Ексцесии: Депутати бойкотират, други се изказват от място, трети влязоха в схватка!

Извънредното събрание започна ненормално
Обновена: 18 дек 2023 10:41 | 18 дек 2023 10:20, Александър Попов
201
Ексцесии: Депутати бойкотират, други се изказват от място, трети влязоха в схватка!
Снимка: БГНЕС

Извънредното събрание на парламента започна с протест на депутатите от "Възраждане", които отново се наредиха пред трубуната, за да възпрепятстват работата.

Опозицията блокира достъпа до банката, но от ГЕРБ му намериха цаката и започнаха да се изказват от място с подвижен мкрофон.

“Продължаваме с бойкота на парламента. Не може да се вкарват извънредни точки без да се минава през комисии. Настояваме за оставката на областния управител на София, както и спиране с демонтажа на ПСА”, заяви Цвета Рангелова от “Възраждане”.

Въпреки бойкота на “Възраждане”, НС започна своя пленарен ден.

Десислава Атанасова, председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС направи предложение депутатите да се изказват от място и това предложение бе прието.

На фона на изказването на Делян Добрев пък част от депутатите влязоха в ръкопашна схватка. Видимо сред най-изнервените бе Йордан Цонев от ДПС, който атакува депутатите от "Възраждане". В мелето се намеси и Делян Пеевски.

Всичко тръгна от желанието на опозиционерите да изключат колоните, за да не се чува звук. Това вбеси депутатите на ДПС, като първи скочиха Делян Пеевски и Йордан Цонев, за да свържат отново кабелите.

След петминутно напрежение все пак страстите се уталожиха, а от "Възраждане" поискаха прекратяване на заседанието. Макар и с надвикване, работата на депутатите си продължи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още по темата: Народно събрание
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
2
 
! Отговори
Журналист преди 4 месеца
Да го разпусне президента това поредно НС. Тези се мислят за много важни. Хората в България изобщо не се интересуват нито от техните решения, закони, промени и бюджети, нито пък от мненията им. Като пояснение, каква беше избирателната им активност на последните избори. При под 50 %, те са незаконно избарин. Така е в демократичните общества. Дори и в някой акционерни дружества, не се провеждат събрания, ако не присъстват поне 50 % от акционерите им, които са просто собственици.
180
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вгъзpoжденец на снимка видиш пак му удари един шамар!
179
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До възрожденец не може всякакви национал ни предатели да се изказват от тригуната на народното събрание! ............... алоу Максуда, що не се запишеш на един опреснителен курс по български език?
178
2
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 месеца
Оставка, съд , затвор на всчки предатели ! Най-позорните дни на България от турско робство насам!
177
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Психодиспансера Те руснаците с турците кви договорки имат не е работа на хора като нас.Но е факт че в българия 5 века ,не редовната турска армия а именно башибозука -потомък на които се явява Свинята е тоя дето ,коли,беси,изнасилва,мародерства,да ти припомням ли кои нападат българите при Априлското въстание,***,помаци,арнауди ,да цитирам ли от кои села .Време е българите да оправим тая сметка и да изтрием потомците на убииците
176
1
 
10
 
! Отговори
Тито преди 4 месеца
Всичи тези ,,държавни мъже", трябва да бъдат съдени за унищожаване на държавно имущество. Ако някой обиновен ГРАЖДАНИН направи такова нещо , ще гледа слънцето на квадратчета доста време. Тези не са граждани...и селяни не са, защото и да работят не могат.
175
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Десито им Атанасова е като Цола Драгойчева от Политбюрото им на теци от ЦК-то на БКП-то им. Катоне могат да станат, да им раздадат подвижни микрофони на всичките депутати. Ако за някои от тях няма, десе слбият и да си ги разпределят по квоти. Кога ще е следващото С ? Поредното . Само те не са разбрали, че хората в България им се смеят, въпреки, че не ходат в Сатиричния театър. Дори и телевизия не гледат.
174
2
 
8
 
! Отговори
Shark преди 4 месеца
До 176. Аз настоявам за разпускането на целия престъпен парламент, сборище на некадърници и продажници!! А ти пиши от свое име, не си оторизиран да представляваш никого!
173
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
настояваме за разпускането на кремълската пг на възраждане
172
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ето, това са така наречените евроатлантици псевдодемократи, които с лакти и нокти се борят да овладеят цялата власт. Опитват се да прекроят и основния закон, за да си правят каквото искат. Съвсем ще фалират държавата.
171
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е резултатът от вдигнтия юмрук!
170
3
 
12
 
! Отговори
Психодиспансера преди 4 месеца
До АнонименТе руснаците с турците проблеми немат и обратното. Даже руснаци с възможности мигрират в Турция. На година средно по 100 хиляди стават постоянно живущи и решават да станат турски граждани завинаги.Защо ще им е на турците да махат комунистическия паметник. Паметника го маха вннук на комунист , но възраждане са ограничени селяни и не могат да си намерят друг въображаем враг освет турците. Плашат психически избиратели с образите познати от художествените филми от края на кумонизма.
169
2
 
10
 
! Отговори
Ко каза Ко преди 4 месеца
Нинова :-Мнозинствоте е диктатура !Евалариус другарко три пъти ура за великата мисъл- демократичното мнозинството е диктатура.
168
1
 
13
 
! Отговори
Голямото междучасие преди 4 месеца
Селянин депутат от Възраждане включи противопожарнта аларма Парламента ,интелект на 5 -то класник.
167
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още малко ви остава башибозуци, още малко ! Ще има не само възраждане, но и възмездие!
166
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДПС ТУРСКИТЕ МЕКЕРЕТА ЩЕ НИ КАЗВАТ КОИ ПАМЕТНИК ДА МАХАМЕ .АБЕ ВИЕ ПОЛУМАЛОУМНИ ЛИ СТЕ .ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
165
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ББ Скоро ще гледаме понаакани атлантици по колесници на отлитащи самолети .Авганистан го доказа нагледно
164
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аиде аиде вдовици много поздрави от Възраждане =партията на протеста ,идват избори тоест видов ден и ще си го получите заради предателството към българския народ
163
10
 
12
 
! Отговори
ББ преди 4 месеца
В България днес видяхме истинските Предатели...това беше партия Възраждане,опитваща да отнеме гласа на хората за които гласувахте да ви представляват в НС,налагащи страх по руски...няма начин...ще заградим НС с телата си и възраждане на митрофанова няма начин да влезе там...фашисти като копеикин и тошко на славуца няма да влязат!!!бсп са ...нищо...руски *** са
162
4
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 месеца
из.аж.дане депутати с камъни и дърве братя...искат животите на децата Ви!!!...чупят имущество из.од.те платени с ваши пари...за да наложат цензура...да налагат ...страх...по- руски...не им позволявайте да влизат в НС...с камънЕ и дърве!!!