Добрев: Сглобката претърпя пълен провал

ПП не спазила единствената уговорка за ротацията
7 фев 2024 12:11, Елка Василева
40
Добрев: Сглобката претърпя пълен провал
Снимка: архив, БГНЕС

„Всъщност няма никаква яснота за кабинета след ротацията. Единственото предварително уговорено нещо - че Денков ще бъде образователен министър, не беше спазено от страна на ПП. Разбираме, че Денков поставя ултиматум да бъде външен министър, защото пред колеги е казал, че иска да пътува”, каза пред Нова телевизия депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Делян Добрев. По думите му по този начин излиза, че ГЕРБ няма да има нито едно министерство в новия кабинет.

Още по темата
Според Добрев „профилът на Мария Габриел предполага тя да бъде външен министър, защото тя има опит в тази сфера, докато профилът на Денков предполага той единствено да бъде образователен министър,  защото няма никакъв опит във външната сфера”.

„Сглобката претърпя пълен провал”, категоричен е депутатът.

Той коментира неосъществена визита на делегация начело с премиера Николай Денков в САЩ. „Щатите не ги искат, защото те в продължение на година и половина наляха милиарди в режима на Путин през „Лукойл”. Това е истината”, твърди народният представител.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Титаничен сблъсък между евроатлантиците в България наблюдаваме. В историята и учебниците ще бъде наречен: "Битката за мястото до камината в Белия дом".
11
1
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
Това, мила моя е единствено проблем на магнитски 2.0 . Да вярвате на честната дума на еднорози представя само вас. Евтини сте и ще ви ползваме още дълго. Тихо, че правиш течение
10
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лошото е, че засега няма алтернатива на това управление. Това е най-доброто което България може да има. В противен случай Русия ни превзема в буквалния и преносния смисъл.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този бивш . Има няма се показва . Стой до баща си . И се радвай на парите му
8
0
 
10
 
! Отговори
Шиши преди 3 месеца
Най-големия печеливш от Сглобката съм аз !!! Киро и Боко ми служат !
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В името на евроатлантизма трябва да се държите един за друг, да правите компромиси, да се контролирате един друг в далаверите и заедно да гарантирате евроатлантическата ориентация. Порциите на регулаторите да се разпределят честно между партньорите в Сглобката. Честност и справедливост между некоалиционните партньори и да спрем измамите и подхлъзванията в Сглобката. Всеки да спре да се опитва да удари нож в гърба на партньора си и да му вземе мястото до камината в Белия дом.
6
3
 
19
 
! Отговори
Що провал бе? преди 3 месеца
Изпълниха си по учебник всички национални предателства, за които бяха назначени от посолството! Даже някъде надминаха и плановете на Чичо Сам!
5
2
 
9
 
! Отговори
Evil Сглобка преди 3 месеца
Сглобката ще изяде главите на сглобените !
4
5
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Замириса на избори! Дано да премахнат най- голямото алла бала...машинния вот!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Minetko Bai Stavri te zaka odavna i ne samo toi
2
4
 
17
 
! Отговори
Избирател преди 3 месеца
Ми пратете го да пътува човека, поне да не прави поразии в образованието! То и без това външна политика нямаме и не ни е позволено да имаме.
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПРАВ Е!!!