Ананиев: Проверяват белгийска фирма, обслужвана от моя счетоводна фирма

Нямало получени сигнали белгийските служби да го разследват
57
Ананиев: Проверяват белгийска фирма, обслужвана от моя счетоводна фирма
Снимка: БГНЕС

Народният представител от "Продължаваме промяната – Демократична България" Настимир Ананиев обясни, че се прави проверка на белгийска фирма, която е била обслужвана от негова счетоводна фирма.

По-рано днес от МВР съобщиха, че полицията провежда акция на два адреса в София. Униформените провеждат действия на ул. „Парчевич“ и бул. „Ал. Стамболийски“.

Още по темата
"Не съм притеснен", заяви Ананиев и уточни, че от медии е разбрал, че има хора в офиса. "Чух се с мениджъра. Каза, че се прави проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали, и искат документи. Чака счетоводителката, която е на половин работен ден, да дойде да ги предостави", обясни депутатът, цитиран от БТА.

Не може журналистите да разберат преди хората, които се занимават с дейността, какво се случва, коментира Ананиев и добави, че за него това е „политическа бухалка“. Той посочи, че не вижда нищо нередно да се обслужват чуждестранни фирми. И когато някой дойде и поиска документация, тя ще бъде предоставена. Ще съдействаме на органите, които искат документи, каза още Ананиев.

Той отрече да са получени сигнали белгийските служби да го разследват.

Попитан за фирмата му, Ананиев уточни, че е „счетоводна фирма, която обслужва български и чуждестранни юридически лица“. Имаме различни клиенти, добави той. Ананиев потвърди, че е собственик. Той повтори, че офис мениджърът му е казал, че чака счетоводителката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
21
 
! Отговори
Емилч O' Лаков преди 1 месец
Насти като каже, че е слънчево и топло, си навличам дебелия балтон
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още гласувайте за шарлатаните да ни оберат финансите на всички бързо бързо и сега какво плащаме ние сметката
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз цайс с маникюра бил счетоводител :)))
10
1
 
26
 
! Отговори
Бено преди 1 месец
И Настимирчо изгоря, а са представяше за честен и безкористен.
9
2
 
27
 
! Отговори
АЗ ПИСАХ ТУК! преди 1 месец
Писах още преди 3-4 дни защо ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов. Писах, че ТОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОГРОМНИ ДАЛАВЕРИ НА АСЕН ВАСИЛЕВ, ПЕТКОВ И АНАНИЕВ! Това е станало дини преди края на правиотелството Денков. И Стоянов не е успял да направи пълно разследване. Но заради тези далавери се лежи в затвора най-малкото пет години. И затова в опит да ПОПРЕЧАТ НА СТОЯНОВ, те искаха оставката му. За да не се разплете чорапа и да отидат в Централния софийски Петков, Василев и Ананиев. Далавераджии!
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти да видиш пак .Дето да бътнеш все на ако мирише
7
1
 
25
 
! Отговори
ПП,БАНДА КОНТРАБАНДА преди 1 месец
ТАМ ДА НЕ НАМЕРЯТ И ЛИПСВАЩИТЕ 2 МИЛИАРДА ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ НА БЪЛГАРИЯ
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Насти върти схеми- фирмата оперира в Белгия, но иска тук да се води седалището и да плаща нашите 10%! Ама в Белгия го знаят тоя *** номер и гледат къде е реалното място на стопанска дейност и такива измами ги хващат бързо! Данъчна измама си е- да го екстрадират в Брюксел, но не като евродепутат! Само Насти си мисли, че е много умен, но не е!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоз цайс счетоводител ли е :)))
4
5
 
13
 
! Отговори
ПП + БСП = РОДНИНИ преди 1 месец
БЕЛГИЯ, ДАНИЯ, АНГЛИЯ..... ЦЯЛА ЕВРОПА ПРОПИЩЯ ОТ ПРОМЯНАТА НА БСП-РАШКОВ И КОРНЕЛИЯ
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Настимирее, пак си в издънка. Тя и на Ружа Иванова адвокатката само я обслужваше, ама ония й нататрузиха 100 милионна глоба. Такива са партньорите, Настимире, хващат някой шушляк и го порят яко. Тъй като гледам, този път ти ще си шушлякът. По евроатлантически.
2
1
 
25
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Не знам що проверяват, но знам че по международни поръчки, чуждите власти казват "отидете еди къде си и ни иземете еди какво си". Щом има поръчка от Белгия, знами търсят точно определени неща от Настю. Сега дори не може да каже, че е политическа поръчка, понеже е от Белгия.
1
2
 
25
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Тоя, когато и да го вкарат у панделата, все, ще е късно... ===)))