Добрев за Лукойл: Денков заплаши, че ще подаде оставка

Ползата за българския потребител е никаква
21 окт 2023 18:29, Росен Стойчев
93
Добрев за Лукойл: Денков заплаши, че ще подаде оставка
Снимка: БГНЕС

За трети пореден път ще внесем предложение за отнемане на дерогацията на „Лукойл”. Този път вносител ще бъде цялата парламентарна група на ГЕРБ. От тази дерогация печели единствено „Лукойл” и то в размер на милиарди долари на година. Ползата за българския потребител е никаква.

Още по темата
Това коментира депутатът от ГЕРБ Делян Добрев на брифинг в централата на партията, съобщи Нова.

Във връзка с решението на парламента дерогацията да продължи до октомври 2024 г., той каза: „Това решение беше взето под натиск на кабинета. Първите два пъти, когато ние внесохме веднъж 7-дневен срок и веднъж 30-дневен, получихме заплахи от премиера Денков, че ще подаде оставка и кабинетът пада. Съобразихме се с това и гласувахме въпросния срок до октомври 2024 г.”, поясни Добрев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Играят ни театър, доброто и лошото ченге. Сглобката е решила да предизвика изкуствен фалит на Лукойл и да го купи за 1 лев, както в доброто старо време. Добрев е или лудд или нарочно се прави на лудд и изпълнява план за завладяване на Лукойл от Пеевски, Боко и Киро Промяната. Защо не могат да вземат тези печалби на Лукойл, а ще ги караме да ги загубят, като им вземем евтиния петрол? Откъде ще докарат неруски петрол? По-скъп, ще плащат на Турция за малки танкерчета през Босфора.
84
0
 
1
 
! Отговори
Кога смята преди 6 месеца
да изпълни "заплахата" си, противният мишок? Не че нещо ще се промени в положителна посока, но все пак би било повод за малък празник! Поне да не гледаме тази жалка муцунка всеки ден...
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Той друго какво може да направи )
82
0
 
7
 
! Отговори
Посолството : преди 6 месеца
Няма страшно,ще сложим друга марионетка!
81
0
 
7
 
! Отговори
бай Кольо преди 6 месеца
И този голям политик стана, ужас!!!
80
0
 
4
 
! Отговори
Банкеръ преди 6 месеца
След около 10 г.ще се окаже,че сме се отървали от Руснаците ама сме пристанали на Турция.Кофтито е,че ресурсите,като Газ,желязо,петрол и електричество ще са си пак Руски ама крановете ще са в Турция.Все пак Русия,когато се гаври с някоя държава е както трябва.
79
0
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 6 месеца
Има двама Деляновци в парламента,които се изявяват в ролята на месии ,а всъщност са *** ( б.а. -пуйки ). ( б,а, няма да е грешно и й-кратко да се замени с буквата "т" ).
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен Знаете ,но се правите на ударени ,че ЛУКОЙЛ Е 77% СОБСТВЕНОСТ НА ING Groupe- НИДЕРЛАНД . ЕДНА ДУМА РОТШИЛД .Каквото и да става ,България ще е откъм страната на невестата .
77
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Радвайте се рашките си отиват завинаги и взимат със себе си зависимата от тях енергетика, няма лошо, Турция и тук ще помага, малко по скъпичко, но пък няма да са рашките.
76
0
 
12
 
! Отговори
Хорхе преди 6 месеца
ГОСПОДИ,ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНАХА ТЕЗИ НАГЛЕЦИ И КРАДЦИ В БЪЛГАРИЯ!СЛАВНО КОТИЛО!ВСЕ ПОВЕЧЕ И ЗА-ПОВЕЧЕ!
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Буци с турците са вдигнали юерник на рафинерията и после ще ни дерът кожата с по 4лв литъра дизел пък и ще прецакат умно красавиците те това е.
74
0
 
11
 
! Отговори
Joko преди 6 месеца
Молецът заплашил кучетата ( Боко и Пиьовски ) със салам , че щял да подаде оставка .Муха ха ....
73
2
 
10
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Като гледам тук много "умници" са се събрали все "акъл" раздават, Я НЯКОЙ МНОГОЗНАЙКО ДА МИ КАЖЕ В КОЯ ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА СЕ КУПУВАТ-ПРОДАВАТ ГЛАСОВЕ ? Вие сте пещерняци бе, изобщо не се обиждайте от истината, а се научете какво е нужно за да заживеете по-добър живот ! Да раздавате тук акъл нито има смисъл, нито ефект, огледайте се извън територията ви кой как живее и как постига това, защото факт е никой не пита вас какво да прави и как да го направи и това означава, че сте ПРОSТИ !
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До За Витков Костов я приватизира по искане на международната банка МВФ и САШ с ЕС. Никой не иска да я купи освен Русия. Кой е виновен
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами да я подава този плъх, тази оставка!!
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не беше ле Костов, сето подари Лукойл на русия срещу погалване по главата?:))) И даже не е в затвора!
69
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
КОЙ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ЛУКОЙЛ ПОЛУЧИ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ДОПЛАЩАНИЯ ЗА ЕЛ. ТОК В БГ?!? ПРИ КОЕ ПРАВИТЕЛКТВО ЛУКОЙЛ НЕ ПЛАЩАШЕ НИТО ЛЕВ ДАНЪЦИ НА БГ!!! РЕЗИЛЪТ НИ Е ГОЛЯМ!
68
4
 
15
 
! Отговори
За Витков преди 6 месеца
12 години не виждахте двругация, 12 години не виждахте не платените данъци,! Сетила се нара да се пожара! Делянчо пелетите върл потдръжник на въглищата загрижен за бюджета!
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Преди години българите подариха на руснаците рафинерията си. И сега ще патят
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
АЙДЕ НАЙ- ПОСЛЕ БОРИСОВ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА. ВРЕМЕ МУ Е. ДАЖЕ ПРЕСРОЧИ! ЕСВА ТОГАВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ДА ГЕРБ! СТИГА МВР!