Борисов: Фандъкова ще бъде кандидат за депутат

Свърши много работа за София, а я забравихме заради псевдопромяната, заяви той
Обновена: 15 апр 2024 20:45 | 15 апр 2024 20:09, Красимир Ангелов
167
Борисов: Фандъкова ще бъде кандидат за депутат
Снимка: БГНЕС

Не съм говорил с Данчето, но мисля на тези избори да я вкараме на първо място като депутат. Така бяхме притиснати от псевдопромяната в тези две години, че направо забравихме колко много е направено за София. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в район "Подуяне" в София, предаде БГНЕС.

На срещата присъстват Йорданка Фандъкова, лидерът на ГЕРБ-София и бивш кмет на район "Нови Искър" Даниела Райчева, Владислав Горанов, Тома Биков, Антон Хекимян, Мирослав Боршош, бившият председател на СОС Георги Георгиев, и др.

"Днес изживях културен шок - едно от двете платна на Околовръстното е асфалтирано, около километър, и то само едното платно. Другото е оставено за втория мандат! И ние се радваме, че едното платно на старото Околовръстно в посока Овча Купел край Суходол, е асфалтирано! А другото е пълно с дупки, едвам се минава. А като минеш на другата страна по тангентите, които ГЕРБ направи - друга София е това!

Затова смятаме този път Йорданка Фандъкова да бъде кандидат за депутат. Тя свърши огромна работа за София, която - за съжаление, много бързо се забравя", посочи Борисов.

"Днес общински съветници от "Промяната" пият, карат, правят катастрофи, че и отгоре на всичко се заяждат с полицаите", възмути се Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
данчитуууу руски език ша преподава на дупедатитий щот от предишните и изяви са разбра ,чий *** нищу не разбира пуне да пукажи професионализъм от истинскстс си порфесия
136
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Наетите драскачи съвсем изглупяха
135
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Призовавам всички ***-ло-ум-ници и пс-и-хари да гласуват за ПП..
134
2
 
6
 
! Отговори
Кaufmann преди 4 седмици
132 Фандъкова добре ли ги върти?
133
4
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 4 седмици
До 131: обещавам когато видя новина, че Бойка калдаръм кадъна е свършила като Чаушеску, че ще съм доволен.
132
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Познавам фъндръка още от младите и години, когато беше проста дудукчийка, въртяща тръби на големците в партията за да получи така бленуваният партиен билет. Още тогава си беше евтин фъндък, сега е още по евтин защото вече е и дърта.
131
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Радослав виж себе си Радослав вечният недоволник
130
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Видяхме младите политици дебаркирали от Харвард и както казва Кеворкян от люпилнята за измамници . Та както казва големия журналист там си шлайфат тези умения, а за купуването на дипломи за 40.000 долара парчето да не говорим. Млад не е синоним на знаещ и можещ и шарлатаните безспорно го доказаха.
129
2
 
2
 
! Отговори
Аре Стига бе браат преди 4 седмици
28 как привилегия.Анатема.
128
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Познавам лично Й. Фандъкова още от годините когато беше директор на у-ще. Скромна , работлива, честна и отдадена на работата си. Всяка партия може да си мечтае за такъв човек. ГЕРБ имат привилегията да бъде част от тях.
127
2
 
3
 
! Отговори
69 преди 4 седмици
Фандъкова и Банкова
126
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 4 седмици
Тая парашутна метреса само ми е любопитно като представител от кой район ще я спусне дъртият комунистически бей? Ама така е в БКП, на верни комунисти, топли дивани да си търкат бойковчетата. Ще има кой да му гали билюрите докато Кирчо му плюе от трибуната в устата, точно както чехълоносачка на бай Тошко най много обича. А на Фандъка, всяко вярно пс* си заслужава кокала, та тая вярна кучк* ще си получи кокала, да има какво да глозга и да възхвалява вожда.
125
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Анатема
124
1
 
3
 
! Отговори
Не е лошо да се преди 4 седмици
Строи когато е обмислено защо и къде но е лошо че се презастрояване като в бразилско гето.
123
3
 
5
 
! Отговори
тоти преди 4 седмици
Едни и същи изтъркани кадри ни прибутва Борисов и кога ГЕРБ ще има млад политик или някой не иска това !!На Хората им писна от едни и същи артисти в цирка !!!
122
2
 
5
 
! Отговори
Гр София не расте преди 4 седмици
Но старее
121
2
 
6
 
! Отговори
Добре че беше бойко преди 4 седмици
Че щеше да си остане магистралка
120
1
 
4
 
! Отговори
Геле преди 4 седмици
Земи имунитета че панделата е видима.
119
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лоеко ,вие разсипахте София и България ,махайте се !!
118
1
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 4 седмици
Бойка калдаръм кадъна: не съм питал фандъка какво мисли, но ако не бях аз щеше да е проста магистрална герберокадъна, затова сега я пращам на мястото на Деса общакеса която направиш конституционен бей, все пак в харем гроб трябва да има кадъни които да пращам напред когато трябва някой да се излага или да поема вина. Затова фандъка е идеалната герберокадъна.