Нинова скочи: Това е политически служебен кабинет на ГЕРБ

Имало съмнение за честността на вота заради Калин Стоянов
54
Нинова скочи: Това е политически служебен кабинет на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Според лидера на БСП Корнелия Нинова служебният кабинет е политически и е на ГЕРБ.

Тя смята, че "сбърканите промени в Конституцията", гласувани от ГЕРБ-СДС, ДПС и "Продължаваме промяната - Демократична България" са довели до този резултат.

"Сбърканите промени в Конституцията доведоха до тази ненормална ситуация. Отговорност за промените носят ГЕРБ-СДС, „Продължаваме промяната-Демократична  България“ и ДПС, които ги гласуваха, обясни Нинова. В резултат на това имаме политически служебен кабинет, с министър-председател Димитър Главчев не можем да говорим за независим служебен кабинет“, допълни Нинова, цитирана от БТА.

"БСП категорично се разграничават от всички тези действия. Не гласувахме промените в Конституцията, не отидохме на „квазиконсултациите при президента", това не бяха истински консултации, беше опит всички политически партии да бъдат въвлечени като съотговорни", отбеляза лидерът на социалистите.

Според нея събитията в МВР подлагат под съмнение честните избори.

БСП искали гаранция за честни избори, но всичко, което се изнася за МВР било потресаващо и не давало гаранция за честността им.

Според социалистите оставането на Калин Стоянов  като служебен вътрешен министър е грешка, защото са заложени "мини". Това е първият служебен кабинет, който започва с протести срещу тях, още преди да са се заклели, посочи Нинова. Според нея и Живко Коцев не следва да остане главен секретар на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След изборите с ПП че имате по 5%и че си гушкате заедно
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова се води само от чиста злоба към Бойко.А той е джентълмен, навремето й предложи председател на НС.После като рицар отстрани Главчев ,който уж я обидил.За благодарност тя иска да го бие и му вика , че не е мъж.Нинова е точно копие на всички червени партизанки от сериала Ало Ало.А Бойчето е като Рене Артоа.
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова да не забравя ,че ни докара Румен Радев ,а той ни докара Пп тата и ДБтата .И Киро стана премиер.ххахаххахаххаА те докараха България до разруха.Сега остава на така наречените граждани, да си платят заемите и лихвите по тях ,които така наречените управляващи направиха в последните три години .Имате за това има няма сто години.Нама пенсии ,намя заплати ,има заеми,а те трябва да се плащат от там откъдето идват пенсиите и заплатите,ако не сте разбрали.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отсега ви казвам резултата:ГЕРБ с 28%, ДПС с 12, Гешев с 10,ППДБ с 7, Възраждане и ИТН с по 5.БСП НЕ ВЛИЗА !Борисов има два варианта, с ДПС и Възраждане или с ДПС и ИТН, но Слави няма да получи министри, защото обижда много и говори тъпотии.Така, че е ясно, че ДПС и Възраждане.Има и вариант Главчев да е докато Радев е в Президентството.Защо не.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не съм вярвал, че един народ може да се лъже 35 години, ама явно съм надценил капацитета на средностатистическия българин. С това омаскаряване се цели отлив на гласове и тия с които гласуват за бира и кебапчета пак ще ви решат съдбата. Откраднатите от вас пари, ще се реинвестират срещу вас с цел запазване на властта.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Сбъркани промени в Конституцията", ама с хи-хи и ха-ха по медиите, тихомълком избутахте 6 месеца на топличко и добре платено място, с двумесечни "преговори" за "Сглобката" - общо 8 месеца. Сега "Не сме ний!", и "Кой? Аз?".
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За 3 год. червените и дс комунистите окрадоха толкова колкото герб по 10 и едни слабоумни ходят още с едни мегафони да подскачат и да ги защитават за по 20 лева. Показаха ви колко сте ** пуснаха ви едни снимки с евро от една спалня. Днес има едни снимки с един пудел и сигурно 300 к. евро с вашия войвода рашков на тях. Сега обаче вси4ко е то4но
23
0
 
4
 
! Отговори
До 21 преди 1 месец
Царя е дърт на 90 гони не пукне - ама чекаме царица Калина - наркоманката с изядения нос :)))
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова си мечтае да я каЧат на парапета ,иначе всичко друго е лошо за нея.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
E, не може всичко да е на ГЕРБ, след като 3 години официално не е ГЕРБ. Значи вие, като започнем от 2021 - ПП-ДБ-ИТН-БСП сте задкулисието, пробутано напред, за да не се вижда ГЕРБ, така ли? Кой узакони задължителен списък от възможни служебни премиери? Като си творите изказванията с ИИ - така е! Никаква логика не се вижда.
20
2
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Ако искам да разбера какво се случва с ГЕРБ и Бойко Борисов, търся статии с другарката Нинова :))))
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 9 юни много хора ще гледат както когато дойде царя.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама като управляваше с Киро и кешираше ,не пискаше.Време е и ти да си ходиш.
17
0
 
1
 
! Отговори
Велина преди 1 месец
И какво от това?Освен за критика за нищо др.не ставате.Ще управлява този който може.Всички сте един дол дренки.
16
1
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 месец
Не, кабинетът няма как да е без насоките на ЦРУ, което в МС е пуснало пипала, а и на други места-телевизии, ел.централи, телекоми и т.н. Дпоред вас защо бивши кадри на ЦРУ купуват? Навремето така купуваха при Елцин военните заводи, изнесоха всички руски и съветски тайни в САЩ. Ние нямаме тайни, но пък имаме територия, която трябва да се контролира.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова изостави земеделските производители и я чака кошмарен сценарий за изборите.Гешев идва за вота с 5 % от не гласувам за никого плюс 5 % от падението на глупаците от ППДБ.Може да няма лява партия в НС.Но в това ще има историческа справедливост, защото лявата пария в БГ направи преход към капитализъм.Аз незнам да има по -голяма лъжа изобщо в нашата история.
14
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
тази пък откри америка подаваи оставка и изчезваи съсипа столетницата всекиден ръси по нещо ние не ядем доматите с колците така че се махаи от политиката
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствения мъж в българската политика и ако не беше това залитане в питинизъм и комунизъм щах да гласувам за нея.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А нещо за Инпекса рече ли тая дърта мома- от где пари викам- произход за инпекса- аман от тая дърта крадла и Кремълските олигарси- а те са много- вижте какво направиха лятото на 2020г- ако не бяха платили никой нямаше да излезе на площадите- а после кога тая червена направи 18% инфлация и дизела 3.90лв/справка ФУЕЛО- доволни ли бяха?!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова да си зима телето писало тая статия под ръка и да се мята от 10 етаж