Нападките продължават: Денков разкри, че Борисов се крие от Петков

Премиерът се надява ГЕРБ да се откаже от "тази авантюра"
Обновена: 22 мар 2024 09:20 | 22 мар 2024 09:20, Нели Христова
189
Нападките продължават: Денков разкри, че Борисов се крие от Петков
Снимка: БГНЕС

"Борисов се е скрил от Кирил Петков", това каза премиерът в оставка Николай Денков от Брюксел, където участва в редовното заседание на Европейския съвет.

"Това, което чух, че има идея да се вкара за гласуване само Мария Габриел като министър-председател би било груба грешка, защото отново ще изнасили конституцията. Съгласно конституцията министър-председателят и Министерският съвет се гласуват в един акт. Ако това бъде направено, означава, че само се симулира някаква дейност, която ще обърка още повече хората", каза още той.

Денков каза, че се надява ГЕРБ да се откаже от "тази авантюра" и отново подчерта, че разумното решение през цялото време е било да се седне на масата за преговори. Обясни, че вчера не се е чувал с никой от страна на ГЕРБ.

"Да тръгнем от изходната позиция, която беше договорена преди девет месеца и да видим как може да стигнем до съгласие. Няма друго решение", каза премиерът в оставка.

В четвъртък премиерът поиска от ГЕРБ да му се обадят, за да кажат как могат да продължат преговорите за общ кабинет. Думите му дойдоха в отговор на новия ултиматум от страна на Бойко Борисов от - че дава още ден на ПП-ДБ да помислят и да се извинят на Мария Габриел.

Денков заяви, че още се надява да се изпълни първия мандат. Но не изключи да се прибегне до втория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 85 ГЕРБ НЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ 3 ГОД НАКАЗАТЕЛНО ГЛАСУВАШ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ШАРЛАТАНИТЕ УВЕРИЧАНАТ ИНФЛАЦИЯТА НАКАЗАТЕЛНО ЗА ТЕБ
91
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хахахах Бойко ги пече на бавния шиш.
90
5
 
7
 
! Отговори
SyS преди 1 месец
Тоя човечец по-хубави снимки няма ли?Прилича на плъхче, гледащо като малко бебе с пълен памперс.
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПРЕДИ 3 ГОД НАЕТИ БОЖОВИСТИ ОТРОВИ ЮМРУЦИ РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА ГИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ЖИВЕЯТ ТУК ЗАБЛУДИ ЛЪЖИ ПРАЗНИ ДУМИ ТЕЛЕВИЗИИТЕ УСЛУЖЛИВО ОТРАЗЯВАХА И СЕГА КАКВО
88
4
 
9
 
! Отговори
Наглец преди 1 месец
Имали сте споразумение преди 9 месеца за "ротация", а сега Борисов ти бил виновен, че щял да гласува само за Премиер? И какъв ти е проблемът, като тя е влизала в уговорката! За какво да си говори Борисов с Кики, като ония най-нагло ще продължи да си набутва неговите сценарии и да му губи времето! И Денков, защо изобщо избързва с тая оставка, като всички преговори можеха да се проведат преди това! Свикнали сте да изнудвате и да поставяте ГЕРБ пред свършен факт! И докога смятате да продължавате
87
0
 
5
 
! Отговори
Тас преди 1 месец
В центъра на пушилката. В самия център на вихрушката се върти безумно оня брадясал тасманийски дявол .
86
5
 
4
 
! Отговори
SyS преди 1 месец
Тоя човечец по-хубави снимки няма ли?Преди приличаше просто на (плъхче), а сега има развитие - (плъхчето) гледа като малко бебе с пълен памперс.
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 69 А МОДЕЛЪТ ШАРЛАТАНИ КАК ДА ГО ИЗХВЪРЛИМ МОДЕЛЪТ НА МУТРИТЕ МОДЕЛЪТ НА ОЛИГАРСИТЕ ДЕТО ПРЕДИ 3 ГОД СРУТИХА ДЪРЖАВАТА
84
7
 
5
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Признавам на избори ще гласувам наказателно против гербВдигат ми цените ежедневно тока даньци - изпратиха парите ни в украйна
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лелеле ШЕПА платени наети вече Заплашват по сайтовете днеса спите
82
0
 
6
 
! Отговори
Извънзе мен преди 1 месец
Ротацията набира обороти . Прахоляк голям се вдига . Започва да става страшно
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко поне да си признае, че не е завършил 8-ми клас, какво се натиска за ДС :)))
80
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сапуненият академик вече е в канала заедно с Простото Кире и Асенката. Осъденият за измами Асен обвинява Габриел ха,ха....
79
3
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Нито подмяната, нито Герб имат някакво достойнство и чест. Понятието "Държа на думата си", което е основа на доверието, е празно понятие за тях. Само лакомия, лакомия и пак лакомия! А Денко въобще не искам да го коментирам, той е само един екскурзиант на държавни разноски!
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Не е прецедент НАБЛИЖАВА ЛЯТО- 2020Г 10 ЮЛИ ЕК ОБЯВИ ЧЕ БГ И РУМЪНИЯ СА ПРИЕТИ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА ЧЕ КАТО СЕ ВИРНА ЕДИН ПЛАТЕН КРЕМЪЛСКИ ЮМРУК И ОЛИГАРСИТЕ РАЗТВОРИХА КЕСИИТЕ- АЛО МАДЖО И СИЕ ПЛАТИХА ЛУДИ ПАРИ- НО ЛОШО ЛИ НИ БЕШЕ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ПРОТЕСТИ, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА МОРЕ- СА ЗА СВЕДЕНИЕ НА ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ АКО ПЛАЩАТЕ ДВОЙНО. ВАШИТЕ ХОРА УВЕЛИЧИХА ИНФЛАЦИЯТА!
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все едно длъбнат селски тарикат да ти обяснява, че имал висше и знаел всичко... :)))
76
1
 
7
 
! Отговори
КАК Е, КАК Е.... преди 1 месец
.....ПРОМЕНЯТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ....ИЛИ ПАК САМО ШЕ СИ ПРЕБОЯДИСАТЕ ГЗ...!!!???
75
8
 
7
 
! Отговори
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ БОЕЦ преди 1 месец
СЪД И ЗАТВОР ЗА БОРИСОВ! ЩЕ ТЕ ХВАНЕМ МУТРО! БОЕЦ ВИНАГИ ВОДИМ БИТКИТЕ СИ ДОКРАЙ! БОЕЦ С МАФИЯТА И БОЙ ДО ДУПКА!!!
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От нашата гледна точка - Борисов вече не може да го трае Петков.
73
6
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
В случаят съм съгласен с Денков. Борисов и Петков са като два еднакви магнита насочени един срещу друг с отрицателните си стойности. Отблъскват се не защото се мразят,а защото не могат да вържат едно нормално изречение на Български език и им е невъзможно да се разберат. Ако можеха ...ако поне можеха да говорят на Български език отдавна щяха да върнат Член 1. Само това е причината.А знаем добре,че Борисов създаде Петков и Петков освободи от отговорност за престъпления Борисов. Магнитокрация!