Борисов за машините на вота: Ще направя всичко възможно да останат

Много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари, заяви лидерът на ГЕРБ
11 апр 2024 10:12, Красимир Ангелов
100
Борисов за машините на вота: Ще направя всичко възможно да останат
Снимка: БГНЕС

Много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на Международния валутен фонд (МВФ) и призивите на "некоалицията" да се харчи разумно. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

На въпрос дали ГЕРБ ще поиска промени в Изборния кодекс преди предсрочните парламентарни избори относно машинното гласуване, лидерът на ГЕРБ заяви, че е твърд привърженик на машините.

"Ще направя всичко възможно машините да останат", каза Борисов.

Той посочи още, че депутатите имат да свършат още доста работа в пленарната зала, особено свързани с отбратата и енергетиката.

Борисов заяви, че проблемът в отбраната е, че много хора напускат армията, за да отидат в МВР поради по-високите заплати там. "Когато се работи на парче и не се гледа цялостно финансовата рамка, се получава така”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че парламентът ще излезе в почивка за един месец в разгара на предизборната кампания. “До тогава има и празници, така че виждам 3 седмици 49-то НС да работи”, прогнозира Борисов.

Междувременно стана ясно, че се отлага изслушването на вицепремиера и служебен министър на финансите Людмила Петкова за следващата сряда - 17 април.

Изслушването по програма трябваше да се състои утре, но поради невъзможност Петкова да присъства, изслушването ѝ се отлага за следващата пленарна седмица.

Петкова, както и служебния министър на регионалното развитие Виолета Коритарова, трябва да бъдат изслушани за изпълнението на Инвестиционната програма за общинските проекти в държавния бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От посолството явно много силно стискат Бойко за топките. Сега са решили че ще даде властта на ПП не след, а преди изборите. Кирчо с кривата джука пак ще е номер 1. Ясен сигнал че ни готвят активно въвличане във война.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ ГУБИ ИЗБОРИТЕ
27
1
 
4
 
! Отговори
Уважаеми елфи преди 1 месец
Кажете ни, ако изборите са само с машини българите кого мислите ще изберат и защо.!... ПП, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, ДПС..... Кажете, бе елфи....
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тиквата ще ни върне ли парите които открадна за 15 г?
25
3
 
6
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТИ преди 1 месец
Как един журналист не му цитира думите от предишните избори.Толкова пъти са можели да го затапят,но са подчинени на мутрите.Вижте,че всички медии са скочили с/у ПП.Може да са допускали грешки,но такава *** кампания,в която се изнасят данни от Прокуратурата(а уж свидетелят е анонимен,защитен)-ако са верни,такова фабрикуване на лъжи,такова вкопчване във властта никога не е имало.Мутрите са готови да съспят д-вата,само и само да могат да крадат спокойно.Затова не искат да сме в ерозоната.
24
2
 
11
 
! Отговори
Те преди 1 месец
Ако изборите са честни ,ГЕРБ са трета политическа сила,не знам кой ще гласува за мутри и крадци?!
23
2
 
6
 
! Отговори
БОРИСОВ преди 1 месец
"Ние от ГЕРБ не замерваме никого,а всеки ден ни се дават поводи за това".ББ не спря 9м.да плюе,а сега какви ги говори.На миналите избори заради мутрите и неговото дрънкане за мадуровските машини се опорочи всичко,сега-ново 20.Абе,хора какви сте такива,които продължавате да вярвате на една крадлива,лъжлива мутра.Били ни забавили развитието-този,който 12 г.в мирни години не можа да ни вкара в Шенген,който ги таковаше с 200 евр.лидерите,сега акъл дава.Излизайте и гласувайте-да го няма повеч
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този няма ли да пукня вече!
21
3
 
7
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Лицемер,нали ако се гласува само с машини герб ще има не повече от 10%
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хе, счупихте си ръцете икраката да бързате да промените изборния закон, за да направите машините едни скъпи принтери, после и хартия не поръчаха от цик, каквато е по спецификация, сега щял да направи всичко възможно, за да останат... шизoфрения до шия
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този докато е в политиката, ще бъдем така разделени като нация. Този е като лошата болест
18
2
 
13
 
! Отговори
много елементарно преди 1 месец
Тулупът лъже както винаги! Ще се отметне от думите си, ако мешините не са под контрола на неговото пернишко протеже от "Сиела Норма". Заедно крадат - единият мангизи, другият гласове!
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз вече не знам кой е Бойко Б.Сутринта единия близнак обича едно и казва едно, а вечерта другия близнак казва и обича друго.Един ден Бойко ще се събуди и ще осъзнае, че единия близнак го е прецакал многоооо яко.
16
0
 
3
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 месец
Твърд за машините! Ще видим.
15
1
 
13
 
! Отговори
Бойче наш... преди 1 месец
Аз съм герберче, обичам, европейските парички !
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаш годините,отивай на пенсия,занеси се в Банкя,стига си тровил атмосферата----Ако не бъде осъден за кражбите си, ще трови атмосферата дори след смъртта си.
13
0
 
14
 
! Отговори
Самарин преди 1 месец
"Ще направя всичко възможно машините да останат".Един самозабравил се пожарникар,говори в единствено число като деребей. Имаш годините,отивай на пенсия,занеси се в Банкя,стига си тровил атмосферата със своето дебилско отношение към останалите българи.Пари,пари,пари,това е заседнало в кратуната ти.Хиляди,милиони,милиарди,а бай Митьо крета със пет,шестотин лева пенсия.
12
0
 
15
 
! Отговори
Кире преди 1 месец
Пак изявление за публиката. Това е като реформите в правосъдието. Той винаги е "за", ама друг път:)
11
0
 
16
 
! Отговори
Сенеката преди 1 месец
Тоя се завърта като крастава овца в кошара...
10
5
 
9
 
! Отговори
ПП + БСП = РОДНИНИ преди 1 месец
ПАК РЕВАТ В ЕДИН ГЛАС..... СЕГА ПЪК ИСКАТ ДА МАХАТ МАШИНИТЕ.... КОДОВЕТЕ НЕ БИЛИ В РЪЦЕТЕ НА РАШКОВ И КОРНЕЛИЯ...