Борисов: Парите ги няма и за това говоря вече от месец

Подвели са ни и са харчили милиарди, избухна лидерът на ГЕРБ
Обновена: 10 апр 2024 10:54 | 10 апр 2024 10:30, Красимир Ангелов
252
Борисов: Парите ги няма и за това говоря вече от месец
Снимка: БГНЕС

"Парите ги няма и за това говоря вече от месец. Трябваше да се вслушаме в доклада на Министерство на финансите, да сведем дефицита до 1%, а вместо това са ни подвели, милиарди ги няма". Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира думите на служебния финансов министър Людмила Петкова.

Още по темата
Веднага след встъпването си в длъжност Петкова съобщи, че фискалният резерв на държавата е с почти 3 милиарда по-малко от обявения от доскорошния министър на финансите Асен Василев. Нивото на фискалния резерв по сметки в БНБ и банки към 8 април е в размер на 6,7 млрд. лева, информира Петкова във вторник вечер.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ако Румен Спецов като шеф на НАП е бил освободен от поста си, е щяло да стане ясно как бившият финансов министър Асен Василев няма пари нито за общините, нито за енергетиката, източени са пари и проблемите са големи.

"Това не е нищо предизборно. Казвам го с тревога, защото ние като дясна консервативна партия, винаги сме държали да има резерв и пари в държавата", заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ все пак подчерта, че през последните 9 месеца съвместно са успявали да направят и много добри неща с ПП-ДБ, отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБпп-дб
Още от Политика
Членовете на РИК и СИК ще получат повече за изборите "2 в 1" през юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
Сираков преди 3 седмици
КЪДЕЕЕ СА ПАРИТЕЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
210
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Г-н Борисов, вас човек не може да ви разбере. От един месец говорите, че тези 3 млрд. лв ги няма, а вчера говорехте, че с кабинета добре управлявахте тези 9 месеци, което е намек, че след изборите пак ще управлявате с тях. След преговорите с лидерите на ПП Сачева и Назарян казаха, че разбирателство няма, после Кико, Василев и двамата от ДБ ви оплюха, на следващия ден отново отправихте покана за преговори. От ПП освободиха от софийското кметство 326 служители, отново си правите оглушки.
209
0
 
1
 
! Отговори
Чекмеджан преди 3 седмици
Гласувайте за мен, защото само аз мога да ви заключа без повод у вас, да ви глобя за това че сядате на пейка в парка с 5000лв , а по милиарди никой не може да ме задмине. Вече не мога да режа жълти павета без да се разбере, но през служебното пак ше ви ограбя, защото с Радев се разбрахме!
208
0
 
1
 
! Отговори
Един Българин преди 3 седмици
Толу ***,а кой изтегли през Горанов 10 милиард заем за борба с "вятърни мелници"(пардон с тази страшна зараза Ковида)? Къде са 10тте милиарда? У Горанов или в чекмеджетата???
207
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като гледам България няма как да се оправи. Ние сме далеч от ЕС и НАТО. А можеби това е основната цел!!! Изваждане на България от НАТО и ЕС и пак да се редим на опашки за визи в Гърция за да изкараме по 20 евро на ден за да си храним семействата тук.
206
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кандидата за кмет на София от коя партия беше и работеше като шеф на много висока позиция в голяма телевизия??? Това какво Ви говори на вас? Не Ви ли говори за зависимост? ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане имат един и същи шефове, както и голяма част от телевизиите.
205
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какъв човек трябва да бъдеш за да вярваш на този и да си готов да си унищожиш държавата ( народа си) ?
204
0
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 седмици
Ако Бойко върне парите които е откраднал до сега на държавата ще сме по богата държава от Дубай.
203
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само за ваша информация Големите телевизии са на ГЕРБ и ДПС.
202
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Путин да гледа и да се учи. Виж как ГЕРБ и ДПС си манипулира народа тук. Учи се Путин!!! Изгради си фалшива опозиция, изгради си медии, изгради си пропаганда че никой не става от политиците и винаги ще си на власт. ГЕРБ и ДПС ще управляват заедно с патериците ИТН и Възраждане. Гледам основните телевизии и става кристално ясно, че няма как нищо да се промени в България.Доган ще управлява с Борисов, Пеевски, Слави Трифонов и КопейкинПри това с около 1 милион Български гласове заблудени.
201
0
 
5
 
! Отговори
Маскари! преди 3 седмици
Т.е. Управлявахме заедно,но те откраднаха парите! Те не знаят ли къде се държи излишъкът.....!
200
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какъв мазохистичен народ живее в България? Този те мачка, рекетира, правите те роб и зависим, живееш в страх и пак си избираш същия мафиот, който е толкова зле че не само унищожава теб , а унищожава и себе си. Защо никой в България не иска да има справедлив съд, прокуратура и полиция. Защо избира същите агенти на Държвна Сигурнист, които сега се правят на демократи. Доган - агент на Държавна Сигурност Ви управлява с Борисов и Пеевски. Знаете ли ,че ИТН и Възраждане са партии на същите хора?
199
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не знам защо не ти вярвам за всичко което говориш. Дали не е защото ти лъжеш над 20 години. Не вярвам , че има нормален човек който да ти вярва.
198
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който пачки вади,от пачки умира - стара тулупска мъдрост.
197
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хайде сега тези дето са ги окрали тези пари да отидат в затвора, тогава ще го призная Борисов. Ама не някой кокошкарник а истинските крадци.
196
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пpибpaxмe Пapитe...
195
0
 
3
 
! Отговори
Фин ансист преди 3 седмици
Нема страшно няма са плашите, парите са некви цифри, както ги няма ей сега ще ги надпишем и пак ще ги има. Ние сме държавата, ние ги печатаме тия хартишки, може да отпечатаме милиони, може да отпечатаме милиарди а може и да ги изгориме, да изчезнат. Да не мислите че като си сложите парите в банката те са там? неее, компютъра ви показва едни цифри ама уте като се повреди компютъра и цифрите изчезнат какво, как ще докажете че сте имали пари в банката а?
194
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С такъв народ, този пак ще управлява. Не мога да повярвам ,че пожарникар пак ще управлява. И после Русия били зле. Ние сме в пъти по-зле от Русия. Пропагандата там е много наивна. Тук сме дъното на света. По-надолу от това няма как да стигнем. Мафиоти ни управляват. Тук само ако ни завладее някой може да се оправим. Доган ,чрез Пеевски и Борисов управлява. Ние не сме под комунистическо управление( Държавна Сигурност)
193
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Наглостта на тоя е безгранична.Както и простотията му.
192
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тиквата, Дебелян, Славуца. Ето я новата тройна коалиция