател !
144
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Милена Славова пееше ЙОП-ОП-ОП-ОП АЛА-БАЛА
143
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не гласувайте с машините и алабалистите са аут от политиката.
142
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Т и обясни за снимките ти с контрабандистите а не говори али-бали.
141
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Записа ви е явна завера за овладяване на цялата държавна власт и е редно да не говориш за завери завераджия.
140
0
 
1
 
! Отговори
Ефрейтор от 1983 преди 3 седмици
Мисирките им на този от Банкя не ги познават приятелите ми. Ами, те са ми от истинските. ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ,които са толкова мразени, колкото не мотан да си представят, той си ни обичаше като родни деца. Те и шаварите си бяха част от правенето ни на хора от хаймани. АМИ РАДКО СИ НИ Е МИНОВ, ДЕТЕЛИНОВЦИТЕ. КАКТО И ВИЕ СТЕ СИ ДВАМА, така и ние смеси двама. Тези от спезиалните ни да се чудят кой съм.
139
0
 
1
 
! Отговори
Април, 2024 преди 3 седмици
Пеевски ще им е вратар на политиците ни. ТИНКО ЩЕ МУ ГИ ВКАРА КОЛКОТО ИСКА. На нас пък, ще ни е г-н Петьо СТОИМЕНОВ вратар. ЗАЩОТО СМЕ СИ МУ ОТ ХАЙМАНИТЕ. ПОМНИМ СИ ГО И СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ. Той не беше от ЛОВЕЧ. МУСИТО СИ Е ОТ МАЛИНОВО, А ЛЮТВИТО ИБРАИМОВ ОТ ДРЪСТЕНЕ. ХАЙМАНИ И ФУТБОЛИСТИ СА СИ. А и са ми приятели.
138
0
 
1
 
! Отговори
Гонзо го знаят преди 3 седмици
Ами, ТИНКО И ПЕТЪР СА МИ ПРИЯТЕЛИ. Както и Цапето, Детелин, Красимир, Цанко и другите от тези под високите скали на СТРАТЕШ. С тях съм си израстнал. НАПРАВИ НИ ХОРА РАДКО. От футболисти на хора. Не сме като рекламните им като този със златните топки и обувки, Ицето му на чичото им Митко. Той и Миткото им Бербатов, от македония все я търкаше пейката А пък, наското им все си плаща дълговете към НАП. Нали си е мажоритарят имна тези от ПОДУЯНЕ И ГЕРБ. ГИБОНЪТ ИМ СИГУРНО Е УМРЯЛ.
137
2
 
1
 
! Отговори
До 145 преди 3 седмици
Мечтай си. Те тепърва започват. По-скоро Баце и Шиши и кукловодите им ще бъдат занулени на всички нива на завладяната държава до 5-6г, а ти и всички други идолопоклонници на Путинския Кремъл ще ходите в гората за хляб.
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП/ДБ изиграха решаващата роля да изперат Баце и Шиши. Вече могат да си ходят от политиката.
135
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ извършват Държавен преврат. Трябваше само да организират ЧЕСТНИ избори, а не да сменяват министри и половината Държавна администрация.
134
0
 
1
 
! Отговори
ЕИвро, 2024 преди 3 седмици
Ами, ТИНКО И ПЕТЪР СА МИ ПРИЯТЕЛИ. Както и Цапето, Детелин, Красимир, Цанко и другите от тези под високите скали на СТРАТЕШ. С тях съм си израстнал. НАПРАВИ НИ ХОРА РАДКО. От футболисти на хора. Не сме като рекламните им като този със златните топки и обувки, Ицето му на чичото им Митко. Той и Миткото им Бербатов, от македония все я търкаше пейката в Манчестър. А пък, наското им все си плаща дълговете към НАП. Нали си е мажоритарят имна тези от ПОДУЯНЕ И ГЕРБ. ГИБОНЪТ ИМ СИГУРНО Е УМРЯЛ.
133
2
 
1
 
! Отговори
ГОЛАДЖИЙКИТЕ, 2024 преди 3 седмици
Хайде бизнесмените ни от партиите ни даси ги свалят гащите. МУТРАТА ИМ ОТ БАНКЯ ДА ГИ ПОВЕДЕ. Така са нещаат като им свършат парите. НИ ЕС г-н пенър и тинко ковеч сме си приятели от деца и юноши. Какво като ти е щибнал два шамара. Той си е такъв. Не е съдия, за да те гони. Н другия ще вкараш. Ако пък не можеш, я *** да видиш дали има дупка нв мрежата им. КАК НЯМАДА МЕ ПОЗНАЕ Г-Н Тинко. Надебелял е, а аз съм над 100-те. С ШАПКАТА ЩЕ СЪМ НА 3-ТИ МАЙ В ЛОВЕЧ. Тя си ми е кадемлийката. На Тинко
132
0
 
10
 
! Отговори
auu преди 3 седмици
Абе Киро още ли е тук? Аз си мисля че най добре да пали с 200 за Канада час по-скоро.